Matekon:
Laci bá': És az infódogában ez egy benzinkút, nem pedig fejbelövi magát egy iPod!
Roli: De én fejbelőném simán!
Én: Roli, majd én megteszem! Hozzam a sörétes puskát?
mindenki röhögött, de lehet, h így nem olyan vicces xddd
Aranyköpések suliban
2012. június 01. 15:21
2012. június 01. 15:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Tanár:-Mivel lehet a feszültséget oldani?
Diák-Aspirinnel
Diák:-Tanárnő rajzoljak egy négyoldalú csonka hasábot?
Diák-Aspirinnel
Diák:-Tanárnő rajzoljak egy négyoldalú csonka hasábot?
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. június 01. 15:46
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Nem tudom, hogy megfelel-e ide de mindenesetre röhögni fogtok rajta:
Órarend 2013-ra .. : )
Tesi: Schobert Norbival
Idegen nyelv: Fekete Pákóval
Vezetési ismeretek és drogprevencia: Stohl Andrással
Kúltúra: Baukó Évával (VV Éva)
Etika: Győzikével
Ének óra: Fluorral ..
Lélektan: Kiszel Tündével
Szadomazó: Damu Rolanddal
Pénzszerzési ismeretek: Orbán Viktorral
Órarend 2013-ra .. : )
Tesi: Schobert Norbival
Idegen nyelv: Fekete Pákóval
Vezetési ismeretek és drogprevencia: Stohl Andrással
Kúltúra: Baukó Évával (VV Éva)
Etika: Győzikével
Ének óra: Fluorral ..
Lélektan: Kiszel Tündével
Szadomazó: Damu Rolanddal
Pénzszerzési ismeretek: Orbán Viktorral
13 felhasználónak tetszik:
anna21,
Domcsi0301,
PetSal,
nora rose,
FruzShina.,
Shawool Lilla,
Ayame.01,
Minimanó94,
Pannika XD,
csilagoseg,
Lisa Veronicas,
Lizania,
Luckie
2012. június 01. 15:59
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Xy nevű diákot kihívja a tanár felelni.
Diák: Tanárbácsi, én semmit nem tudok..
Tanár: Nem baj, attól még próbálkozhatsz.
Diák kisétál a tábla elé, de meg sem mukkan fél percen keresztül.
Tanár: Eddig jó. Most egy kicsit részletesebben..?
Diák: Tanárbácsi, én semmit nem tudok..
Tanár: Nem baj, attól még próbálkozhatsz.
Diák kisétál a tábla elé, de meg sem mukkan fél percen keresztül.
Tanár: Eddig jó. Most egy kicsit részletesebben..?
16 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301,
Eszter655,
Shawool Lilla,
NorPatch,
Melcsi1997,
anna21,
Minimanó94,
Charmed and Dangerous,
Rihannna,
Lisa Veronicas,
MadHatter,
PetSal,
Virág..,
Lizania,
Luckie,
tori123
2012. június 04. 09:16
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Tanár: Hová mész kislányom?!
Én: A levesbe
Tanár: Na nagyon gyorsan add ide az ellenőrződet..
the best
Én: A levesbe
Tanár: Na nagyon gyorsan add ide az ellenőrződet..
the best
2012. június 04. 15:44
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
*Angol órán*
Tanár kérdezi az egyik osztálytársamat: Are you fine?
Oszt.társ.: Mi?? Nem fáj semmim..
Tanár kérdezi az egyik osztálytársamat: Are you fine?
Oszt.társ.: Mi?? Nem fáj semmim..
10 felhasználónak tetszik:
Spongya,
Minimanó94,
csilagoseg,
Lisa Veronicas,
Kyra99,
MadHatter,
Christinna,
NorPatch,
Virág..,
Luckie
2012. június 04. 21:35
Fizika óra:
-La'bá: Hogyan lehet a feszültséget növelni?
-Diák: Ha beszólok mindenkinek.
