Csak egyre emlekszem igaz jol.
-Anti te olyan sutet vagy!
-Hol? A ruham?
Aranyköpések suliban
2011. május 21. 19:43
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2011. május 24. 16:39
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
LOL ma nagyon durva dolog történt.
Év vége, ballagunk, minden, jóban lettünk már minden tanárral telejesen laza lett a hangulat, ezért egy kicsi mókát megengedtünk magunknak.
Az osztályban van az ajtó melett egy szekrény a sarokban, és kitaláltuk, hogy az osztály legnagyobb fafejét bedugjuk oda, és kitalálunk valamit. Na, bejött a tanár, jelentés, minden, és óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából.
Év vége, ballagunk, minden, jóban lettünk már minden tanárral telejesen laza lett a hangulat, ezért egy kicsi mókát megengedtünk magunknak.
Az osztályban van az ajtó melett egy szekrény a sarokban, és kitaláltuk, hogy az osztály legnagyobb fafejét bedugjuk oda, és kitalálunk valamit. Na, bejött a tanár, jelentés, minden, és óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából.
56 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Ariana000,
Barbi411,
Fuller,
Dóríthá,
DR.CsajokO.o,
dóóra,
Bemolly,
House Of Wax,
Lakreen.,
cseszt,
Vicush.,
thunderbird,
Riri,Avrilfan,
PetSal,
DisneyFans,
runaway rainbow,
Lisa Veronicas,
VastagTamásfan,
hana001,
Selena22,
Zsuviii,
Adri98,
Lady Suzy,
ownway,
Marina Salvatore,
riri17,
Heetella,
dave095,
anna21,
itsQuinn,
rolllllleee,
adry1415,
Trinda,
Mammonia,
rose777,
Cintus,
Weniii,
vampiregomez,
Black Hearth2,
Rihannna,
Bella99,
nora rose,
Sharpie,
RenaLily,
cutegiirl,
Reb.Cole,
Kyra99,
AnymButterfly,
Jody,
Bátor Ventillátor,
Lena999,
Lizania,
coke.,
selenafanforever04,
virgi09
2011. május 24. 16:44
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.05.24. 16:39)
óra közepén kitör a szekrényből a gyerek, nagy nehezen felál, letörli magát, és megszólal: - Naa. Megjöttem narniából. 
Nem szeretem az ilyen fajta diákcsínyeket, de ezen jót nevettem, ötletes.
7 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14,
House Of Wax,
Lisa Veronicas,
adry1415,
Black Hearth2,
Rihannna,
Bátor Ventillátor
2011. május 24. 16:57
ennyik irodalom órán épp verset elemeztünk a tanár megkérdezi h kinek tetszett
Tanár:na Balázskám miért tetszett?
Balázs:Mert gulyás szaga van
Tanár:na Balázskám miért tetszett?
Balázs:Mert gulyás szaga van
2011. május 24. 20:00
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
nekem a volt suliban volt a matek tanár Berta tanár bá
és bajsza van ezért csak bajusznak hívtuk...természetesen csak a diákok és ugye a háta mögött xD
a beszólása :Minden további nélkül...és amikor ezt kimondta mindenki elkezdett nevetni xD
akkor nálunk az új osztályban elterjedt az a szó hogy bunci a bunkó-ból,a gallamb...na hát azt nem tudom hogy honnan xD
igaz nagyot hibáztam egy töri feleletnél...: Kersztre felakasztották...keresztre feszítették helyett xD de ez csak azért volt mert siettem
Metek doga előtt: a háromszögnek három oldala és 4 szöge van xD persze rögtök kijavítottam 3-ra
és igaz ez suliba menet volt a buszon(leírom mert vicces) a szitu: uncsitesóm és az ő barátnője beszélgetnek a testvérekről én meg zenét hallgatok...
Anna(uncsitesóm barátnője):- Én nagyon szeretem a tesómat én ölni tudnék érte!!
Stefi: -Én is ha lenne testvérem. -lehajtja a fejét...
Én megszólalok:-Hát itt vagyok én neked!
Stefi:-hol? xD
Suliban óra előtt barátnőm mondja (természetesen zenét hallgattam pontosabban ordíttattam
): Szemetet kéne szedni!
