Starity

Honnan ered a Nickneved?

37 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 04. 23:22 #601
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.04.04. 20:04)
Utállak. biggrin.gif 
Egyébként akkor éppen más stílusokkal kacérkodtam, ráadásul az egyik barátnőm itt volt nálunk, amikor regisztrálni akartam, és kimentem inni, ő meg beírta ezt. Már nem tudom megváltoztatni dry.gif egyébként sajnos volt egy nagyon rövid dájreksöner korszakom is, de azóta észbe kaptam... körülöttem szinte senki sem hallgatott mötált, és megijedtem, hogy valami baj van velem, mentem a csorda után... hülye voltam. Megtanultam, hogy amit sokan preferálnak, az nem azt jelenti, hogy jó is. De bántottak az osztálytársaim, valamit fel kellett mutatnom, hogy hasonlítok rájuk. Terrorban tartottak (mondjuk még most is)...

Minden csak hozzáállás kérdése,lehettél volna sokkal rosszabb.Mondjuk Steal My Girl,Story Of My Life...nem is merem folytatni.Viszont nem vagy egyedül,ne merészeld kitalálni,kinek volt kemény 2 hónapig Tokio Hotel-mániája... rolleyes.gif Azok az emberek,akik megpróbálják ráerőltetni a többire a véleményüket annyira szánalmasak.Elvégre mi az a szerencsétlen,katona,hogy alkalmazkodjon?A birkák pedig hadd hallgassák csak a tucc-tucc/szappanopera stílusú dalaikat...Ha ez vigasztal,Chuck Norris sem mondaná meg Rólad,hogy közöd van ahhoz a szedett-vedett dalospacsirta bagázshoz.

On:Már egyszer írtam ide,és hülyeségből&szórakozásból megteszem még egyszer.Ugyanis van itt a Sztárlexikonban egy bizonyos Sydney Van Der Bosch nevezetű illető és egy felettébb kedves kis meseszereplő-egyed,Wednesday Addams,akiknek nevéből kisebb csúsztatásokkal ugyan,de kijönne felhasználónevem,a Sydney Adams.Így annak örömére,hogy így is-úgy is kijön a nevem,alkottam meg az alábbi képen látható "istensetudjamit".Vagyis,hogy pontosabban fogalmazzak, egy nagybetűs Sydney Adamset.Éljen a Paint,illetve annak örömei! meghajolo.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, sziv55
2015. április 04. 23:35 #602
Lucy12
Lucy12
♛♏ Queen ♌♛

Státusz❤❤❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5074
Csatolások: 3034
Azonosító: 238224
Onnan,hogy Lucy a nevem és 12.-én születtem.Így lett Lucy12...
2015. április 04. 23:46 #603
- törölt felhasználó -    
nem tudom. csak úgy jött. csak beírtam, hogy "evo" és a fejemben volt ez, hogy "violence". ebből kivettem a "vi"-t, és hozzáraktam az "evo"-t, így lett "evolence" biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: cat32, LeerdammerGirl, Bátor Ventillátor
2015. április 05. 14:47 #604
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.04. 23:22)
Minden csak hozzáállás kérdése,lehettél volna sokkal rosszabb.Mondjuk Steal My Girl,Story Of My Life...nem is merem folytatni.Viszont nem vagy egyedül,ne merészeld kitalálni,kinek volt kemény 2 hónapig Tokio Hotel-mániája... rolleyes.gif Azok az emberek,akik megpróbálják ráerőltetni a többire a véleményüket annyira szánalmasak.Elvégre mi az a szerencsétlen,katona,hogy alkalmazkodjon?A birkák pedig hadd hallgassák csak a tucc-tucc/szappanopera stílusú dalaikat...Ha ez vigasztal,Chuck Norris sem mondaná meg Rólad,hogy közöd van ahhoz a szedett-vedett dalospacsirta bagázshoz.

A-a-a, amikor a Steal My Girl vagy mi a frász kijött, már rég visszatértem önmagamhoz rohog.gif Tényleg csak az osztálytársaim miatt csináltam, fájt, hogy évek óta nem vagyok jó nekik, kellett valami, amire rámutathatok, hogy "nézzétek, én sem vagyok annyira más". Azóta szerencsére észbe kaptam, akar a halál hasonlítani rájuk rolleyes.gif
Szóval neked is volt letagadást érdemlő korszakod... pacsi beer.gif
Fú, oké biggrin.gif megnyugodtam biggrin.gif ha még Chuck Norris sem jön rá a múltamra, akkor nem lehet gond rohog.gif pedig esküszöm, szégyellem. unsure.gif Hülye voltam...
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. április 05. 20:57 #605
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Idézet (evolence @ 2015.04.04. 23:46)
nem tudom. csak úgy jött. csak beírtam, hogy "evo" és a fejemben volt ez, hogy "violence". ebből kivettem a "vi"-t, és hozzáraktam az "evo"-t, így lett "evolence" biggrin.gif

Ez ötletes. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, sziv55
2015. április 22. 07:00 #606
- törölt felhasználó -    
A rendbontóból ered, továbbiakat nem tudom.. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, LeerdammerGirl
2015. április 22. 15:33 #607
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.04.01. 20:07)
Hát, azt inkább nem írom ide le, magam is szégyellem. mellow.gif

Annyiszor láttam már a nevedet és reménykedtem benne (mert szeretem az 1Dt rolleyes.gif ), hogy a One Direction-ös Rock Me zenéből jött. Mondjuk mikor megláttam a profilodat akkor valahogy elképzelhetetlennek tartottam. Mármint, hogy te 1Dt hallgatsz. biggrin.gif mellesleg én még mindig ezt tartok a legjobb számuknak.
Egyébként én is jártam már így, hogy a csorda szelleme vitt el a magyar nemistudommilyen furcsa zenéhez, amit meg én szégyellek. blink.gif Hidd el teljesen megérthető a helyzeted! wink.gif És jó, hogy visszataláltál önmagadhoz. biggrin.gif
2015. május 06. 20:32 #608
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
innen rohog.gif

Idézet (RockMe @ 2015.04.05. 14:47)
A-a-a, amikor a Steal My Girl vagy mi a frász kijött, már rég visszatértem önmagamhoz rohog.gif Tényleg csak az osztálytársaim miatt csináltam, fájt, hogy évek óta nem vagyok jó nekik, kellett valami, amire rámutathatok, hogy "nézzétek, én sem vagyok annyira más". Azóta szerencsére észbe kaptam, akar a halál hasonlítani rájuk rolleyes.gif
Szóval neked is volt letagadást érdemlő korszakod... pacsi beer.gif 
Fú, oké biggrin.gif megnyugodtam biggrin.gif ha még Chuck Norris sem jön rá a múltamra, akkor nem lehet gond rohog.gif pedig esküszöm, szégyellem. unsure.gif Hülye voltam...

Én is megnyugtatlak; nekem is volt Tokio Hotel-korszakom _nevet.gif Vagyis, na jó, az túlzás, de egy ideig sokat hallgattam a Durch den Monsun című számukat, és az volt a tévképzetem, hogy Billnek nagyon jó hangja van rohog.gif Múltkor direkt benyomtam azt a számot nosztalgiából, és csak néztem h WTH? o.O xD Sőt, mondok jobbat: A Másik Nemzedéket is nagyon szerettem a No Thanx-től _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: schaffinati, LeerdammerGirl, Beyla, Jody
2015. május 06. 20:40 #609
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Elég hülyeség, de amikor regisztráltam, az a hülye Leerdammer sajtreklám járt a fejemben...ígyhát lettem LeerdammerGirl tongue.gif
bár közel sem legkreatívabb név, de ez van, ezt kell szeretni rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Jody, Cute girl 998
2015. május 06. 20:43 #610
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.05.06. 20:40)
Elég hülyeség, de amikor regisztráltam, az a hülye Leerdammer sajtreklám járt a fejemben...ígyhát lettem LeerdammerGirl  tongue.gif 
bár közel sem legkreatívabb név, de ez van, ezt kell szeretni   rohog.gif

Ó de illúzióromboló. Azt hittem, valami menő, számomra ismeretlen holland sztár vagy hasonló rajongója vagy rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Jody, Cute girl 998, AFCfan
2015. május 06. 20:45 #611
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Konvektor @ 2015.04.01. 16:22)
Nagyon érdekfeszítő történet.
Még egy másik játékra akartam regisztrálni, és a Ketchup foglalt volt. Így első dolog mit megláttam, a konvektor volt.
Most meg már hozzám nőtt, kétség sem fért hozzá hogy ez lesz.  laugh.gif

Nekem tetszik. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Konvektor
2015. május 06. 20:47 #612
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.05.06. 20:32)
innen rohog.gif 
Én is megnyugtatlak; nekem is volt Tokio Hotel-korszakom _nevet.gif Vagyis, na jó, az túlzás, de egy ideig sokat hallgattam a Durch den Monsun című számukat, és az volt a tévképzetem, hogy Billnek nagyon jó hangja van rohog.gif Múltkor direkt benyomtam azt a számot nosztalgiából, és csak néztem h WTH? o.O xD Sőt, mondok jobbat: A Másik Nemzedéket is nagyon szerettem a No Thanx-től _nevet.gif

Beszállnék a ,,kinek volt a leggázabb korszaka" vitába biggrin.gif Az én nevem ugyanis (meglepetések özöne) akkor keletkezett, mikor hát... annyira oda azért nem voltam, de szerettem az Anti Fitness Club-ot _nevet.gif Na nem mintha most nem hallgatnék tőlük nagyritkán pár számot, de köszönöm szépen, azért az a mennyiség bőven elég. Igazából pár hónapja akartam más néven újraregisztrálni, de végül túl lusta voltam hozzá, meg amit szerettem volna nevet, egyik barátnőm használja, szóval... pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Jody
2015. május 06. 20:52 #613
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (AFCfan @ 2015.05.06. 20:47)
Beszállnék a ,,kinek volt a leggázabb korszaka" vitába biggrin.gif Az én nevem ugyanis (meglepetések özöne) akkor keletkezett, mikor hát... annyira oda azért nem voltam, de szerettem az Anti Fitness Club-ot _nevet.gif Na nem mintha most nem hallgatnék tőlük nagyritkán pár számot, de köszönöm szépen, azért az a mennyiség bőven elég. Igazából pár hónapja akartam más néven újraregisztrálni, de végül túl lusta voltam hozzá, meg amit szerettem volna nevet, egyik barátnőm használja, szóval... pardon.gif

Háh, én meg régebben nagyon-nagyon szerettem a Keserű Méz és Ha Én Szél Lehetnék című (United és Omega, respectively) számokat. Ezt überoljátok _nevet.gif
Jajj, és a Miki Manó. _nevet.gif Mennyit hallgattam, pedig akkor már nem voltam gyerök rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Jody
2015. május 06. 20:55 #614
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Az eredeti nevem becézéseit kerestem a gugli segítségével, és ez is köztük volt. Igazándiból nem is annyira tetszik, mégis már szinte mindenütt ezt használom. Szerintem sokan azt hiszik hogy tényleg így hívnak. rohog.gif Végül is jobb mintha kisnyúl06 lettem volna. _nevet.gif
2015. május 06. 20:57 #615
AFCfan
AFCfan

Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.05.06. 20:52)
Háh, én meg régebben nagyon-nagyon szerettem a Keserű Méz és Ha Én Szél Lehetnék című (United és Omega, respectively) számokat. Ezt überoljátok _nevet.gif
Jajj, és a Miki Manó. _nevet.gif Mennyit hallgattam, pedig akkor már nem voltam gyerök rohog.gif

Szerettem Nicki Minaj Starships c. számát. Illetve még most is szeretem rohog.gif
2015. május 06. 23:24 #616
- törölt felhasználó -    
Idézet (AFCfan @ 2015.05.06. 20:47)

Még mindig az enyém a legrosszabb rohog.gif Most őszintén... nem tudom, hova tettem az eszem egy évvel ezelőtt. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Bátor Ventillátor
2015. május 07. 13:58 #617
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.05.06. 20:43)
Ó de illúzióromboló. Azt hittem, valami menő, számomra ismeretlen holland sztár vagy hasonló rajongója vagy rohog.gif

Sajnálom, hogy csalódnod kellett rohog.gif
2015. május 07. 15:27 #618
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.05.06. 20:52)

TárkányiGettós,Im too sexy (for Milan,NY&Japan),Zsigubigule,Bézbózütő,Heridoátuászákinak,...-azt hiszem nem említettem eleget azon dalcímek és egyéb kifejezések közül,amelyek oly' nagy hatással voltak rám,hogy simán felregisztrálhattam volna velük az oldalra. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, AFCfan
2015. május 08. 10:33 #619
AFCfan
AFCfan

Idézet (Sydney Adams @ 2015.05.07. 15:27)
TárkányiGettós,Im too sexy (for Milan,NY&Japan),Zsigubigule,Bézbózütő,Heridoátuászákinak,...-azt hiszem nem említettem eleget azon dalcímek és egyéb kifejezések közül,amelyek oly' nagy hatással voltak rám,hogy simán felregisztrálhattam volna velük az oldalra. laugh.gif

A tárkányi gettó a legjobb w00t.gif
2015. május 08. 16:10 #620
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag

StátuszSelenator FOREVER !!!
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 234558
Az én nevem nem azért BIRTHDAY, mert gondoltam egyet és a szülinapot lefordítottam angolra. Mindenképpen olyan nevet akartam, ami kapcsolódik Selena Gomezhez, de ha véletlenül megutálnám, akkor se legyen ciki. Így az egyik számának a címét adtam meg. A csupa nagybetűs verziót nem igazán tudom, miért választottam. smileeee.gif
37 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!