-La'bá: Hogyan lehet a feszültséget növelni?
-Diák: Ha beszólok mindenkinek.
10 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla,
Domcsi0301,
Ayame.01,
csilagoseg,
Lisa Veronicas,
Kyra99,
MadHatter,
Christinna,
Lizania,
Luckie
2012. június 05. 17:48
Matek óra.
Laci bá' Mondok egy viccet. Hogy jutunk el Kínába?
*Osztály síri csöndben van*
Laci bá' Hát leisszuk magunkat a sárga földig!
*Osztály röhög, kivéve én*
Én Mi? Én ezt nem értem...
Laci bá' (gonosz hangon) Hát a kínaikat is szokták úgy hívni..
Én Jaa! Éééérteem
D
Laci bá' Akkor mégse vagy annyira szőke, mint amennyire gondoltam!
Hát köszii!
Az osztályban szakadtunk
D xdd
Laci bá' Mondok egy viccet. Hogy jutunk el Kínába?
*Osztály síri csöndben van*
Laci bá' Hát leisszuk magunkat a sárga földig!
*Osztály röhög, kivéve én*
Én Mi? Én ezt nem értem...
Laci bá' (gonosz hangon) Hát a kínaikat is szokták úgy hívni..
Én Jaa! Éééérteem
Laci bá' Akkor mégse vagy annyira szőke, mint amennyire gondoltam!
Hát köszii!
7 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
Pannika XD,
starxxx,
Lisa Veronicas,
NorPatch,
Virág..,
Lizania
2012. június 05. 17:49
Német óra.
Boti Éva néni! Flóra le akarja gyilkolni a Hoffmann Rózsát!
Éva néni Segítek én is!
Lehet h így nem vicces, de akkor szakadtunk xdd
Boti Éva néni! Flóra le akarja gyilkolni a Hoffmann Rózsát!
Éva néni Segítek én is!
Lehet h így nem vicces, de akkor szakadtunk xdd
2012. június 05. 18:03
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
A mi osztákyfőnökünk azt szokta mondani amikor valaki felidegesíti,hogy kinyomom a szemed vagy azt,hogy kilógatlak az ablakon.
Amikor bejön órára és vki még eszik v. iszik, akkor mindíg mondja,hogy ő sem hozza a szalámis zsömléjét meg a pálinkáját...
Tavaly április 1-jén tettünk a padra egy szalámis zsemlét meg egy pohárba pálinkát. Amikor bejött meglepődött és elkezdtett röhögni,elkezdi: Ebben a pohárban víz van? Megszagolta egyből rájött,hogy nem...De mondta hogy munkában nem iszik ezért megittuk helyette.xD de a zsemlét megette xDDD vicces volt...
Amikor bejön órára és vki még eszik v. iszik, akkor mindíg mondja,hogy ő sem hozza a szalámis zsömléjét meg a pálinkáját...
Tavaly április 1-jén tettünk a padra egy szalámis zsemlét meg egy pohárba pálinkát. Amikor bejött meglepődött és elkezdtett röhögni,elkezdi: Ebben a pohárban víz van? Megszagolta egyből rájött,hogy nem...De mondta hogy munkában nem iszik ezért megittuk helyette.xD de a zsemlét megette xDDD vicces volt...
2012. június 05. 19:03
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Gyereknapon két lány osztálytársam a kelleténél kicsivel többet ivott, aminek az lett a vége, hogy részegen táncoltak a medencében. Mellesleg utálom az ilyeneket, de ebben akkor is volt valami vicces. Egyikőjük véletlen megrúgta a másikat a bokáján, mire ő ráteszi a kezét a nyakára és ezt mondja:
- Aaa, Jenni, orron rúgtál és nem látok.
- Aaa, Jenni, orron rúgtál és nem látok.
2012. június 08. 17:27
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Egyszer matek órán a tanár kérdezte,hogy ma (DEC.10-en vhányadika) KöBö mennyibe kerül 1l benzin,és persze írásban kellett rá válaszolni.Az egyik "eszes" lány jelentkezett,és mondta,hogy 70 000ft-be kerül 1 l benzin.Szegényt azóta az egész osztály benzinkutasnak/kutasnak hívja.
Nos szóval az osztály ismételte a tavalyi kötelező olvasmányt(Pál utcai fiúk.Mert a tanár már unja magát,és nem tud mit kezdeni velünk) és az olvasmánymunkafüzetben(kellett venni sajna) le volt írva egy kis ismertető a regényről,amit tavaly már mindenki kiolvasott,méghozzá volt benne egy római szám is(a kerület száma)Szóval benzinkutas barátosnénk a VIII. kerületet nem 8.kerületnek,hanem 53.kerületnek olvasta
(hangosan).Abban a minutumban mindenki elkezdett úgy rögöni,hogy zengett az egész emelet a röhögéstől.Ezentúl 53.kerületi benzinkutasnak fogjuk hívni
Mégegy sztori:
Matek órán a matektanárt helyettesítették (mert kirándult az egyik osztállyal) és a helyettesítő tanár kb. óra közepén kiengedte a bzisan öltözködő gyereket WC-re.Utána akart menni az egyik "jó" gyerek is,és a tanár mondta,hogy egyszerre csak egy ember mehet WC-re.Én elkezdem: -Xy néni,de az előbb lány ment ki! Erre az egész osztály:
Most itt tudom hogy nem vicces,de ott milyen volt!
Nos szóval az osztály ismételte a tavalyi kötelező olvasmányt(Pál utcai fiúk.Mert a tanár már unja magát,és nem tud mit kezdeni velünk) és az olvasmánymunkafüzetben(kellett venni sajna) le volt írva egy kis ismertető a regényről,amit tavaly már mindenki kiolvasott,méghozzá volt benne egy római szám is(a kerület száma)Szóval benzinkutas barátosnénk a VIII. kerületet nem 8.kerületnek,hanem 53.kerületnek olvasta
Mégegy sztori:
Matek órán a matektanárt helyettesítették (mert kirándult az egyik osztállyal) és a helyettesítő tanár kb. óra közepén kiengedte a bzisan öltözködő gyereket WC-re.Utána akart menni az egyik "jó" gyerek is,és a tanár mondta,hogy egyszerre csak egy ember mehet WC-re.Én elkezdem: -Xy néni,de az előbb lány ment ki! Erre az egész osztály:
Lizania
2012. június 08. 18:01
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Még a mai nap tesi óráján a tanár kéri az egyik gyereket,hogy fusson be labdáért:
-Na Dani fiam,soványmalacvágtával hozz nekem egy labdát a szervtárból.
Angol órán:
-Tanár: Gyerekek,látjátok,hogy be van gyulladva a torkom,ezért legyek jók!
30 minutes ago:
-Gyerekeek csöndlegyeen!!(ordítva)
Tegnapin:
Doga
Kiviszem a dogát elsőnek,kész vagyok:
-Xy néni holnapra ki tudja javítani a dogákat?
-Hogy képzeled,hogy holnapra ki fogom javítani 120 ember dolgozatát(ABC osztály)??
Másnap:
Én:- Xy néni,kijavította a dogákat?
Tanár: -Tegnap is mondtam,hogy nem fogom betegen kijavítani 120 osztály dolgozatát!
1 hete angolon:
Időjárási elemekkel foglalkoztunk:
Én véletlenül rosszul olvastam el ezt: It's sunny today.;ennek olvastam: It'sunyi today
Fuu,az a röhögés. Élőben halálos volt
-Na Dani fiam,soványmalacvágtával hozz nekem egy labdát a szervtárból.
Angol órán:
-Tanár: Gyerekek,látjátok,hogy be van gyulladva a torkom,ezért legyek jók!
30 minutes ago:
-Gyerekeek csöndlegyeen!!(ordítva)
Tegnapin:
Doga
Kiviszem a dogát elsőnek,kész vagyok:
-Xy néni holnapra ki tudja javítani a dogákat?
-Hogy képzeled,hogy holnapra ki fogom javítani 120 ember dolgozatát(ABC osztály)??
Másnap:
Én:- Xy néni,kijavította a dogákat?
Tanár: -Tegnap is mondtam,hogy nem fogom betegen kijavítani 120 osztály dolgozatát!
1 hete angolon:
Időjárási elemekkel foglalkoztunk:
Én véletlenül rosszul olvastam el ezt: It's sunny today.;ennek olvastam: It'sunyi today
Fuu,az a röhögés. Élőben halálos volt
2012. június 08. 18:13
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Na, abból sok van.
Csak hogy egy kedvencemet említsem:
*Focimeccs volt, és az osztálytársam véletlenül belerúgott az ellenfél lábába, erre ő meg elkezdte látványosan fájlalni. Egy másik osztálytársam, aki éppen nem játszott:*
-A másik lábadat rúgta meg, te szerencsétlen!
Csak hogy egy kedvencemet említsem:
*Focimeccs volt, és az osztálytársam véletlenül belerúgott az ellenfél lábába, erre ő meg elkezdte látványosan fájlalni. Egy másik osztálytársam, aki éppen nem játszott:*
-A másik lábadat rúgta meg, te szerencsétlen!
2012. június 08. 18:50
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Még alsósok voltunk amikor ezek a dolgok megtörténtek de igen elég retardált osztály vagyunk 
Éppen a törteket tanultuk mikor a tanárunk felrajzolt egy kört és azt felosztotta egyenlő részekre.
Megkérdezte hogy ha 1 egészet felosztunk 6 részre azt hogy írjuk fel tört alakba. Senki sem tudta így idegesen csapkodni kezdte a táblát miközben azt kiabálta gondolj a pizzára na mire várok én mire várok én??
Az osztály társam erre beordítja: A PIZZA FUTÁRRA !!!
Ez is régen volt. egyik osztálytársamat megkérdezték milyen alakú a citrom erre megszólal: Nyúlékony gömb alakú.
Ez is nagyon nagyon régen volt még elsőben. Már maga a kérdés is elég nagy baromság de ezt kérdezték
Melyik név beceneve a Gyuri??
Felszóltják az osztálytársam és idegesen benyügi a választ teljes komolysággal (mert komolyan is gondolta) Gyurcsány Ferenc
2 barátnőm beszélget
-Én okos vagyok ellentétben veled.
- Igen??? Ki festette a Mona Lisát???
-Shakespeare ( mondta természetes csak viccéből ennyire nem vagyunk műveletlenek. Csak ha a kis Flurkáról meg a kicsi söpö-ről van szó :/)
- Csak hogy tudd ő nem egy festő volt
- Tudom de hobbija még lehetett.
Ez nem aranyköpés de elég vicces.
Tesi órán kidobót kezdtünk volna játszani. A labdát mindig betesszük a pad lába és teteje közé így az kezdi a játékot aki előbb megszerzi a labdát. Egyik osztálytársamnak annyira fontos volt hogy ő kezdje a játékot hogy annyira futott hogy lefejelte a padot. Persze nem lett semmi baja ( szerencsére) de nagyon nagyon nevettünk.
Éppen a törteket tanultuk mikor a tanárunk felrajzolt egy kört és azt felosztotta egyenlő részekre.
Megkérdezte hogy ha 1 egészet felosztunk 6 részre azt hogy írjuk fel tört alakba. Senki sem tudta így idegesen csapkodni kezdte a táblát miközben azt kiabálta gondolj a pizzára na mire várok én mire várok én??
Ez is régen volt. egyik osztálytársamat megkérdezték milyen alakú a citrom erre megszólal: Nyúlékony gömb alakú.