én megszólalok: Én is szeretlek téged!!!
xD
tavaly az utcsó javító biosz felelet.a volt osztálytársam ugye felelt és mi súgtuk neki hogy fanszőrzet,fanszőrzet(jólvanna ez volt xD)...erre ő megszólal :farokszőrzet!!-mindenki már szakad ezen xD
Tanár:drága gyerekem...olyan csak a te képzeletedben van...ez biosz óra itt csak fanszőrzet létezik xD
akkor nálunk az új osztályban elterjedt az a szó hogy bunci a bunkó-ból,a gallamb...na hát azt nem tudom hogy honnan xD
igaz nagyot hibáztam egy töri feleletnél...: Kersztre felakasztották...keresztre feszítették helyett xD de ez csak azért volt mert siettem
Metek doga előtt: a háromszögnek három oldala és 4 szöge van xD persze rögtök kijavítottam 3-ra
és igaz ez suliba menet volt a buszon(leírom mert vicces) a szitu: uncsitesóm és az ő barátnője beszélgetnek a testvérekről én meg zenét hallgatok...
Anna(uncsitesóm barátnője):- Én nagyon szeretem a tesómat én ölni tudnék érte!!
Stefi: -Én is ha lenne testvérem. -lehajtja a fejét...
Én megszólalok:-Hát itt vagyok én neked!
Stefi:-hol? xD
Suliban óra előtt barátnőm mondja (természetesen zenét hallgattam pontosabban ordíttattam
én megszólalok: Én is szeretlek téged!!!
tavaly az utcsó javító biosz felelet.a volt osztálytársam ugye felelt és mi súgtuk neki hogy fanszőrzet,fanszőrzet(jólvanna ez volt xD)...erre ő megszólal :farokszőrzet!!-mindenki már szakad ezen xD
Tanár:drága gyerekem...olyan csak a te képzeletedben van...ez biosz óra itt csak fanszőrzet létezik xD
11 felhasználónak tetszik:
tina9612,
riri17,
Lakreen.,
dóóra,
Riri,Avrilfan,
Adri98,
anna21,
pink_bunny,
adry1415,
Black Hearth2,
Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:37
Éppen a Rómeó és Júliát néztük irodalmon!Amikor csókjelenet volt Máté megszólalt és a Bálintra nézett: Ni ez már a nyelvét forgatja!
másik beszólás:A film végén voltunk amikor Rómeó megitta a mérget de Júlia már ébredezett,és mindenki elkezdett magyarázni Rómeónak hogy Nézz oda nézz oda!
Nagy csönd:Bianka megszólal a halál közben:Nna Baszki!
másik beszólás:A film végén voltunk amikor Rómeó megitta a mérget de Júlia már ébredezett,és mindenki elkezdett magyarázni Rómeónak hogy Nézz oda nézz oda!
Nagy csönd:Bianka megszólal a halál közben:Nna Baszki!
14 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lakreen.,
cseszt,
dóóra,
Lisa Veronicas,
DR.CsajokO.o,
Adri98,
Barbi411,
riri17,
adry1415,
starxxx,
nora rose,
Jody,
Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:40
Eszembe jutott mégegy!
Valentin napon Dominik boldog valentin napot kívánt Józsi bának!
Erre Józsi bá:Bocs,de a másik nemhez vonzódom!
Valentin napon Dominik boldog valentin napot kívánt Józsi bának!
Erre Józsi bá:Bocs,de a másik nemhez vonzódom!
18 felhasználónak tetszik:
Ariana000,
House Of Wax,
dóóra,
Minimanó94,
Lisa Veronicas,
DR.CsajokO.o,
Adri98,
Marina Salvatore,
riri17,
anna21,
adry1415,
Trinda,
Cintus,
Weniii,
Black Hearth2,
Rihannna,
nora rose,
Bátor Ventillátor
2011. május 24. 20:51
ezen a héten még volt pár duma.
törin:
~ 'Ádám, csavard fel! nem a szőnyeget, hanem a térképet.' - tanár
németen:
~ 'jövőhéten lesz a 100. óra és akkor ki kell mennünk.' - Dávid
~ 'hova? WC-re?' - tanár
törin:
~ 'Ádám, csavard fel! nem a szőnyeget, hanem a térképet.' - tanár
németen:
~ 'jövőhéten lesz a 100. óra és akkor ki kell mennünk.' - Dávid
~ 'hova? WC-re?' - tanár
9 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Ariana000,
Lakreen.,
Minimanó94,
Lisa Veronicas,
riri17,
adry1415,
Black Hearth2,
Bátor Ventillátor
2011. május 26. 17:32
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Kedden beszéltük az ofőnkkel, hogy mit kell hozni a kompetenciára.
Azt mondja:
- Hozzatok magatokkal tollat, ceruzát, zsebszámolót, tízórait. Meg valami édességet pl. csokit, szőlőcukrot, hogy jobban forogjon az agyatok. Aki már hozzászokott a banánhoz, azt is hozhat...
sírtunk a röhögéstől... XDXDXD
Kiránduláson:
(a srác bevág egy kemény Mátrix-pózt a buszon) azt mondja a másik:
- Megerjedt benne az almalé! XDXDXD
Szintén busz, ugynezek a srácok:
Ricsi: - Nézd már, ott volt a strand!
Balu: - Még most is ott van...
Állatkertben:
(nagyon vékony srác ütögeti az akváriumot)
Peti: Mi lenne ha bedugnám ide a kezem?
Én: Megzabálnának mert erek piranhiák (vagy nemtom hogy kell leírni)
Peti: Áh, nem szeretik azok a csontot...
Azt mondja:
- Hozzatok magatokkal tollat, ceruzát, zsebszámolót, tízórait. Meg valami édességet pl. csokit, szőlőcukrot, hogy jobban forogjon az agyatok. Aki már hozzászokott a banánhoz, azt is hozhat...
sírtunk a röhögéstől... XDXDXD
Kiránduláson:
(a srác bevág egy kemény Mátrix-pózt a buszon) azt mondja a másik:
- Megerjedt benne az almalé! XDXDXD
Szintén busz, ugynezek a srácok:
Ricsi: - Nézd már, ott volt a strand!
Balu: - Még most is ott van...
Állatkertben:
(nagyon vékony srác ütögeti az akváriumot)
Peti: Mi lenne ha bedugnám ide a kezem?
Én: Megzabálnának mert erek piranhiák (vagy nemtom hogy kell leírni)
Peti: Áh, nem szeretik azok a csontot...
10 felhasználónak tetszik:
dóóra,
thunderbird,
Minimanó94,
riri17,
adry1415,
rolllllleee,
Weniii,
Black Hearth2,
Bátor Ventillátor,
virgi09
2011. május 26. 17:42
|
|
Vicush.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 199 Csatolások: 169 Azonosító: 130540 offline
|
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.05.24. 16:39)
LOL ma nagyon durva dolog történt.
Ez nagyoon nagy!
9 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
chrisBrown14,
VastagTamásfan,
Trinda,
kesty,
riri17,
Pannika XD,
adry1415,
Bátor Ventillátor
2011. május 26. 17:46
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Törin.
Gyula-Tanárnő,mit írt be?
Tanárnő-Azt hogy órán dobálja a szemetet,vagy a társát vagy mit.
Ádám-Társát?
hisz el sem bírja.xd
Ez is törin volt.
Bence-Tanárnő,ne írjon be!
Milán-Dehogynem,engem ütöget a Bence és nem hagyj békén.
Bence-Azért mert a Milán azt mondta hogy majd az ő apukája engem majd jól megb*sz.
Gyula-És ennek majd a Bence örülni fog.
Bence-Hát jó hogy a mai világban.
Viccelsz?
Gyula-Tanárnő,mit írt be?
Tanárnő-Azt hogy órán dobálja a szemetet,vagy a társát vagy mit.
Ádám-Társát?
Ez is törin volt.
Bence-Tanárnő,ne írjon be!
Milán-Dehogynem,engem ütöget a Bence és nem hagyj békén.
Bence-Azért mert a Milán azt mondta hogy majd az ő apukája engem majd jól megb*sz.
Gyula-És ennek majd a Bence örülni fog.
Bence-Hát jó hogy a mai világban.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. május 26. 17:58
Nálunk is történtek vicces dolgok, bár lehet, hogy így leírva nem olyan jók.
Egyik szünetben a hátsó udvaron, az egyik gyerek beült a ping pong asztal alá, és az egyik fiú meg rá rúgta a homokot, barátnőm meg elkezdi, hogy olyan mintha hopp porral hopponált volna! (Harry Potter) és tényleg olyan volt. Tudom ez bunkóság volt, de nem bírtam ki röhögés nélkül.
Egyszer meg mikor délután mentünk volna haza, akkor az egyik tanár megkérte barátnőmet, hogy vigyázzon már a kulcsra amíg ő wc-re megy, bnőm meg kis idő után elkezdi, hogy most várjam meg amíg kiszarja magát? és a tanár meg már pont hallótávolságon belül volt. nem mondott semmit, de biztos hogy hallotta
Töri órán meg az egyik gyerek elkezdi, hogy neki vannak Német leszármazottai, de azt akarta mondani hogy Német felmenői vannak.
Irodalom órán meg, amit az igazgatónk tartott, a padtársam előveszi a bort és elkezdi inni, a tanár mondjuk nem vette észre de én nagyot néztem.
szerk: Alsóban volt egyszer, hogy a tanár nemtudta hanyadik óránk van és mondta, hogy ma valahanyadik óra van, az egyik lány meg így beleírta a füzetébe, hogy valahanyadik óra és tényleg nemtudta miért nevettünk rajta.
Unokatesóm meg úgy írta fel egy dolgozatra a nevét hogy Fancsó Kancsó, de ő maga sem tudta miért.
Egyik szünetben a hátsó udvaron, az egyik gyerek beült a ping pong asztal alá, és az egyik fiú meg rá rúgta a homokot, barátnőm meg elkezdi, hogy olyan mintha hopp porral hopponált volna! (Harry Potter) és tényleg olyan volt. Tudom ez bunkóság volt, de nem bírtam ki röhögés nélkül.
Egyszer meg mikor délután mentünk volna haza, akkor az egyik tanár megkérte barátnőmet, hogy vigyázzon már a kulcsra amíg ő wc-re megy, bnőm meg kis idő után elkezdi, hogy most várjam meg amíg kiszarja magát? és a tanár meg már pont hallótávolságon belül volt. nem mondott semmit, de biztos hogy hallotta
Töri órán meg az egyik gyerek elkezdi, hogy neki vannak Német leszármazottai, de azt akarta mondani hogy Német felmenői vannak.
Irodalom órán meg, amit az igazgatónk tartott, a padtársam előveszi a bort és elkezdi inni, a tanár mondjuk nem vette észre de én nagyot néztem.
szerk: Alsóban volt egyszer, hogy a tanár nemtudta hanyadik óránk van és mondta, hogy ma valahanyadik óra van, az egyik lány meg így beleírta a füzetébe, hogy valahanyadik óra és tényleg nemtudta miért nevettünk rajta.
Unokatesóm meg úgy írta fel egy dolgozatra a nevét hogy Fancsó Kancsó, de ő maga sem tudta miért.
2011. május 26. 18:08
magyar:
- Tamás is atlétika versenyen van? ... Végre valahol hasznát vehetjük!
- kacér lányanya. lányanyag.. na! lányalak!
matek:
Dóri sütije a padon van
- rakd el innen, mert csorog a nyálam, miközben diktálok!
- a lányom három éves, de még mindig a 2,5-et tudja kimondani, úgy hozzászokott. Látjátok, valódi nő. Egy felet máris letagad!
- nincs több kréta? eeehj, most olyan vagyok, mint egy rossz drogos. pénzt is adnék érte!
- fizika órán felrobbant az üveg. még a kupakot sem találtuk meg! Ez ölte meg Osama Bin Ladent, az amerikaiak hülyék!
- Lilla, szereted a törteket?
Lilla: nem!
- köszi, szeretlek!
- Tamás is atlétika versenyen van? ... Végre valahol hasznát vehetjük!
- kacér lányanya. lányanyag.. na! lányalak!
matek:
Dóri sütije a padon van
- rakd el innen, mert csorog a nyálam, miközben diktálok!
- a lányom három éves, de még mindig a 2,5-et tudja kimondani, úgy hozzászokott. Látjátok, valódi nő. Egy felet máris letagad!
- nincs több kréta? eeehj, most olyan vagyok, mint egy rossz drogos. pénzt is adnék érte!
- fizika órán felrobbant az üveg. még a kupakot sem találtuk meg! Ez ölte meg Osama Bin Ladent, az amerikaiak hülyék!
- Lilla, szereted a törteket?
Lilla: nem!
- köszi, szeretlek!
22 felhasználónak tetszik:
Ariana000,
Twilight6,
DisneyFans,
Minimanó94,
xAlexisx,
VastagTamásfan,
DR.CsajokO.o,
Lady Suzy,
riri17,
dóóra,
anna21,
adry1415,
Weniii,
Black Hearth2,
Sharpie,
RenaLily,
Nita09,
Corby,
Jody,
Lizania,
coke.,
Bátor Ventillátor
2011. május 26. 18:16
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Osztály kiránduláson mondja a vezető:Én ismerem az utat ti viszont nem.
mire az osztálytársam:biztos?
mire az osztálytársam:biztos?
2011. június 05. 12:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Infó órán néhány srác Honfoglalót játszott egymással és volt egy kérdés amire vicces válasz jött
Kérdés :
" Hogy hívták Frédi feleségét ? "
Srác válasz :
" Béni "
Vagy 10 percig mindenki dőlt a röhögéstől
Kérdés :
" Hogy hívták Frédi feleségét ? "
Srác válasz :
" Béni "
Vagy 10 percig mindenki dőlt a röhögéstől
17 felhasználónak tetszik:
Ariana000,
VastagTamásfan,
DR.CsajokO.o,
Lady Suzy,
kesty,
Lisa Veronicas,
riri17,
Heetella,
anna21,
adry1415,
Weniii,
Black Hearth2,
Reb.Cole,
Jody,
coke.,
dorry1005,
Bátor Ventillátor
2011. június 05. 12:21
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Az osztályfőnök ezt mindig eljátsza.
Gyerek ki akar dobni valamit,megkérdezi a tanártól,hogy kidobhatja-e: -N. néni,kidobhatom?
Ofő meg: -Engem nem. (Különben is el sem bírnál.)
Gyerek ki akar dobni valamit,megkérdezi a tanártól,hogy kidobhatja-e: -N. néni,kidobhatom?
Ofő meg: -Engem nem. (Különben is el sem bírnál.)
10 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
thunderbird,
Lady Suzy,
Lisa Veronicas,
riri17,
Heetella,
anna21,
adry1415,
Black Hearth2,
AnymButterfly
2011. június 07. 17:30
Tanév elején éneken egy csomót írtunk, többnyire zeneszerzők életét jegyzeteltük le. Mikor már a vége felé jártunk, Fanni megkérdezte: "tanár úr, miben halt meg?". Erre tanár úr: "nem tudtam róla, hogy zombi vagyok".
ApusztákBoszorkánya,
Lisa Veronicas,
riri17,
VastagTamásfan,
Heetella,
Pannika XD,
Trinda,
Black Hearth2,
AnymButterfly,
dorry1005,
Bátor Ventillátor
2011. június 07. 17:35
Az idei osztályom elég nyomi, mert semmilyen aranyköpéseket nem szoktak mondani, de a tavalyi osztályom nagyon kész volt.XD
Tavaly földrajz órán Kína gazdaságát tanultuk. Hát a tanárnő nagyban felteszi azt a kérdést, hogy "Mi található még kínában?", az osztálytársam azonnal rávágta, hogy "Sárkány tojás.". Szegény, ezért még beírást is kapott az ellenőrzőjébe.XD
Szintén tavaly történt, ülünk biológia órán. Tudni illik a biosz tanárunk hihetetlen arc volt, és mindig imádta oltani azokat a bizonyos nagyszájú embereket. Az egyik osztálytársam benyögi azt a kérdést, hogy "Az evolúcióban lehet visszafejlődés?". Míg a biosz tanár rávágta, hogy "A maga esetében biztosan.".XD Ez nagyon megmaradt bennem, mert akkor vagy tíz percig röhögtem.
Tavaly földrajz órán Kína gazdaságát tanultuk. Hát a tanárnő nagyban felteszi azt a kérdést, hogy "Mi található még kínában?", az osztálytársam azonnal rávágta, hogy "Sárkány tojás.". Szegény, ezért még beírást is kapott az ellenőrzőjébe.XD
Szintén tavaly történt, ülünk biológia órán. Tudni illik a biosz tanárunk hihetetlen arc volt, és mindig imádta oltani azokat a bizonyos nagyszájú embereket. Az egyik osztálytársam benyögi azt a kérdést, hogy "Az evolúcióban lehet visszafejlődés?". Míg a biosz tanár rávágta, hogy "A maga esetében biztosan.".XD Ez nagyon megmaradt bennem, mert akkor vagy tíz percig röhögtem.
DisneyFans,
Lady Suzy,
kesty,
Lisa Veronicas,
riri17,
VastagTamásfan,
rolllllleee,
Weniii,
Black Hearth2,
nora rose,
Bátor Ventillátor
2011. június 07. 17:41
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
nálunk a matektanárnak vannak jó megnyilvánulásai Pl:
~A kísérleti óráknak ezennel vége, de még nincs vége!(technikán)
matekon:
~Tegyék föl a csapatok a kezüket (az egész osztály felteszi a kezét)
~A kísérleti óráknak ezennel vége, de még nincs vége!(technikán)
matekon:
~Tegyék föl a csapatok a kezüket (az egész osztály felteszi a kezét)
7 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Dorina6,
Adri98,
Lisa Veronicas,
riri17,
VastagTamásfan,
Bátor Ventillátor
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.