Starity

Aranyköpések suliban

142 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 19:43 #81
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Csak egyre emlekszem igaz jol.
-Anti te olyan sutet vagy!
-Hol? A ruham?
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
2011. május 24. 16:39 #82
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
LOL ma nagyon durva dolog történt. _nevet.gif
Év vége, ballagunk, minden, jóban lettünk már minden tanárral telejesen laza lett a hangulat, ezért egy kicsi mókát megengedtünk magunknak. laugh.gif
Az osztályban van az ajtó melett egy szekrény a sarokban, és kitaláltuk, hogy az osztály legnagyobb fafejét bedugjuk oda, és kitalálunk valamit. Na, bejött a tanár, jelentés, minden, és óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából. rohog.gif
56 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Ariana000, Barbi411, Fuller, Dóríthá, DR.CsajokO.o, dóóra, Bemolly, House Of Wax, Lakreen., cseszt, Vicush., thunderbird, Riri,Avrilfan, PetSal, DisneyFans, runaway rainbow, Lisa Veronicas, VastagTamásfan, hana001, Selena22, Zsuviii, Adri98, Lady Suzy, ownway, Marina Salvatore, riri17, Heetella, dave095, anna21, itsQuinn, rolllllleee, adry1415, Trinda, Mammonia, rose777, Cintus, Weniii, vampiregomez, Black Hearth2, Rihannna, Bella99, nora rose, Sharpie, RenaLily, cutegiirl, Reb.Cole, Kyra99, AnymButterfly, Jody, Bátor Ventillátor, Lena999, Lizania, coke., selenafanforever04, virgi09
2011. május 24. 16:44 #83
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.05.24. 16:39)
óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából. rohog.gif

Nem szeretem az ilyen fajta diákcsínyeket, de ezen jót nevettem, ötletes. laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, House Of Wax, Lisa Veronicas, adry1415, Black Hearth2, Rihannna, Bátor Ventillátor
2011. május 24. 16:57 #84
- törölt felhasználó -    
ennyik irodalom órán épp verset elemeztünk a tanár megkérdezi h kinek tetszett
Tanár:na Balázskám miért tetszett?
Balázs:Mert gulyás szaga van _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: riri17, DiszDisz, Black Hearth2, Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:00 #85
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
nekem a volt suliban volt a matek tanár Berta tanár bá biggrin.gif és bajsza van ezért csak bajusznak hívtuk...természetesen csak a diákok és ugye a háta mögött xD biggrin.gif a beszólása :Minden további nélkül...és amikor ezt kimondta mindenki elkezdett nevetni xD biggrin.gif
akkor nálunk az új osztályban elterjedt az a szó hogy bunci a bunkó-ból,a gallamb...na hát azt nem tudom hogy honnan xD
igaz nagyot hibáztam egy töri feleletnél...: Kersztre felakasztották...keresztre feszítették helyett xD de ez csak azért volt mert siettem biggrin.gif
Metek doga előtt: a háromszögnek három oldala és 4 szöge van xD persze rögtök kijavítottam 3-ra _nevet.gif
és igaz ez suliba menet volt a buszon(leírom mert vicces) a szitu: uncsitesóm és az ő barátnője beszélgetnek a testvérekről én meg zenét hallgatok...
Anna(uncsitesóm barátnője):- Én nagyon szeretem a tesómat én ölni tudnék érte!!
Stefi: -Én is ha lenne testvérem. -lehajtja a fejét...
Én megszólalok:-Hát itt vagyok én neked! smileeee.gif
Stefi:-hol? xD
Suliban óra előtt barátnőm mondja (természetesen zenét hallgattam pontosabban ordíttattam _nevet.gif ): Szemetet kéne szedni!
én megszólalok: Én is szeretlek téged!!! _nevet.gif xD
tavaly az utcsó javító biosz felelet.a volt osztálytársam ugye felelt és mi súgtuk neki hogy fanszőrzet,fanszőrzet(jólvanna ez volt xD)...erre ő megszólal :farokszőrzet!!-mindenki már szakad ezen xD _nevet.gif
Tanár:drága gyerekem...olyan csak a te képzeletedben van...ez biosz óra itt csak fanszőrzet létezik xD _nevet.gif
11 felhasználónak tetszik: tina9612, riri17, Lakreen., dóóra, Riri,Avrilfan, Adri98, anna21, pink_bunny, adry1415, Black Hearth2, Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:37 #86
- törölt felhasználó -    
Éppen a Rómeó és Júliát néztük irodalmon!Amikor csókjelenet volt Máté megszólalt és a Bálintra nézett: Ni ez már a nyelvét forgatja! _nevet.gif
másik beszólás:A film végén voltunk amikor Rómeó megitta a mérget de Júlia már ébredezett,és mindenki elkezdett magyarázni Rómeónak hogy Nézz oda nézz oda! rohog.gif
Nagy csönd:Bianka megszólal a halál közben:Nna Baszki! _nevet.gif
14 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lakreen., cseszt, dóóra, Lisa Veronicas, DR.CsajokO.o, Adri98, Barbi411, riri17, adry1415, starxxx, nora rose, Jody, Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:40 #87
- törölt felhasználó -    
Eszembe jutott mégegy!
Valentin napon Dominik boldog valentin napot kívánt Józsi bának!
Erre Józsi bá:Bocs,de a másik nemhez vonzódom! _nevet.gif
18 felhasználónak tetszik: Ariana000, House Of Wax, dóóra, Minimanó94, Lisa Veronicas, DR.CsajokO.o, Adri98, Marina Salvatore, riri17, anna21, adry1415, Trinda, Cintus, Weniii, Black Hearth2, Rihannna, nora rose, Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:51 #88
- törölt felhasználó -    
ezen a héten még volt pár duma. biggrin.gif
törin:
~ 'Ádám, csavard fel! nem a szőnyeget, hanem a térképet.' - tanár
németen:
~ 'jövőhéten lesz a 100. óra és akkor ki kell mennünk.' - Dávid
~ 'hova? WC-re?' - tanár
9 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Ariana000, Lakreen., Minimanó94, Lisa Veronicas, riri17, adry1415, Black Hearth2, Bátor Ventillátor
2011. május 26. 17:32 #89
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Kedden beszéltük az ofőnkkel, hogy mit kell hozni a kompetenciára.
Azt mondja:
- Hozzatok magatokkal tollat, ceruzát, zsebszámolót, tízórait. Meg valami édességet pl. csokit, szőlőcukrot, hogy jobban forogjon az agyatok. Aki már hozzászokott a banánhoz, azt is hozhat...

sírtunk a röhögéstől... XDXDXD

Kiránduláson:
(a srác bevág egy kemény Mátrix-pózt a buszon) azt mondja a másik:
- Megerjedt benne az almalé! XDXDXD

Szintén busz, ugynezek a srácok:
Ricsi: - Nézd már, ott volt a strand!
Balu: - Még most is ott van...

Állatkertben:
(nagyon vékony srác ütögeti az akváriumot)
Peti: Mi lenne ha bedugnám ide a kezem?
Én: Megzabálnának mert erek piranhiák (vagy nemtom hogy kell leírni)
Peti: Áh, nem szeretik azok a csontot...
10 felhasználónak tetszik: dóóra, thunderbird, Minimanó94, riri17, adry1415, rolllllleee, Weniii, Black Hearth2, Bátor Ventillátor, virgi09
2011. május 26. 17:42 #90
Vicush.
Vicush.
visszatérő vendég

StátuszLyssiiiii *.* <3 Hiányzooooool! :D
Hozzászólás: 199
Csatolások: 169
Azonosító: 130540
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.05.24. 16:39)
LOL ma nagyon durva dolog történt. _nevet.gif 
Év vége, ballagunk, minden, jóban lettünk már minden tanárral telejesen laza lett a hangulat, ezért egy kicsi mókát megengedtünk magunknak.  laugh.gif 
Az osztályban van az ajtó melett egy szekrény a sarokban, és kitaláltuk, hogy az osztály legnagyobb fafejét bedugjuk oda, és kitalálunk valamit. Na, bejött a tanár, jelentés, minden, és óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából. rohog.gif

Ez nagyoon nagy! thumbsup.gif _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: House Of Wax, chrisBrown14, VastagTamásfan, Trinda, kesty, riri17, Pannika XD, adry1415, Bátor Ventillátor
2011. május 26. 17:46 #91
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Törin. biggrin.gif
Gyula-Tanárnő,mit írt be?
Tanárnő-Azt hogy órán dobálja a szemetet,vagy a társát vagy mit.
Ádám-Társát? ohmy.gif hisz el sem bírja.xd _nevet.gif

Ez is törin volt. laugh.gif
Bence-Tanárnő,ne írjon be!
Milán-Dehogynem,engem ütöget a Bence és nem hagyj békén.
Bence-Azért mert a Milán azt mondta hogy majd az ő apukája engem majd jól megb*sz.
Gyula-És ennek majd a Bence örülni fog. biggrin.gif
Bence-Hát jó hogy a mai világban. biggrin.gif Viccelsz? _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2011. május 26. 17:58 #92
- törölt felhasználó -    
Nálunk is történtek vicces dolgok, bár lehet, hogy így leírva nem olyan jók.
Egyik szünetben a hátsó udvaron, az egyik gyerek beült a ping pong asztal alá, és az egyik fiú meg rá rúgta a homokot, barátnőm meg elkezdi, hogy olyan mintha hopp porral hopponált volna! (Harry Potter) és tényleg olyan volt. Tudom ez bunkóság volt, de nem bírtam ki röhögés nélkül.
Egyszer meg mikor délután mentünk volna haza, akkor az egyik tanár megkérte barátnőmet, hogy vigyázzon már a kulcsra amíg ő wc-re megy, bnőm meg kis idő után elkezdi, hogy most várjam meg amíg kiszarja magát? és a tanár meg már pont hallótávolságon belül volt. nem mondott semmit, de biztos hogy hallotta rohog.gif
Töri órán meg az egyik gyerek elkezdi, hogy neki vannak Német leszármazottai, de azt akarta mondani hogy Német felmenői vannak.
Irodalom órán meg, amit az igazgatónk tartott, a padtársam előveszi a bort és elkezdi inni, a tanár mondjuk nem vette észre de én nagyot néztem.

szerk: Alsóban volt egyszer, hogy a tanár nemtudta hanyadik óránk van és mondta, hogy ma valahanyadik óra van, az egyik lány meg így beleírta a füzetébe, hogy valahanyadik óra és tényleg nemtudta miért nevettünk rajta.
Unokatesóm meg úgy írta fel egy dolgozatra a nevét hogy Fancsó Kancsó, de ő maga sem tudta miért. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, riri17, Bátor Ventillátor
2011. május 26. 18:08 #93
- törölt felhasználó -    
magyar:

- Tamás is atlétika versenyen van? ... Végre valahol hasznát vehetjük! rohog.gif

- kacér lányanya. lányanyag.. na! lányalak!

matek:

Dóri sütije a padon van
- rakd el innen, mert csorog a nyálam, miközben diktálok!

- a lányom három éves, de még mindig a 2,5-et tudja kimondani, úgy hozzászokott. Látjátok, valódi nő. Egy felet máris letagad!

- nincs több kréta? eeehj, most olyan vagyok, mint egy rossz drogos. pénzt is adnék érte!

- fizika órán felrobbant az üveg. még a kupakot sem találtuk meg! Ez ölte meg Osama Bin Ladent, az amerikaiak hülyék!

- Lilla, szereted a törteket?
Lilla: nem!
- köszi, szeretlek!

_nevet.gif
22 felhasználónak tetszik: Ariana000, Twilight6, DisneyFans, Minimanó94, xAlexisx, VastagTamásfan, DR.CsajokO.o, Lady Suzy, riri17, dóóra, anna21, adry1415, Weniii, Black Hearth2, Sharpie, RenaLily, Nita09, Corby, Jody, Lizania, coke., Bátor Ventillátor
2011. május 26. 18:16 #94
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Osztály kiránduláson mondja a vezető:Én ismerem az utat ti viszont nem.
mire az osztálytársam:biztos? smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, Weniii, Black Hearth2
2011. május 28. 10:35 #95
Bella20
Bella20
Hozzászólás: 622
Csatolások: 0
Azonosító: 126280
Technika órán egyik osztálytársam(épp a tacskókról beszéltünk.)azt mondja: Egyik nap láttunk egy igen-igen tacskót! xDD
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, riri17
2011. június 05. 12:13 #96
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Infó órán néhány srác Honfoglalót játszott egymással és volt egy kérdés amire vicces válasz jött biggrin.gif

Kérdés :
" Hogy hívták Frédi feleségét ? "
Srác válasz :
" Béni "

Vagy 10 percig mindenki dőlt a röhögéstől rohog.gif
17 felhasználónak tetszik: Ariana000, VastagTamásfan, DR.CsajokO.o, Lady Suzy, kesty, Lisa Veronicas, riri17, Heetella, anna21, adry1415, Weniii, Black Hearth2, Reb.Cole, Jody, coke., dorry1005, Bátor Ventillátor
2011. június 05. 12:21 #97
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Az osztályfőnök ezt mindig eljátsza. biggrin.gif

Gyerek ki akar dobni valamit,megkérdezi a tanártól,hogy kidobhatja-e: -N. néni,kidobhatom?
Ofő meg: -Engem nem. (Különben is el sem bírnál.)
biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: House Of Wax, thunderbird, Lady Suzy, Lisa Veronicas, riri17, Heetella, anna21, adry1415, Black Hearth2, AnymButterfly
2011. június 07. 17:30 #98
- törölt felhasználó -    
Tanév elején éneken egy csomót írtunk, többnyire zeneszerzők életét jegyzeteltük le. Mikor már a vége felé jártunk, Fanni megkérdezte: "tanár úr, miben halt meg?". Erre tanár úr: "nem tudtam róla, hogy zombi vagyok". rohog.gif
11 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Lisa Veronicas, riri17, VastagTamásfan, Heetella, Pannika XD, Trinda, Black Hearth2, AnymButterfly, dorry1005, Bátor Ventillátor
2011. június 07. 17:35 #99
- törölt felhasználó -    
Az idei osztályom elég nyomi, mert semmilyen aranyköpéseket nem szoktak mondani, de a tavalyi osztályom nagyon kész volt.XD

Tavaly földrajz órán Kína gazdaságát tanultuk. Hát a tanárnő nagyban felteszi azt a kérdést, hogy "Mi található még kínában?", az osztálytársam azonnal rávágta, hogy "Sárkány tojás.". Szegény, ezért még beírást is kapott az ellenőrzőjébe.XD

Szintén tavaly történt, ülünk biológia órán. Tudni illik a biosz tanárunk hihetetlen arc volt, és mindig imádta oltani azokat a bizonyos nagyszájú embereket. Az egyik osztálytársam benyögi azt a kérdést, hogy "Az evolúcióban lehet visszafejlődés?". Míg a biosz tanár rávágta, hogy "A maga esetében biztosan.".XD Ez nagyon megmaradt bennem, mert akkor vagy tíz percig röhögtem.
11 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Lady Suzy, kesty, Lisa Veronicas, riri17, VastagTamásfan, rolllllleee, Weniii, Black Hearth2, nora rose, Bátor Ventillátor
2011. június 07. 17:41 #100
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
nálunk a matektanárnak vannak jó megnyilvánulásai Pl:
~A kísérleti óráknak ezennel vége, de még nincs vége!(technikán)
matekon:
~Tegyék föl a csapatok a kezüket (az egész osztály felteszi a kezét) biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Dorina6, Adri98, Lisa Veronicas, riri17, VastagTamásfan, Bátor Ventillátor
142 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!