VV4: Éva hashajtókon él
2011. március 28. 18:51
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Én nagyon szeretem Évát.
2011. március 28. 18:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
igazad van mendi de lelly
2011. március 28. 18:56
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Majd jól tönkreteszi magát evvel... Állítólag még a játék elején..nyugtatókat is csempészett be. Nem semmi ez a nő az biztos.
Eléggé idegesítő is amit művel a villában. Remélem nem ő nyeri meg. :|
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. március 28. 19:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Pedig szerintem csinos lány Éva.
2011. március 28. 19:13
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
itt nem az evéssel van a gond...hanem a piával meg a cigivel...ha erről leszokna nem hinném h nem sikerülne az a fránya diéta!!!mondjuk nekem egyik káros szenvedély sem buli(hülyeségnek tartom 18 év alatt a cigit meg a piát...gyerekek...váljunk már felnőtté de ne ezekkel...) én még látni akarom a dédunokáimat mint Dédi mamám
...ajánlatom Évának: napi 3-4 kör futás vagy több(Éva lusta lett neki ennyi bőven elég majd lehet emelni) meg egy kis zöldség gyümölcs nasiként és mentes víz...1 hét alatt 1 kiló simán lemegy...(ne akarjatok túl sokat fogyni egyszerre mert azt hamar visszaszeded és sztem nem szeretnéd
büszkén jelentem ki h 1 1/2 hónap alatt adtam le 5 kilót
)
szóval ne hashajtót mert hülyeség...azt csak akkor a tényleg szükséged van rá és nem azért mert fogyni akarsz...
szóval ne hashajtót mert hülyeség...azt csak akkor a tényleg szükséged van rá és nem azért mert fogyni akarsz...
Dolly-Lolly
2011. március 28. 19:15
Olvasgatom a kommenteket, hát azt veszem észre, hogy rengetegen Éva ellen vannak. Akkor most megvédem
vagyis megpróbálom. Ő ilyen hisztérikus, de ez ő, nem lehet olyan álszent és mű, mint a Gigi. Aztán meg persze, hogy fogyni akar ha Alek is folyton az alakja miatt tesz megjegyzéseket (méghogyha viccből is.
) ráadásul benn is Anikó a favorit aki tényleg "tökéletes" alakkal rendelkezik. Ott van a Gigi is aki szép lenne ha nem lenne annyira "fúú én jó vagyok a többiek meg ocsmányak" feje. na arra akarok kilyukadni, hogy fel kell vennie a versenyt velük. Oké talán nem a legjobb módszer, nem egészséges, de hát most ebbe is minek kell belekötni? Való Világ nem arról szól, hogy mindenki tökéletes, mindenki egészséges, mindenki egy élő mintapélda. Úgyhogy nem értem minek kell kikészíteni őt. Egyébként meg látjátok róla napi rendszerességgel jelennek meg hírek, ő már vitte valamire, méghogyha a semmivel is, de hát akkor is. EszterLondon: a te véleményed meg osztom tényleg csinos, csak lenne önbizalma és jóval felülmúlná Gigiéket.
az ilyen hírek miatt meg egy Éva rajongó sem fog elpártolni tőle, mert a nép végül is erre kíváncsi.
kicsit hosszú lett, de azért remélem olvasható.
Dolly-Lolly
2011. március 28. 19:29
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Akkor majd ne csodálkozzon ha kiszárad és infúzióra kell mennie
2011. március 28. 19:31
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
tehát bulémiás. igen, ez már annak számít.jó, én se szólhatok semmit, mert én is csináltam hasonló dolgokat... de ha tovább fajul a dolog, jobb lenne, ha orvoshoz menne.
2011. március 28. 19:32
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
mért utálja őt mindenki?
2011. március 28. 19:32
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
hülye egy nő ez! ezt eddig is tudtam!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.