Erik:A Pufi az nem kövér,csak divatosan duci!
Töri óra:
Tanár:Tibi,te zajozol a tolladdal?
Egyik oszt.társamnál voltunk látogatóban:
Tibi:De jó ennek a tyúknak a szőre!
Szemétszedés után:
Erik:Halljátok,egy embernek csak odaköszöntem! A Viki meg elkezdi,hogy ez a nevelőapukám.Mi van ha megismert? Viki meg elkezdi:nem hiszem.
Én:Be lettél mutatva!
Aranyköpések suliban
2014. május 17. 13:25
Nálunk is van bőven
még 6.-ban tanultunk Balassi Bálintról, és akkor a felelésnél feleltettek. A tanárunk kérdezte hogy hol találta el az ágyúgolyó. Mondani akartam hogy Esztergomban, mert várost kérdezett, erre egyik retardált bekiabálja: a kis lábujján
najó ott viccesebb volt.
De egyébként rengeteg van, például nálunk is azt mondják a tanárok hogy Amerikai Egybesült Állatok. És akkor megszólalnak a drága osztálytársaim, mivel tudják hogy USA-bolond vagyok és Californiába szeretnék élni, hogy én is egy Egybesült Állat leszek. És akkor a tanár is nevet. Hát mondom ha harc hát legyen harc
A töritanárunk mindig azt mondja a fiúknak hogy ilyen jegyekkel sose találnak majd asszonypajtást
még 6.-ban tanultunk Balassi Bálintról, és akkor a felelésnél feleltettek. A tanárunk kérdezte hogy hol találta el az ágyúgolyó. Mondani akartam hogy Esztergomban, mert várost kérdezett, erre egyik retardált bekiabálja: a kis lábujján
2014. május 17. 13:31
Nálunk is van bőven
najó ott viccesebb volt.
De egyébként rengeteg van, például nálunk is azt mondják a tanárok hogy Amerikai Egybesült Állatok. És akkor megszólalnak a drága osztálytársaim, mivel tudják hogy USA-bolond vagyok és Californiába szeretnék élni, hogy én is egy Egybesült Állat leszek. És akkor a tanár is nevet. Hát mondom ha harc hát legyen harc
A töritanárunk mindig azt mondja a fiúknak hogy ilyen jegyekkel sose találnak majd asszonypajtást
Tomi: én nem kövér vagyok, csak molett
Matek órán:
Tanár: hogy kell elkezdeni megoldani ezt az egyenletet?
Én: elő kell hívni a láthatatlan nullát (?
nem tudom mit gondoltam)
Tanár: Debóra, ez nem varázsló óra.
A többiek szakadtak
Tomi: én nem kövér vagyok, csak molett
Matek órán:
Tanár: hogy kell elkezdeni megoldani ezt az egyenletet?
Én: elő kell hívni a láthatatlan nullát (?
Tanár: Debóra, ez nem varázsló óra.
A többiek szakadtak
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. május 18. 10:59
Osztályfőnöki óra
Tanár: Ma reggel megkeresett engem az igazgatóhelyettes, és azt mondta, pénteken mégsem megyünk a fogorvoshoz, tehát nyugodtan írhatunk majd matekdolgozatot.
Osztály: *nem írom le, milyen jelzőkkel illették a tisztelt osztályfőnök urat*
Tanár: Ennyire azért nem kellene örülni, gyerekek!
Tanár: Ma reggel megkeresett engem az igazgatóhelyettes, és azt mondta, pénteken mégsem megyünk a fogorvoshoz, tehát nyugodtan írhatunk majd matekdolgozatot.
Osztály: *nem írom le, milyen jelzőkkel illették a tisztelt osztályfőnök urat*
Tanár: Ennyire azért nem kellene örülni, gyerekek!
2014. május 18. 11:01
Történelem óra
Tanár: Most egy viccet fogok elmondani. Magyarországon hol van a legkevesebb denevér?
Osztály: *kérdőn nézünk rá*
Tanár: A Batthyány téren.
Tanár: Most egy viccet fogok elmondani. Magyarországon hol van a legkevesebb denevér?
Osztály: *kérdőn nézünk rá*
Tanár: A Batthyány téren.
2014. május 18. 11:04
Háztartástan
Tanár: Nem azért tanítom meg a varrást, mert nem egyszerűbb beülni az autóba és elgurulni a legközelebbi bevásárlóközpontig, hanem mert rendkívüli módon fejleszti a szem-kéz koordinációt, ugyanis úgy kell beleszúrnom az anyagba a tűvel, hogy nem felülről, hanem alulról, tehát nem látom, hova szúrok.
Eltelik egy kis idő, mindenki varrogat, de már négy tűt törtünk el, mindenki ideges.
Boti: Nem véletlenül találták ki a varrógépet!
Tanár: Nem azért tanítom meg a varrást, mert nem egyszerűbb beülni az autóba és elgurulni a legközelebbi bevásárlóközpontig, hanem mert rendkívüli módon fejleszti a szem-kéz koordinációt, ugyanis úgy kell beleszúrnom az anyagba a tűvel, hogy nem felülről, hanem alulról, tehát nem látom, hova szúrok.
Eltelik egy kis idő, mindenki varrogat, de már négy tűt törtünk el, mindenki ideges.
Boti: Nem véletlenül találták ki a varrógépet!
2014. május 18. 11:06
Szünetben
Én: Olvastam egy cikket az interneten, hogy Magyarországon minden harmadik nőt elkapták már egy sikátorban... a sötétben...
Anna: Most itt ülünk hárman a padon... Szóval, a jövőben valamelyikünk áldozat lesz...
Anna és Én: *rámutatunk a Kamillára*
Én: Olvastam egy cikket az interneten, hogy Magyarországon minden harmadik nőt elkapták már egy sikátorban... a sötétben...
Anna: Most itt ülünk hárman a padon... Szóval, a jövőben valamelyikünk áldozat lesz...
Anna és Én: *rámutatunk a Kamillára*
2014. május 18. 17:39
*történelem óra helyett osztályfőnöki*
Tanár: Na szóval gyerekek nagyon jó lesz a kirándulás, mert sok osztálypénz gyűlt össze. Ha meghalljátok biztos örülni fogtok! Nos...
Dani: Hárommillió-hétszázkilencvenegyezer...
Tanár: Nem jó a saccod!
Dani: *elképedve* Miért több?
Mária: Na mit csináltatok angolon?
Én: *érdekesen nézve rá* Angoloztunk...
Tanár: Na szóval gyerekek nagyon jó lesz a kirándulás, mert sok osztálypénz gyűlt össze. Ha meghalljátok biztos örülni fogtok! Nos...
Dani: Hárommillió-hétszázkilencvenegyezer...
Tanár: Nem jó a saccod!
Dani: *elképedve* Miért több?
Mária: Na mit csináltatok angolon?
Én: *érdekesen nézve rá* Angoloztunk...
2014. május 19. 14:44
Osztályfőnöki óra
Tanár: Most azt szeretném, ha a lányok befognák a fülüket, mert amit most kérdezni fogok, az lehet, hogy sértő lesz számukra.
*senki sem fogja be a fülét*
Tanár: Fiúk, szerintetek Tóth Gabi "jó nő"?
Tanár: Most azt szeretném, ha a lányok befognák a fülüket, mert amit most kérdezni fogok, az lehet, hogy sértő lesz számukra.
*senki sem fogja be a fülét*
Tanár: Fiúk, szerintetek Tóth Gabi "jó nő"?
2014. május 19. 14:48
Osztályfőnöki óra
Tanár: A két Krisztián, ott hátul, legyenek szívesen befejezni a beszélgetést! Nem muszáj ám egymás kezét fogni.
Osztály: *mindenki hátrafordul*
Tanár: Vagyis, hát az nem baj, ha szeretitek egymás, mert a szeretet fontos dolog... Nem szerelemre értem mos, hanem a baráti szeretetre... Persze, nekem a másik sem gond, csak... Nem az órára való.
Noel: Most lebuktatok! De várjunk, ez csak az azonos neműekre tartozik? Virág, gyere ide, ölelj meg! A szeretet nem tilos, és most már a szerelem sem!
Én: Máris futok!
Tanár: A két Krisztián, ott hátul, legyenek szívesen befejezni a beszélgetést! Nem muszáj ám egymás kezét fogni.
Osztály: *mindenki hátrafordul*
Tanár: Vagyis, hát az nem baj, ha szeretitek egymás, mert a szeretet fontos dolog... Nem szerelemre értem mos, hanem a baráti szeretetre... Persze, nekem a másik sem gond, csak... Nem az órára való.
Noel: Most lebuktatok! De várjunk, ez csak az azonos neműekre tartozik? Virág, gyere ide, ölelj meg! A szeretet nem tilos, és most már a szerelem sem!
Én: Máris futok!
