Idézet (RockMe @ 2015.04.04. 20:04)
Utállak.
Egyébként akkor éppen más stílusokkal kacérkodtam, ráadásul az egyik barátnőm itt volt nálunk, amikor regisztrálni akartam, és kimentem inni, ő meg beírta ezt. Már nem tudom megváltoztatni
egyébként sajnos volt egy nagyon rövid dájreksöner korszakom is, de azóta észbe kaptam... körülöttem szinte senki sem hallgatott mötált, és megijedtem, hogy valami baj van velem, mentem a csorda után... hülye voltam. Megtanultam, hogy amit sokan preferálnak, az nem azt jelenti, hogy jó is. De bántottak az osztálytársaim, valamit fel kellett mutatnom, hogy hasonlítok rájuk. Terrorban tartottak (mondjuk még most is)...
Egyébként akkor éppen más stílusokkal kacérkodtam, ráadásul az egyik barátnőm itt volt nálunk, amikor regisztrálni akartam, és kimentem inni, ő meg beírta ezt. Már nem tudom megváltoztatni
Minden csak hozzáállás kérdése,lehettél volna sokkal rosszabb.Mondjuk Steal My Girl,Story Of My Life...nem is merem folytatni.Viszont nem vagy egyedül,ne merészeld kitalálni,kinek volt kemény 2 hónapig Tokio Hotel-mániája...
On:Már egyszer írtam ide,és hülyeségből&szórakozásból megteszem még egyszer.Ugyanis van itt a Sztárlexikonban egy bizonyos Sydney Van Der Bosch nevezetű illető és egy felettébb kedves kis meseszereplő-egyed,Wednesday Addams,akiknek nevéből kisebb csúsztatásokkal ugyan,de kijönne felhasználónevem,a Sydney Adams.Így annak örömére,hogy így is-úgy is kijön a nevem,alkottam meg az alábbi képen látható "istensetudjamit".Vagyis,hogy pontosabban fogalmazzak, egy nagybetűs Sydney Adamset.Éljen a Paint,illetve annak örömei!

2 felhasználónak tetszik: