Honnan ered a Nickneved?
2014. december 26. 13:09
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát szeretem a kávét, és a fekete színt is. . így egyberaktam és ebből lett a blackcoffee.
Meg ugye ott van a Feketekávé című Agatha Christie krimi és azt is imádom. Szerintem leginkább az utolsó miatt lett ez a nevem.
2015. március 07. 10:06
Sydney Adams="Sydney" Vicious+Bryan Adams
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. március 29. 01:54
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Régen mindenhol ez volt a felhasználónevem, mikor a Starity-met csináltam, akkor is erre került a választás, sajnos. Ma már biztosan azt a nevet adnám magamnak, hogy Flóracsek.
2015. április 01. 16:22
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Nagyon érdekfeszítő történet.
Még egy másik játékra akartam regisztrálni, és a Ketchup foglalt volt. Így első dolog mit megláttam, a konvektor volt.
Most meg már hozzám nőtt, kétség sem fért hozzá hogy ez lesz.
Még egy másik játékra akartam regisztrálni, és a Ketchup foglalt volt. Így első dolog mit megláttam, a konvektor volt.
Most meg már hozzám nőtt, kétség sem fért hozzá hogy ez lesz.
2015. április 01. 20:07
Hát, azt inkább nem írom ide le, magam is szégyellem.
2015. április 03. 12:18
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Rammievengeance
- Rammie = Ramónának hívnak, gyűlölöm a 'Rami'-t, de két m-mel és e-vel a végén mégis megtetszett, másként cseng és írni is jobb. :D
- Vengeance = Legnagyobb kedvencem művészneve plusz teljesen azonosulni tudok a jelentésével, hogy Zacky miért választotta, és tudom milyen az, ha meg akarod mutatni az utálóidnak, hogy vagy valaki.
Kisbetűvel írtam, mert olyan korszakom volt, mikor ismét regisztráltam az oldalra, és egybe, mert így jobban tetszik. Ennyi tömören a történet. :D
- Rammie = Ramónának hívnak, gyűlölöm a 'Rami'-t, de két m-mel és e-vel a végén mégis megtetszett, másként cseng és írni is jobb. :D
- Vengeance = Legnagyobb kedvencem művészneve plusz teljesen azonosulni tudok a jelentésével, hogy Zacky miért választotta, és tudom milyen az, ha meg akarod mutatni az utálóidnak, hogy vagy valaki.
Kisbetűvel írtam, mert olyan korszakom volt, mikor ismét regisztráltam az oldalra, és egybe, mert így jobban tetszik. Ennyi tömören a történet. :D
2015. április 03. 17:09
Éppen pez cukrot ettem, mikor a nicknevemen gondolkoztam, végül ez lett
2015. április 04. 19:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
anyám mindig pocoknak hívott ^^ (oké, ez furán hangzik talán...)
egy ideig mindenhol ez volt a nevem, mostanában az everythingistakenshit-et használom (na vajon ez honnan jött
angolosok előnyben), de nem tudom megváltoztatni, meg igazából mindegy is, úgyhogy Pocok2001 yeyy
egy ideig mindenhol ez volt a nevem, mostanában az everythingistakenshit-et használom (na vajon ez honnan jött
Bátor Ventillátor
2015. április 04. 19:56
|
|
white beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 480 Csatolások: 42 Azonosító: 230284 offline
|
Szeretem a fehér színt és még valami kellet hozzá, hogy jó legyen. XD
2015. április 04. 20:00
Idézet (RockMe @ 2015.04.01. 20:07)
Hát, azt inkább nem írom ide le, magam is szégyellem. 
Csak nem innen?
https://youtu.be/d23TLfdFxIc
Bátor Ventillátor
2015. április 04. 20:04
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.04. 20:00)
Utállak.
Egyébként akkor éppen más stílusokkal kacérkodtam, ráadásul az egyik barátnőm itt volt nálunk, amikor regisztrálni akartam, és kimentem inni, ő meg beírta ezt. Már nem tudom megváltoztatni
Bátor Ventillátor
2015. április 04. 20:08
Amikor 5.- es voltam, akkor kellett e-mail címet csinálni, és gondolkoztam, hogy mi lehetne az enyém. semmi köze a jógához, csak jól hangzott, így ez lett.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.