2014. május 19. 14:54
Matek óra
Tanár: Nem lett egyes, lett két kettes, három hármas, a többi négyes és ötös. Meglepő módon Krisztián maximum pontot ért el, és ez nem azért meglepő, mert... hát, mert hülye, hanem mert az órái aktivitása sosem éri el a megfelelő szintet. Szóval, Krisztián, hibátlan, ötös, gratulálok!
Én: Kiderül, hogy Krisztiánnak mégis fontos a matek osztályzata, és otthon, szégyenszemre, lerombolva a gondosan felépített hírnevét, leül matekra tanulni.
Krisztián : Én nem tanulok, csak matektanárhoz járok.
Noel: Még jobb! Még fontosabb neked a matek, annyira, hogy már külön tanárhoz is elmész.
Krisztián: Igazából én nem akartam, csak az anyám akarta...
Tanár: Akkor az anyukád úgy gondolja, hogy én nem vagyok elég jó matektanításra?
Krisztián: Igen, pontosan.
Tanár: Nem lett egyes, lett két kettes, három hármas, a többi négyes és ötös. Meglepő módon Krisztián maximum pontot ért el, és ez nem azért meglepő, mert... hát, mert hülye, hanem mert az órái aktivitása sosem éri el a megfelelő szintet. Szóval, Krisztián, hibátlan, ötös, gratulálok!
Én: Kiderül, hogy Krisztiánnak mégis fontos a matek osztályzata, és otthon, szégyenszemre, lerombolva a gondosan felépített hírnevét, leül matekra tanulni.
Krisztián : Én nem tanulok, csak matektanárhoz járok.
Noel: Még jobb! Még fontosabb neked a matek, annyira, hogy már külön tanárhoz is elmész.
Krisztián: Igazából én nem akartam, csak az anyám akarta...
Tanár: Akkor az anyukád úgy gondolja, hogy én nem vagyok elég jó matektanításra?
Krisztián: Igen, pontosan.
2014. május 19. 15:56
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
*dogát írunk, fiúk közben hangosan beszélgetnek keresztben az osztálytermen, kicsit sem zavartatva magukat*
Laci: Azt írja, fordítsd le az alábbi szöveget régies magyar nyelvről modernre.
Patrik: És van vele valami bajod?
Laci: Van. Hát hogyan fordítsam ezt lefele?
Tanár: *odasétál* Mit nem értesz ezen, Lacikám?
Laci: Tanárnő, menjen innen szépen elfele, mert a végén még meglátja a puskámat!
Márk: Hát te ritka hülye vagy.
Patrik: és miért beszélsz ilyen p@rasztul? Lefele, meg elfele?
Laci: Fogjad a szádat szépen befele!
Laci: Azt írja, fordítsd le az alábbi szöveget régies magyar nyelvről modernre.
Patrik: És van vele valami bajod?
Laci: Van. Hát hogyan fordítsam ezt lefele?
Tanár: *odasétál* Mit nem értesz ezen, Lacikám?
Laci: Tanárnő, menjen innen szépen elfele, mert a végén még meglátja a puskámat!
Márk: Hát te ritka hülye vagy.
Patrik: és miért beszélsz ilyen p@rasztul? Lefele, meg elfele?
Laci: Fogjad a szádat szépen befele!
2014. május 20. 16:09
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Majd egy éven keresztül segédtanárként dolgoztam egy gimiben, és mivel nem sokkal voltam idősebb, mint a tanulók, rendesen elengedték magukat az óráimon.
Én: Jó, gyerekek, kérem a dolgozatokat.
Diák: Ne, ne, tessék adni még egy kis időt! Nem csaltam még eleget!
Én: Rendben, a dolgozatban a konjuktív 1 és 2 lesz.
Diák: Hát a passzív, az nem?
Másik diák: Hülye barom, ne adjál már neki ötleteket!
Én: Ha állandóan puskázol, mégis hogyan fogod letenni az érettségid három év múlva, mondd?
Diák: Majd ott is puskázom.
Egyszer Mária Teréziáról papoltam nekik, elvégre mégis ő lenne az egyik legnagyobb Habsburg uralkodó.
Én: Minden, a személyéhez főződő pletyka nagyrészt kacsa, mivel mélyen hívő katolikus volt. De például nagyon érdekes, hogy volt neki egy magyar fiatalemberekből álló testőrsége, gondolom, szerette őket nézni.
Diák: Ilyen egy igazi, mélyen hívő katolikus...
Én: Bocsánat, gyerekek, a hiányzásért, egy hétig nyomtam az ágyat.
Diák: Igen, tanárnő? És milyen pózokat tetszett kipróbálni?
Diák: Tanárnő, ezt egyáltalán minek tanuljuk?
