Honnan ered a Nickneved?
2012. augusztus 12. 17:44
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Az igazi nevemből (Aliz). A 98 meg a születésem éve
2012. augusztus 26. 18:16
Még amikor régebben írtam az volt a nevem, hogy "Reena Lilyen Collins. A Reenából kihagytam egy "e" - t, és rövidítettem a Lilyent
2012. augusztus 27. 08:47
Régen Twilight fan voltam, Alice Cullen pedig a kedvenc szereplőm. Amikor írni/blogolni kezdtem, kellett egy név, de bármit kitalálhattam, cseréltem is le másnap. Aztán itt Starityn láttam egy cikket a modell Axente Vanessáról, aztán elkezdtem kombinálni, s végül megszületett Alice Axente. Ebből pedig ered az AliceBitch.
Ezt a nevet már 2010 óta használom, nem tudok megválni tőle. ^^
2012. augusztus 27. 08:50
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
nagy TVD fan vagyok és kedvenc lány szereplőm Katherine mindig ezt a nevet használom a számok meg csak úgy vannak
2012. augusztus 27. 16:54
Még a nyáron a barátnőmmel kitaláltunk egymásnak angol nevet. Röviden így, és ezért Ashleys. a nevem
2012. augusztus 31. 03:16
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatomból a kedvenc szereplőm ihlette. A Beverly Hills 90210 Kelly Taylorjáról van szó egyébként. Amúgy is tetszik ez a név, és ugye a kedvenc karakteremet is így hívták a világ egyik legjobb sorozatában...valahogy megfogott *-*
2012. szeptember 06. 17:04
Éppen a The Last Song (Az utolsó dal) című filmet néztem, és amikor feltűnt Blaze, rögtön szimpatikusnak találtam, a nevéért pedig megőrültem. Szóval, ez a történet.
2012. szeptember 07. 14:49
Onnan, hogy az egyik kedvenc filmemben az egyik főszereplőt Skeeternek hívják.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: