Starity

Aranyköpések suliban

142 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 12. 17:28 #321
- törölt felhasználó -    
töri:
- Mi volt Hitler eredeti foglalkozása? - tanár
- Asztalos! - Soma

nevet2.gif rohog.gif
13 felhasználónak tetszik: House Of Wax, riri17, anna21, KathPierce., itsmestella, NikiBlack, cukorbogyo, dóóra, DiscoDiva, PetSal, Eszter655, Jody, Bátor Ventillátor
2011. október 12. 17:55 #322
Vegas
Vegas
zseni
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Nekünk csak a matektanárnak(aki fizikatanár is) vannak ilyen jó beszólásai... Mindig leírom az aznapi aranyköpéseit.

[*]Fizikán összefoglaltunk. Na most hagy ne mondjam minek a jelét kérdezte a tanár, hogy az mi, de fogalmam sincs, fizikából nagyon béna vagyok. (v és felette egy nyíl, és erre kérdezett rá hogy minek a jele ez)
Tanár: Mi az a nyilacska a tetején? Ámor nyila eltalált?

[*]Szintén ezen az órán...:
Tanár: A gólya ly-nal írja magát, ugye?

[*]Az óra vége felé:
Tanár: Róme..ó.. -gondolkozik 2 másodpercet- Rómeó.. és Júlia [nem tudta mi a címe]
5 felhasználónak tetszik: riri17, NikiBlack, evelin0623, Spanyola, Bátor Ventillátor
2011. október 12. 19:29 #323
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Angol: (egyik lány, aki jelentett): Please everybody stand up and please húzza ki magát! Na ezen úgy röhögtük! rohog.gif

+1
Szünetben: Valamiért szóba került a közgazdász munka (nem tudom,hogy hogyan) o.társ: -Én azt hittem a közgazdás a mezőn dolgozik! _nevet.gif

++1
Ének óra: (csendben kellett lenni,mert a tanár hangolt,mert óra után ment próbálni,de vele jött még a férje is(aki szintén tanár),utóbbi elkezdi egyik o.társamnak)
-Figyelj Te kis szőke copfos: Most keress magadnak egy Barbie babát és maradj csendben! _nevet.gif
12 felhasználónak tetszik: Sellycica, Cassie3, House Of Wax, itsmevic, riri17, dóóra, NikiBlack, evelin0623, Christinna, DiscoDiva, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 13. 14:13 #324
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Ofő: Ne mondjátok, hogy nem szeretitek a kémiát. Az egyik legszebb tantárgy!
T.: Főleg akkor, amikor a tanár elfordul...
8 felhasználónak tetszik: riri17, dóóra, NikiBlack, evelin0623, Christinna, Rihannna, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 13. 14:34 #325
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Magyaron József Attila egyik versét kellett olvasni illetve elemezni.
Magyar tanár:Honnan vehetett József Attila a "Hét Torony" szimbólumát.
Fruzsina:Rapunzelből...
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
18 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lisa Veronicas, Szabina2000, itsmevic, riri17, KathPierce., dóóra, NikiBlack, Christinna, Hannahmile, Spongya, Barbi411, Corby, Rihannna, PetSal, tori123, Jody, Bátor Ventillátor
2011. október 13. 16:59 #326
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
elmegy az egyik tanárunk a suliból és éppen volt a nagy bejelentés és búcsúzkodás...ja és azt kell tudni róla h azért szépen osztogatott beírásokat rohog.gif

-Gyerek: Melinda néni,kaphatok egy beírást emlékbe?
(majd az egy hülye után a többi fiú is megkérdezi de már volt nekik vagy 3 is )
-Tanár: csak mosolyog smileeee.gif

_nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Vegas, riri17, evelin0623, Eszter655, Lizania
2011. október 13. 17:53 #327
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Nálunk a töritanárunk nagy forma XD
"Mennyi van az órából?5 perc?Azalatt egy egész padsort lefeleltetek!"
Felelésnél néha úgy hív ki,hogy a lakcímedet mondja be.
A héten felmentette az előrehozott érettségizőket a felelés alól.
Tanár: Ha olyat szólítok,aki érettségizik,az jelezze!Lássuk...Franka úr!Jöjjön csak előre!
Franka: Tanár úr én érettségizek!Háhá!
Tanár: Ez lenyűgöző! Amint leérettségizik,máris megkezdjük a Franka-napokat!"
Tudni,kell hogy nagy Újpest-fan,tehát Fradi-ellenes (még mindig a töritanárról van szó). Egyik osztálytársam beszólt neki valamit.
Tanár: Bence,Bence!Fogja vissza magát!És látom,még zöldben is jelent meg ma!Öreg hiba.
Egyik lány: De tanár úr,ilyen alapon nem lehet senkit se feleltetni!
Tanár (meglepett és ártatlan fejjel): Hát persze! Én is tudom! Távol álljon tőlem az ilyesmi!
Én a biztonság kedvéért nagyobb feleléseknél lila pulcsiban megyek suliba XD
Ja, és úgy javít dolgozatot,hogy el se olvassa,csak az elejét meg a végét.Volt olyan,hogy egy nagy hiányjelet írt a dogámra,meg egy hármast.Kivittem,elolvastattam vele,és átírta ötösre XD
Állítólag olyan is volt,hogy egy gyerek szépen megírta a doga elejét meg a befejezést,középre meg beírt egy sütireceptet és ötöst kapott biggrin.gif
20 felhasználónak tetszik: Letti1324, DiszDisz, House Of Wax, rachella, riri17, Lisa Veronicas, NikiBlack, Sellycica, Saranghae17, evelin0623, Eszter655, starxxx, Spongya, vdorina96, PetSal, MadHatter, Blanka098, Lizania, Noémi16, Bátor Ventillátor
2011. október 13. 18:07 #328
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Van még töritanáros,eszembe jutott! biggrin.gif
Dolgozatot írtunk.Ilyenkor kijelöl egy 1-es,2-es és 3-as számú örtornyot (1-es a tanári asztal,2-es az ablak felőli meg a középső padsor közti folyosó vége, a 3-as meg a másik folyosó vége). Csináltunk olyat,hogy kiraktunk egy Nemzeti Sportot meg egy történelmi magazint az 1-es őrtoronyhoz,és egész órán fel se nézett,mindenki puskázhatott,amennyit akart.
Ez mondjuk nem aranyköpés,de vicces biggrin.gif
Továbbra is dogaírás.
Tanár: Aki kész van, és ráér, az rajzolja le a jáki templom alaprajzát, különös figyelmet fordítva a nyílászárókra!
Leadta az anyagot, még volt 10 perc csöngetésig.
Tanár: Na jó. A hátralévő időben mindenki csöndben eszmecserét folytat a mai óra vázlatáról!
Téli szünet után akart témazárót íratni a középkorból.
Tanár: Figyeljetek! A téli szünetet fordítsátok a tanulásra! A karácsonyfa alatt lopva olvasgassátok a vázlatokat. Legjobb barátotokról,az atlaszról pedig szilveszterkor sem elfeledkezni! Vigyétek magatokkal a buliba,és mutassátok meg egymásnak a topográfiát! Bizonyítékul pezsgőfoltokat akarok látni az atlasz borítóján!
Még mindig a középkorról tanultunk.
Tanár: A kódexek lapjait állatbőrből is készítették.
Gyerek: Milyen állatéból?
Tanár: Tehén, vagy akár kutya. Ha a szomszéd ebet Kódexnek hívják,az felettébb gyanús!
Elég sokat írtam XD Amúgy azért beszél régiesen,mert erdélyi biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: Letti1324, DiszDisz, House Of Wax, riri17, NikiBlack, TbRéku, Blanka098, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 13. 19:07 #329
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Nos ma matekon egy hatalmas beszólás volt:
nálunk a matekórák hasonlítanak néha egy Mónika showra ebből kifolyólag:
Egyik gyerek: "Ne f*ssatok már annyira,hisz Pampers van rajtatok,ami felszívja a nedvességet és szárazon tart!"

