Honnan ered a Nickneved?
2013. augusztus 09. 14:07
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Egész egyszerűen fogtam a vezetéknevem első betűjét, utánna tettem egy pontot, és mellé raktam a keresztnevemet
JA meg tettem mögé egy "e" betűt, a titokzatosság kedvéért.
2013. augusztus 13. 10:08
Mikor regisztráltam, odavoltam Vastag Csabiért... Rájöttem, hogy hülyeség valami sztárhoz kapcsolódó névvel regisztrálni, de nem akarom törölni ezt a profilomat is.
2013. augusztus 21. 19:26
amikor valahol e- mail címet kellett készítenem, nem tudtam, hogy mi legyen az, és ezt beírtam
2013. augusztus 22. 15:57
Csak úgy kipattant a fejemből xd Külön története nincs, egyszer csak gondoltam egyet, és BUMM, megszületett az Angelx név
2013. augusztus 24. 11:41
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát az én nicknevem a valódi nevemből jött ki és még hozzá akartam csapni valamit de amiket kiválaszottam azok már foglaltak voltak ígyhát egy cicás miau-t raktam hozzá:DDD
2013. augusztus 25. 13:46
Nekem a Real Madrid iránti fanatikusságomnak köszönhetem a nevemet!
2013. augusztus 25. 13:53
|
|
ImDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 210342 offline
|
One Direction
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.Jack Frost
2013. augusztus 25. 13:59
A "Love"-ról nem tudok mit írni, csak úgy kitaláltam. De az "Angel" szó onnan, hogy a Black Veil Brides ~ Fallen Angels-et hallgattam, de egyre jobban tetszett ez a név, de inkább az "Angels", de nem akartam többes számban írni, így egyesben írtam. Asszem mégis tudok a "Love"-ról írni. Tehát elmondtam, hogy tetszik az "Angel" szó, ezért LoveAngel lett a nevem.
2013. augusztus 26. 13:25
Annak idején amikor regisztráltam, nagyon szerettem a mexikói-spanyol sorozatokat és Thália volt a kedvenc színésznőm. hát innen ered az én nicknevem.
2013. szeptember 01. 01:35
Amikor ezt a profilt csináltam, meg voltam őrülve a Vámpírnaplókért (persze még most is nagyon szeretem) és az egyik főszereplő nevét választottam nicknévnek. Nina Dobrevét, azaz Nina Costaninova Dobrevaét.
2013. szeptember 01. 02:27
The Last Song -> szereplőgárda: Blaze -> Blaze. Mellesleg egyébként is illik rám, magyarul annyit jelent, hogy lángol, ragyog.
2013. szeptember 01. 12:17
Nekem úgy született, hogy regisztráltam ide, de nem szerettem volna a nevemet, mert általában foglalt, számot nem szeretek mögé rakni, a becézéseit se szeretem, és épp az egyik kedvenc számom ment, amiben mondja, hogy Te leszel a herceg, én a hercegnő (Starlight
), ebből jutott eszembe a Princess (Igaz ott más szóval énekelte), és mögé csaptam, hogy Ms.
2013. szeptember 01. 12:19
|
|
Fannsell~ But first, let me take a Sεℓƒiε |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 172707 offline
|
Én nekem onnan hogy,ahogy regisztráltam nem tudtam mi legyen és mivel Fanni a nevem akkor gondoltam hogy legyen Fann és mivel Selena a kedvenc énekesem szynészem ezért onnan jött hogy Sell és összeraktam és így lett Fannsell
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.