Ez is nagyon nagyon régen volt még elsőben. Már maga a kérdés is elég nagy baromság de ezt kérdezték
Felszóltják az osztálytársam és idegesen benyügi a választ teljes komolysággal (mert komolyan is gondolta) Gyurcsány Ferenc
2 barátnőm beszélget
-Shakespeare ( mondta természetes csak viccéből ennyire nem vagyunk műveletlenek. Csak ha a kis Flurkáról meg a kicsi söpö-ről van szó :/)
Tesi órán kidobót kezdtünk volna játszani. A labdát mindig betesszük a pad lába és teteje közé így az kezdi a játékot aki előbb megszerzi a labdát. Egyik osztálytársamnak annyira fontos volt hogy ő kezdje a játékot hogy annyira futott hogy lefejelte a padot. Persze nem lett semmi baja ( szerencsére) de nagyon nagyon nevettünk.
2012. június 08. 18:56
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Ja és hogy a kedvencemet ne felejtsem ki. Figyelmeztetlek titeket ez egy kicsit undorító!!
Ezt mindig az osztály főnököm szokta mondani mikor valaki nagyot ásít az órán
Még az alsógatyád csokis felét is látom.
Meg ez is nagyon jó. Nyelvtanon a határozókat tanultuk és a mondat a következő volt: A nagymama kaláccsal várja az unokáját.
erre én hangosan megszólalok.( egyébként komolyan így hallottam) A nagymama kalapáccsal várja az unokáját??
Meg ez is nagyon jó. Nyelvtanon a határozókat tanultuk és a mondat a következő volt: A nagymama kaláccsal várja az unokáját.
erre én hangosan megszólalok.( egyébként komolyan így hallottam) A nagymama kalapáccsal várja az unokáját??
Vivyy22
2012. június 08. 18:59
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.08. 18:56)
Ja és hogy a kedvencemet ne felejtsem ki. Figyelmeztetlek titeket ez egy kicsit undorító!!
A másodikon behaltam xxxD
2012. június 08. 19:33
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Kémia órán:
Az egyik osztálytársam elkezd köhögni,erre a tanár:
-Fiacskám,te itt köhögsz a temetők meg üresek?
Következő kémia órán:
bejön a tanár elkezd köhögni,megszólal a gyerek:
-Maga itt köhög a temetők meg üresek??
akkor nagyon vicces volt
Töri óra:
Tanár:-Voltál tegnap fodrásznál?
Diák:-Igen.
Tanár:-És nem volt nyitva???
az egész osztály szakadt a röhögéstől xD
Az egyik osztálytársam elkezd köhögni,erre a tanár:
-Fiacskám,te itt köhögsz a temetők meg üresek?
Következő kémia órán:
bejön a tanár elkezd köhögni,megszólal a gyerek:
-Maga itt köhög a temetők meg üresek??
Töri óra:
Tanár:-Voltál tegnap fodrásznál?
Diák:-Igen.
Tanár:-És nem volt nyitva???
2012. június 08. 19:37
|
|
keysii |
|
Fizika óra:Kísérleteztünk és kellett volna egy kukac hozzá.
Tanár:Van valakinél egy kukac?
Fiúk elkezdenek röhögni,és az egyik mondja,hogy neki van de csak egy
Erre a tanár mondja:Á az nem jó annál jóval nagyobb kellene...
Lehet hogy így nem vicces de akkor szét röhögtük magunkat XD
Tanár:Van valakinél egy kukac?
Fiúk elkezdenek röhögni,és az egyik mondja,hogy neki van de csak egy
Erre a tanár mondja:Á az nem jó annál jóval nagyobb kellene...
Lehet hogy így nem vicces de akkor szét röhögtük magunkat XD
2012. június 08. 19:40
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.08. 18:50)
Még alsósok voltunk amikor ezek a dolgok megtörténtek de igen elég retardált osztály vagyunk 
2 barátnőm beszélget
2 barátnőm beszélget
hát ezek HATALMASAK!!!xDDD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.