_nevet.gif _nevet.gif
17 felhasználónak tetszik: Letti1324, riri17, Melcsi1997, KathPierce., Lisa Veronicas, dóóra, itsmestella, NikiBlack, House Of Wax, Sellycica, Saranghae17, Sherlyn., PetSal, TbRéku, Rihannna, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 15. 09:33 #330
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Tanár: Maga tovább képzésre jár? Vagy magától ilyen hülye?
Srác: Most nem,lapról olvastam. 110.gif _nevet.gif
8 felhasználónak tetszik: Letti1324, NikiBlack, Lisa Veronicas, evelin0623, TbRéku, Lizania, Jody, Bátor Ventillátor
2011. október 15. 10:43 #331
- törölt felhasználó -    
Helyettesítés volt, s az egyik gyerek elkezdte kérdezgetni a Töri tanűrtól (mert ő volt bent helyettesíteni), hogy ő szerinte kit fognak kiszavazni.
Az egyik gyerek erre :
-Hát a Fecót!
A tanár erre :
- Ha tényleg őt szavaznák ki, akkor majd meg kéne nézni hogy nem-e tűntek el a rézcsapok!
3 felhasználónak tetszik: Sellycica, evelin0623, TbRéku
2011. október 15. 18:50 #332
- törölt felhasználó -    
Na,"Cserk" alkotott a héten... rohog.gif

Biosz

Tanár:-Fontos hogy figyeljetek a higiéniára,tehát naponta cseréljetek fehérneműt!(mint ha nem tudnánk dry.gif )
Cserk:-Óóóóh,hát az én gatyám már 2 hetes xD

Kémia

Cserk felelt
Tanár:Egyest adok,úgyhogy számolj a következményekkel!
Cserl:-1,2,3,4...xD
13 felhasználónak tetszik: Letti1324, House Of Wax, Sellycica, Lisa Veronicas, itsmestella, Christinna, Appalache, TbRéku, Pannika XD, PetSal, Blanka098, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 16. 15:57 #333
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
A fizika tanárom eléggé szereti előadni magát.Valamit beszélt a deciről...vagy 800x elmondta a deci szót,kicsit megnyomva a d-betűt...Odafordulok osztálytárnőmhöz:-De lenyomnék egy röhögő breake dancet,ha d helyett g-t mondana! _nevet.gif
8 felhasználónak tetszik: Sellycica, Eszter655, itsmestella, Hannahmile, TbRéku, Pannika XD, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 17. 19:44 #334
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Földrajz órán...
Fölrdrajz tanárnő:Robika neked merre van a szemüveged?
Robi:Hát eltört...
Földrajz tanárnő:Fiam Te milyen csúnya vagy így.
Ezt már megszokhattuk a Tanártól,de ezért "szeretjük".
11 felhasználónak tetszik: itsmestella, Claudiia, House Of Wax, Vegas, DiscoDiva, TbRéku, rachella, PetSal, Blanka098, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 17. 21:46 #335
- törölt felhasználó -    
Nálunk is rengeteg van, újabban a töri tanár sziporkázik, de azért magyaron sem ülünk csak úgy:
Én még nem hallottam ilyen névjegykártyát. - Mi sem, bár mi maximum látjuk, bár ez másodlagos biggrin.gif

Töri:
Elmennek a Mars térre. (Gergő, a Mars mező nyomán)
És ott felszállnak a buszra. Esetleg beugranak a Sing Singbe, vagy elgyalogolnak az Árkádig. (tanár)
Magyarázat: Mars tér: buszállomás, Sing Sing: diszkó.
rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bátor Ventillátor
2011. október 17. 22:24 #336
caribafan
caribafan
új tag
Hozzászólás: 39
Csatolások: 1
Azonosító: 145531
Nálunk a nő ositályfőnök szokta mondani ha egy fiú veszi le a pulcsiját:
" Majd én felmelegítelek!!" ohmy.gif w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2011. október 18. 16:39 #337
- törölt felhasználó -    
(a * az ö betüt jelöli)
Múlt hét szerdán rajz órán durván kiakadtunk.
Az volt a feladat, hogy bélyeget kellett rajzolni valami ősi magyar motívummal, erre egyik osztálytársam megszólal a hátsó badból.
gyerek:Tanárnő! Lehet k*cs*g*t is?
tanárnő:Hogy micsodát?
gyerek:Hát k*cs*g*t.
tanárnő nem érti és néz értetlenűl a gyerekre aki leszótagolja.
gyerek:K*-cs*g. (mi már itt kiakadtunk) rohog.gif
És akkor ezt még tovább fokozta, mert a tanárnő még mindig nem értette, hogy szegény gyerek mit akar.
gyerek:Tudja, olyan művészeti k*cs*g*t.
Hát ezután szegény tanárnőt egy kisebb röhögő görcs kapta el és végre egy okos gyerek megmutatta, hogy mit akar ez a szerencsétlen.Mert valami faragott vázát akart lerajzolni végűl nem rajzolhatta azt de mi jól mulattunk ezen a párbeszéden. _nevet.gif

Ez meg pont ma történt:
Ülünk német órán és éppen annál a leckénél tartottunk ahol kaját és piát kezdtünk ki irogatni a szótárba.Mi hátul a barátnőmmel tök jól elbeszélgettünk és nem is vettük észre, hogy már rég nem a kajáról van szó.
tanárnő:Gyerekek mondjatok szénsavas üdittő italt. (furdult az osztályfelé)
Erre barátnőm:Almáspite! (de szinte ordítva)
hát az egész németes csoport feküdt a nevetéstől. rohog.gif _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: Letti1324, House Of Wax, evelin0623, Sellycica, TbRéku, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 18. 19:07 #338
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Irodalom: (mítoszok, Biblia, teremtés)

-Miért teremtette Isten először Ádámot?
-Mert minden mestermű előtt kell egy selejt.. xD

13 felhasználónak tetszik: Lori, Hannahmile, evelin0623, Eszter655, House Of Wax, Emily O., Appalache, TbRéku, Pannika XD, Kyra99, silenc, Lizania, Bátor Ventillátor
2011. október 18. 19:18 #339
- törölt felhasználó -    
Spanyolon felel egy osztálytársam

a tanár feleteti az egyik osztálytársamat
Tanárnő: -Hogy mondjuk spanyolul a medvét?
otársam: Oso különleges ügynök
tanárnő: itt a tréfának nincs helye _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: TbRéku, Bátor Ventillátor
2011. október 18. 19:28 #340
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
Idézet (thunderbird @ 2011.03.31. 18:18)
A te tanárod ennyiért szaktanárit ad?! O.O Jesszus, akkor nálunk már mindenkinek lenne. rohog.gif 
Az én osztálytársaim annyi baromságot összehordtak már, de most hirtelen csak egy jut eszembe. Szekálnak egy srácot azzal, hogy meleg, és egyszer az egyik csaj elkezdi: ,,jön a fűtőberendezés''. rohog.gif

dettó biggrin.gif csoda, hogy még nem rúgtak ki senkit... biggrin.gif
egy csomó van, de itt van pár:

Németen: Meine heiße her Bus (a nevem busz)
Matekon: volt valami olvasmány, és elkezdi (nem tudta mit jelent) i pont e pont biggrin.gif
Irodalmon: megszólal a tanár aki kérte az egyik fiútol a füzetet: csak annyit írtál le, hogy Vörös Matyi!
Ez pedig régebben volt magyaron: elkezdtem olvasni, és a nagypapáját megölelni helyett megölnit olvastam biggrin.gif

Most csak ennyi jutott eszembe, pedig van egy csomó..
4 felhasználónak tetszik: Letti1324, evelin0623, Adri98, Bátor Ventillátor
142 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!