Ma portás voltam, de még így is volt 1-2 értelmes dolog...
*Ádám Szabi telefonját babrálta*
Ádám: Hogy kell ezt lezárni?
Én: Nem fogod elhinni, de van rajta egy kis gomb, nem az, amivel a hangerőt állítod, hanem a másik...
Ádám: Jó, hát én nem értek ezekhez az okos telefonokhoz, na!
*Árpi felváltotta Szabit, míg ő dolgozatot írt*
Árpi: Hallottad tegnap éneken, mikor tanárnő mondta, hogy elég érdekes személyiségem van?
Én: Nem. Mit mondtál erre??
Árpi: Hát azt, hogy "ne haragudjon tanárnő, de önnek is"...
*Árpi mesélte, miért pikkel rá az énektanárnő*
Árpi: Szóval én ugye önkéntes tűzoltó vagyok... Na, és hívtak minket Kisapostagra, hogy ott legyünk a vízi parádénál. És szalaggal meg ilyenekkel el volt kerítve a rész, ahol mi voltunk. Valaki beállt oda kocsival, én meg szóltam, hogy hozzanak egy vontatót. Rá másfél órával jön énektanárnő, hogy hol a kocsija. Néztem rá, hogy "az az öné volt?", mire tanárnő megkérdezte, hol van. Mondtam, hogy "hát szóltam, hogy vontassák el", az meg megkérdezte miért. Mondtam neki, hogy szerintem elég feltűnő egy szalaggal bekerített rész, hogy oda nem lehet menni... Megkérdezte, hol a kocsija, mondtam, hogy keresse a rendőrségen... 55 ezerért kapta vissza.
Én: És azóta gyűlöl?
Árpi: Aha.
Én: Nem csodálom...
Árpi: De hát ez volt a dolgom!
*Árpi ment haza, miután kicsengettek, eltelt 10 perc, mikor észrevettem, hogy azt a 60 oldalnyi lapot, amin a vizsgája anyaga van, ott hagyta. Felhívtam*
Én: Szia, Beki vagyok.
Árpi: Szia. Mondjad!
Én: Itt hagytad a vizsgád anyagát...
Árpi: Ne b*sszá' fel!
Én: Pedig de...
Árpi: Baazdmeeg.
*Árpi utána a suli előtt megvárt Szabit, meg engem. Kimentünk Szabival*
Én: Árpi, nem hiányzik valami?
Árpi: Már megint mit hagytam bent?
*Szabi nyújtotta neki a pulcsit, Árpi meg elkezdte verni a fejét*
*Szabival, Árpival és Gergővel mentünk a buszállomásra.*
Árpi: Gergő, ő Szabina, Szabina, Gergő, Gergő, Kibe.
Gergő: Szabina és ki?
Árpi: Kibe.
Gergő: Kiber?
Árpi: Mondom Kibe!
Gergő: Mer?
Árpi: Hát mer' Rebeka, és Beki, de én nem beki járok cigizni, hanem kibe, szóval Kibe.
*Érdeklődtek, hogy miért mondtam azt, hogy Gergő Bekinek hívjon*
Én: Mert a Kibét két embernek engedem, a Rebit meg gyűlölöm...
Árpi: Nekem van egy unokahúgom, két éves, szintén Rebeka a neve. Na, és én Ribikének szoktam hívni.
Én: Akkor maradjunk annál, hogy Kibe...
Árpi: Na, és van két kutyám, Vacak, a kis bakancspucoló, meg Adolfka. Vacakot amúgy Hitlernek akartam hívni, csak anyu nem engedte.
Szabi: Pedig milyen jó lenne, kiállnál az utcára, és üvöltenél, hogy Hitlerke...
Árpi: Ugyan már. Azt kiabálnám, hogy "Adolf Hitler gyertek"...