VV4: Éva hashajtókon él
2011. április 05. 19:49
A vazs helyett veszt akartam írni csak férre írtam
2011. április 06. 01:10
|
|
Cedrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 148591 offline
|
Milyen hashajtókon? Ugyan már!
A beszavazóshowja után a bugyijába bevarrva több nyugtató, drogelvonós tablettát találtak nála, amit a biztonsági őrök elvettek tőle.
Azóta is rendszeres orvosi felügyelet alatt van a villában és rendszeresen antidepresszáns gyógyszereket kap nehogy kiújuljon a gyogyója.
A beszavazóshowja után a bugyijába bevarrva több nyugtató, drogelvonós tablettát találtak nála, amit a biztonsági őrök elvettek tőle.
Azóta is rendszeres orvosi felügyelet alatt van a villában és rendszeresen antidepresszáns gyógyszereket kap nehogy kiújuljon a gyogyója.
2011. április 06. 18:50
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
nem meglepő...de neki nem hashajtokat kéne szedni hanem TORNÁZNI EDZENI. met így narancsbőrös marad a segge meg a combja is.. ha tornázna egy kicsit...legalább naponta egyszer..ha ot lennék ott a futopad..üránként kijárnák.imádom mozogni, évának is meg kéne erőltetnie magát.
2011. április 06. 20:14
|
|
weo_Canz.willeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 148807 offline
|
éljen...
2011. április 07. 17:05
Hát igen... pff... a zsófi nagyon pletykás tud lenni! ezek annyira hülyék... abban biztos vagyok hogy ezt csak kitalálták! Éva amúgy is nagyon szép!
aki egyet ért velem az írjon!
Pápáááá!!
Pápáááá!!
2011. április 07. 17:08
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Háát, gratulálok ennek az eszes brigádnak! Évácskát is beleértve! Az IQ szintjük még együttvéve is kevesebb, mint a macskámé.
2011. április 10. 13:39
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Szerintem az nem igaz hogy hashajtókon élne.
1: nem látnánk belőle semmit az adásban(mert ugye a WC-n kéne ülnie egész nap!),pedig nagyon is ottvan mindig mindenhol.
2: ha azért "szedi",hogy ne hízzon..akkor ezt benézte,ugyanis eléggé meghízott
3: szerintem a szerkesztők sem csinálnék ezt (senkivel sem)
Én ezekből arra következtetek,hogy Éva rohadtul nem "él" hashajtókon.Aki meg elkezdet a pletykát,az nyilván utálja Évát...és megpróbált valami "visszataszítót" kitalálni Éva rajongói számára.
1: nem látnánk belőle semmit az adásban(mert ugye a WC-n kéne ülnie egész nap!),pedig nagyon is ottvan mindig mindenhol.
2: ha azért "szedi",hogy ne hízzon..akkor ezt benézte,ugyanis eléggé meghízott
3: szerintem a szerkesztők sem csinálnék ezt (senkivel sem)
Én ezekből arra következtetek,hogy Éva rohadtul nem "él" hashajtókon.Aki meg elkezdet a pletykát,az nyilván utálja Évát...és megpróbált valami "visszataszítót" kitalálni Éva rajongói számára.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: