Honnan ered a Nickneved?
2014. április 28. 22:29
Amikor még nagyon szerettem a Walking Dead-et - inkább az első évadot -, jó ötletnek tűnt, mert tényleg a kedvencem volt, de ma már máshogy regisztrálnék, ha tehetném. Persze a TWD-t most is szeretem, de már nem annyira... Inkább lennék csak simán Ramóna, vagy AliceBitch, mint régen.
2014. május 02. 17:02
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Még általánosban volt egy osztálytársam, aki Szofinak hívott (rendes nevem Zsófia)
és amikor nagyon rákattantam az animékre olyan 7. osztály körül, elnevezett Szofi-Chan-nak
és megtetszett, de ugye a japánoknál nincs 'sz' ezért Sofi, és nekem nem engedte a kötőjelet,
ezért szóközt raktam, és így lett Sofi Chan.
De már egy kicsit megbántam, mert utána pár napra eszembe jutott egy tök király név..
és amikor nagyon rákattantam az animékre olyan 7. osztály körül, elnevezett Szofi-Chan-nak
és megtetszett, de ugye a japánoknál nincs 'sz' ezért Sofi, és nekem nem engedte a kötőjelet,
ezért szóközt raktam, és így lett Sofi Chan.
De már egy kicsit megbántam, mert utána pár napra eszembe jutott egy tök király név..
2014. május 02. 18:53
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
az egyik volt osztálytársam elkezdett filmforgatókönyvet írni, és a szereplők természetesen az osztály tagjai lettek. Mivel Amerikában játszódott, mindenkinek kitalált egy amcsi nevet. Mivel a 2. nevem Amanda, és a csaj szerette a Pókember filmeket, összerakta a kettőt, és így lettem én a könyvben Amanda Parker.
2014. május 06. 18:34
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Michael Jackson-Earth Song
2014. május 07. 19:45
Az én nevem a Transformice nevű csodálatos játékból ered, ahol a "Little Pixie" egy cím a karakterednek (olyan, mint itt a titulus, csak nem magadnak adod, hanem megszerzed). Egyszer csak megtetszett, és egy csomó helyre így regiztem.
2014. május 07. 19:50
Amikor még anno, ide regisztráltam Katy Perry volt a mindenem. Gondoltam, sosem fog az első helynél lejjebb csúszni. De aztán sikerült neki. A 28 meg a szerencse számom, így lettem katyperry28. De most már szívesebben lennék super_meow vagy oio282.
2014. május 07. 19:55
A keresztnevemből, mert roppant kreatív voltam
Meg ez a blogger nevem is
2014. május 07. 20:00
A "Blake" rész Blake Lively, egy nagyobb kedvencem után van, az "its" pedig csak kellett, hogy ne legyen olyan rövidke a név
2014. május 08. 20:38
Nem volt foglalt, valahol megtetszett, és így lett ez.
2014. május 08. 20:42
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Elizabeth (Gillies) + Avan (Jogia) = Elavan
2014. május 08. 20:45
Amikor az accountomat csináltam, a Slipknot volt mindenem. Ők voltak a hőseim, megmentettek önmagamtól. A rajongóikat maggotnak, azaz "féregnek" hívják. Így lettem én Magggot
2014. május 13. 17:16
Az igazi nevemhez köthető, sokkal jobban érzem így magam, hogy van hozzá valami köze is, tökre örülök, hogy sikerült egy olyan nevet találnom, amik nem sablonosak.
2014. június 15. 23:30
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
A keresztnevem becézett és angolosított formáját, és kedvencem művésznevét raktam össze, így lett rammievengeance. :D
2014. június 16. 18:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
A Lexi, mint név mindig is tetszett és illik is rám, mivel az Alexandra becézése és én Alexandra vagyok
A Cobainhoz nem kell nagy történet, mivel már 10 éve hatalmas Kurt Cobain fanatikus vagyok, így értelemszerű volt, hogy a választott vezetéknevem a Cobain lesz
2014. június 16. 20:07
A kreatívságomat megvillantva a Balázs névből Bala nevet csináltam elég régen, hogy könnyebb legyen mindenkinek. (Meg milyen raj már, ha az embernek külön beceneve van 8 éves korában, amit ő talált ki?
) Szóval azóta ez rám ragadt, már kefével és szappannal sem jön le, tehát megszoktam
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: