Évekkel ezelőtt beharangozták a Jóbarátok folytatását film formájában. Most azonban úgy tűnik, a stúdió elvetette az ötletet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem készül film a Jóbarátokból!
2011. március 29. 15:53
2011. március 29. 15:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Empress: igazad van. Szerintem is jobb csak sorozatban. Nem kellene film
2011. március 29. 16:00
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Sajnálom, hogy nem lesz folytatás. Kíváncsi lettem volna rá. Inkább ennek kellene folytatás mint a Szex és New Yorknak...
De Davidnek igaza van. Tökéletes volt a befejezés. Kár lenne elrontani.
De Davidnek igaza van. Tökéletes volt a befejezés. Kár lenne elrontani.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. március 29. 16:01
Imádtam ezt a sorozatot.Nagyon jó volt és vicces is volt.
2011. március 29. 16:26
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a mozifilm csak elrontaná a sorozatot. Bár, sajnálom is, mert szívesen megnéznék egy-két új epizódot.
2011. március 29. 16:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Tényleg a világ legjobb sorozata, de talán nem is baj, hogy nem lesz film. Tényleg fantasztikus lett az egész befejezés (meg persze mind a 10 évad úgy ahogy van) és valahogy nem tudnám elképzelni ezt a filmet, nem tudnám elképzelni, hogy mit hoznának ki belőle. Nem lenne már ugyanolyan, amilyen volt és mivel az úgy volt tökéletes, ahogy van, talán nem is kell több bőrt lehúzni róla. Gondoljunk csak pl. a Joey-ra. Ott is ott volt Joey imádnivaló karaktere, ott is ugyanolyan jól eljátszotta Matt, de a sorozat humora mégsem volt az igazi(nekem legalábbis) Szerintem a filmnél is így lenne, annak ellenére, hogy a többiek is benne lennének. Jó, ha lett volna film, persze én is be lettem volna zsongva és alig vártam volna, hogy megnézzem, de így belegondolva nem olyan nagy baj hogy nem lesz. Egyébként én is néznék szívesen új részeket belőle, nagyon sajnáltam, hogy vége lett, de még ha sorozatként kezdenék el újra, akkor sem érné szerintem el azta színvonalat, amit a 10 évad alatt. Szóval marad a 10 évad, ami számomra úgyis megunhatatlan, úgyhogy részemről így sincsen hanyagolva a sorozat
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. március 29. 16:48
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
óóóó dekáár.. pedig a Jóbarátok a kedvenc sorozatoom.. pedig, de kíváncsi lettem volna, miről csinálnak filmet.. Az jó lett volna, ha folytatják onnan, hogy Monica és Chandler kiköltöztek a lakásból, és vajon hogyan élnek a babucikkal az új helyen ^^
És persze Joey megkapta-e a külön kis kuckóját :'))
És persze Joey megkapta-e a külön kis kuckóját :'))
2011. március 29. 16:51
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
janet7 -tel kell egyetértenem
Imádom a sorozatot, mind a mai napig nem tudom megunni. már ötödjére nézem újra (a 9. évadnál tartok jelenleg), de már most tudom, hogy újra fogom kezdeni, talán már a nyáron
Nagyon be lennék zsongva a filmtől, de az már tényleg nem lenne ugyanaz... 
FRIENDS 4EVER!!! *.*
FRIENDS 4EVER!!! *.*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.