Én: Mert ha elmész német nyelvterületre, kinyitod a csinos kis szád, de okosságok helyett nyelvtani hibák szállnak belőle, elkönyvelnek faragatlan bunkónak.
Másik diák: Ugyan, ő már így is az.
Első órám velük, kezdő tanárként, gondoltam, viszek cukrot, csak hogy megkedveljenek. Óra után el is kezdtem osztogatni.
Diák dörmögi jó hangosan: Kíváncsi vagyok, mit szólnak a szüleim, ha kiderül, a tanár egy közönséges cukros néni.
Diák: Szereti minket, tanárnő?
Én: Naná. Napom fénypontja, hogy láthatlak, Barnabás. Lenyűgöz a tekintetedben megcsillanó értelem.
Másik diák: Tanárnő, a hallucináció komoly probléma.
Én: Sára, mondd meg az osztálytársaidnak, hogy mivel én vagyok a folyosóügyeletes, ne zajongjanak.
Diák: Nem tenné meg inkább a tanárnő? Engem csak kinevetnek és nem hallgatnak rám.
Én: Látod, ezzel hasonlóképpen vagyunk.
Sajnos a kamasz fiúk... mondjuk úgy, szenzitívek a testi kontanktus jeleire. Én meg elfeledkeztem a nyakamon éktelenkedő "malőrről".
Diák: Tanárnő, mit történt a nyakával? - miközben pontosan tudta, mi.
Én: Rácsaptam a hűtőajtót.
Diák: Én is rácsaphatom?
Én: Inkább maradj Kelemen Annánál meg a videóinál.
Sajnos el kellett hagynom őket, de felejthetetlen időket éltem
Én: Jó, gyerekek, kérem a dolgozatokat.
Diák: Ne, ne, tessék adni még egy kis időt! Nem csaltam még eleget!
Én: Rendben, a dolgozatban a konjuktív 1 és 2 lesz.
Diák: Hát a passzív, az nem?
Másik diák: Hülye barom, ne adjál már neki ötleteket!
Én: Ha állandóan puskázol, mégis hogyan fogod letenni az érettségid három év múlva, mondd?
Diák: Majd ott is puskázom.
Egyszer Mária Teréziáról papoltam nekik, elvégre mégis ő lenne az egyik legnagyobb Habsburg uralkodó.
Én: Minden, a személyéhez főződő pletyka nagyrészt kacsa, mivel mélyen hívő katolikus volt. De például nagyon érdekes, hogy volt neki egy magyar fiatalemberekből álló testőrsége, gondolom, szerette őket nézni.
Diák: Ilyen egy igazi, mélyen hívő katolikus...
Én: Bocsánat, gyerekek, a hiányzásért, egy hétig nyomtam az ágyat.
Diák: Igen, tanárnő? És milyen pózokat tetszett kipróbálni?
Diák: Tanárnő, ezt egyáltalán minek tanuljuk?
Én: Mert ha elmész német nyelvterületre, kinyitod a csinos kis szád, de okosságok helyett nyelvtani hibák szállnak belőle, elkönyvelnek faragatlan bunkónak.
Másik diák: Ugyan, ő már így is az.
Első órám velük, kezdő tanárként, gondoltam, viszek cukrot, csak hogy megkedveljenek. Óra után el is kezdtem osztogatni.
Diák dörmögi jó hangosan: Kíváncsi vagyok, mit szólnak a szüleim, ha kiderül, a tanár egy közönséges cukros néni.
Diák: Szereti minket, tanárnő?
Én: Naná. Napom fénypontja, hogy láthatlak, Barnabás. Lenyűgöz a tekintetedben megcsillanó értelem.
Másik diák: Tanárnő, a hallucináció komoly probléma.
Én: Sára, mondd meg az osztálytársaidnak, hogy mivel én vagyok a folyosóügyeletes, ne zajongjanak.
Diák: Nem tenné meg inkább a tanárnő? Engem csak kinevetnek és nem hallgatnak rám.
Én: Látod, ezzel hasonlóképpen vagyunk.
Sajnos a kamasz fiúk... mondjuk úgy, szenzitívek a testi kontanktus jeleire. Én meg elfeledkeztem a nyakamon éktelenkedő "malőrről".
Diák: Tanárnő, mit történt a nyakával? - miközben pontosan tudta, mi.
Én: Rácsaptam a hűtőajtót.
Diák: Én is rácsaphatom?
Én: Inkább maradj Kelemen Annánál meg a videóinál.
