Honnan ered a Nickneved?
2016. április 15. 15:30
Van egy film/könyv, a Tintaszív. Annak van egy szereplője, Porkéz, aki az én nagy kedvencem a műben. Persze a könyvben kevésbé tűnik jónak, mint a filmben, de én akkor is nagyon-nagyon szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 06. 14:57
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Szokásom hülye neveket adni magamnak.
Inori név egyébként még a régi NAGY animés korszakomból ered (most is szeretem az animéket, de már nem az teszi ki a mindennapjaim jelentős részét..), volt egy karakter, az én "waifu"-m (az angol wife szóból), akit nagyon megkedveltem.
Goth girl - Nos, szerintem erre mindenki rájöhet..
Inori név egyébként még a régi NAGY animés korszakomból ered (most is szeretem az animéket, de már nem az teszi ki a mindennapjaim jelentős részét..), volt egy karakter, az én "waifu"-m (az angol wife szóból), akit nagyon megkedveltem.
Goth girl - Nos, szerintem erre mindenki rájöhet..
2016. június 06. 15:05
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Amikor regisztráltam, akkor hatalmas Scream Queens fan voltam, nem mondom, hogy most nem szeretem, de már más nálam a "menő". Szívesen megváltoztatnám valami másra, ha lehetne.
2016. június 08. 22:45
A Szökésből a kedvenc karakterem, Theodore Bagwell ihlette. Magyarul Zsebesnek, míg angolul T-Bagnek hívják, és ez alapján valaki csinált egy képet, hogy az arcát egy teafilterre rakta, "teabag" címmel. Meg a Tea Bagwell elmenne egy női névnek is. :'D
Psyché
2016. június 09. 19:49
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Astronomer, mint csillagász girl, mint lány. Ja és egy pont(.).
1. Nagyon szeretem a csillagászatot.
2. Lány vagyok.
Ezt a kettőt összeraktam és lett belőle:Astronomergirl.
1. Nagyon szeretem a csillagászatot.
2. Lány vagyok.
Ezt a kettőt összeraktam és lett belőle:Astronomergirl.
2016. június 16. 02:22
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Szerintem nem bonyolult kitalálni, de soha nem tudok komoly lenni, ezért mindenki azt mondja rám, hogy 'hülyegyerek' és ezt megspéketem a születési évemmel, meg egy kis angollal et voilá
Bátor Ventillátor
2016. június 16. 06:13
Wylona Hayashi nevét használtam fel, a kedvenc modellem
2016. június 26. 12:47
Arianator, mert imádom Arianat, és R mert Reginának hívnak
2016. július 02. 00:09
Az Igazgatóm fedőnevéből jött, aki a ̶b̶a̶l̶e̶s̶e̶t̶ életveszélyes focipályánk felújítása helyett tujákra költötte a pályázati suskát, mondván csak a pálya egyik fele van beültetve, a másik oldalán úgy sincs.
Most már csak a Zalatnay Sarolta Apácaképzőt kellene állandó lakhelyemnek beállítanom, és teljes lenne a szarvasos kólás házi rabszolga mámorom.
Most már csak a Zalatnay Sarolta Apácaképzőt kellene állandó lakhelyemnek beállítanom, és teljes lenne a szarvasos kólás házi rabszolga mámorom.
2016. július 02. 14:24
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egy ősrégi e-mail címem így kezdődött, és gondoltam egye fene, legalább ezt megtudom jegyezni..hát a mai napig sírok, hogy hogyan lehettem ekkora hülye, hogy ezt adtam magamnak, miért nem egy másikat.
2016. július 04. 21:00
Na vajon? Mikkamakka is the best :3 Annyira jó volt Lázár Ervin meséin felnőni! Dömdödöm mellett a kedvenc szereplőm a Négyszögletű Kerek Erdőből
2016. augusztus 14. 16:50
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Amikor még regisztráltam az oldalra egyáltalán nem tudtam angolul, ezért beírtam azt a két szót amit ismertem, és mivel úgy nem fogadta el beírtam mögé még két számot.
2016. augusztus 16. 10:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az én valódi nevem Hajni.
A macskámat pedig úgy hívják,Géza.
Ennyire egyszerű. Nem mellesleg ő van az egyik profilképemen is
A macskámat pedig úgy hívják,Géza.
Ennyire egyszerű. Nem mellesleg ő van az egyik profilképemen is
2016. augusztus 16. 22:54
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idén érettségiztem emelt magyarból, egyik tételem Weöres Sándor Psychéje volt - az egyetlen tétel, amit olyan szinten utáltam nehézsége és értelmetlensége miatt, hogy végérvényesen is, dacból nem tanultam meg. Bár elkezdtem olvasni, tetszeni nem tetszett, a Psyché név még is annyira megmaradt az agyamban, olyan frappánsnak, de még is elegánsnak és különlegesnek tűnt, hogy gondoltam, miért ne. Kis paradox dolog, hogy ezt utáltam a legjobban, még is emellett döntöttem
2016. augusztus 24. 10:19
Volt barátnőmmel (igen, volt, mert elég csúnyán összevesztünk xD) szerepeztünk, és választani akartam egy rendes nevet, amit használhatok. A szerep szerint volt egy bátyám, aki nem más, mint Kim Himchan (B.A.P), ezért "felvettem" az ő nevét, és így lett belőle Kim Yeochan, amit lassan már 3 éve használok
Csak Starity-n egybe írtam ~
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.