Sajnos el kellett hagynom őket, de felejthetetlen időket éltem
2014. május 21. 14:31
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Mindenki:4
Tanárnő:A Francokat!
Tanárnő:Csináld a Feladatot!
Márk:Csókolom !
Tanárnő:A Francokat!
Tanárnő:Csináld a Feladatot!
Márk:Csókolom !
2014. május 21. 14:57
*angol óra, tábláról másolás*
Tanár: Rendben... *felír egy mondatot: I'm not listening music...
Mindenki leírja, kivétel az egyik diák, aki csak bámulja a táblát. Egy idő után leír valamit.
Beni: I'm not listening Justin Bieber.
Máté: Tényleg pedig a hajad elég hasonló.
*angol*
Tanár: Mindenki milyen nyáriasan van.
Levetem a pulcsimat és csak a spagettipántos ruhám hátulja látszik.
Dani: Na ez meg már mindjárt bikiniben...
*ismét angolon*
Beni: Ezekkel meglehetne szervezni a r*bancok viadalát... *közben két lányra mutat*
Én: Kétlem hogy akkora siker lenne.
Tanár: Rendben... *felír egy mondatot: I'm not listening music...
Mindenki leírja, kivétel az egyik diák, aki csak bámulja a táblát. Egy idő után leír valamit.
Beni: I'm not listening Justin Bieber.
Máté: Tényleg pedig a hajad elég hasonló.
*angol*
Tanár: Mindenki milyen nyáriasan van.
Levetem a pulcsimat és csak a spagettipántos ruhám hátulja látszik.
Dani: Na ez meg már mindjárt bikiniben...
*ismét angolon*
Beni: Ezekkel meglehetne szervezni a r*bancok viadalát... *közben két lányra mutat*
Én: Kétlem hogy akkora siker lenne.
2014. május 21. 19:49
Biológia óra
Tanár: Írjuk le a gerincesek csoportosítását osztályokba sorolva, példafajokkal együtt. Emlősök
Niki: Pingvin!
Én: Majdnem eltaláltad, már csak egy kicsi kellett volna.
Niki: Akkor körte!
Tanár: Írjuk le a gerincesek csoportosítását osztályokba sorolva, példafajokkal együtt. Emlősök
Niki: Pingvin!
Én: Majdnem eltaláltad, már csak egy kicsi kellett volna.
Niki: Akkor körte!
2014. május 21. 19:58
Irodalom óra
Tanár: Írjatok egy hirdetést arról, hogy el akartok adni egy házat. A ház rossz állapotban van, de nektek álomházként kell kínálni, mégis hazugságok nélkül.
Én: Frekventált helyen, amerikai konyhával, parkosítható kerttel, beépíthető, jól árnyékolt tetőtérrel és két fürdőszobával eladom a szomszédom házát. Csak önnek, csak most.
Tanár: Szuper, most mondd el normális szavakkal!
Én: A város közepén van, tehát mindenki rajtad keresztül fog közlekedni, ro**ul kicsi a konyha, a kert akár egy dzsungel, minden tiszta gaz, alacsony belmagasság, padlás, lent van egy WC, fönt egy zuhanyzó.
Tanár: Írjatok egy hirdetést arról, hogy el akartok adni egy házat. A ház rossz állapotban van, de nektek álomházként kell kínálni, mégis hazugságok nélkül.
Én: Frekventált helyen, amerikai konyhával, parkosítható kerttel, beépíthető, jól árnyékolt tetőtérrel és két fürdőszobával eladom a szomszédom házát. Csak önnek, csak most.
Tanár: Szuper, most mondd el normális szavakkal!
Én: A város közepén van, tehát mindenki rajtad keresztül fog közlekedni, ro**ul kicsi a konyha, a kert akár egy dzsungel, minden tiszta gaz, alacsony belmagasság, padlás, lent van egy WC, fönt egy zuhanyzó.
2014. május 21. 19:59
|
|
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline
|
Infó dogát írtunk magyar informatikusokból. A tanár amikor kiadja a dogát általában mindig elmondja, hogy mi volt a kedvenc hibája, amit írtunk azok közül. Egyik kedvencem.
-A kérdés roppant egyszerű volt. Úgy hangzott, hogy Ki találta fel az e-mailt? És erre egy kedves osztálytársatok leírta, hogy E-mail János. Na, nem ő volt.
-A kérdés roppant egyszerű volt. Úgy hangzott, hogy Ki találta fel az e-mailt? És erre egy kedves osztálytársatok leírta, hogy E-mail János. Na, nem ő volt.
1 felhasználónak tetszik:
Spanyola
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.