Van valami közös benned és egy sztárban?
2016. március 29. 14:09
Nos én a barátaimtól általában a Selena Gomez/Becky G - hez való hasonlóságokat kapom, de az idősebbek szerint tiszta Jennifer Aniston vagyok
2016. április 10. 17:26
Emma Robertsnek is Emma a neve, ha hasonlítani kellene valakire akkor sokak szerint olyan vagyok, mint Katelyn Tarver.
2016. május 02. 21:12
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Fhu, kicsit korábban mindenki azt vágta a fejemhez, hogy tökéletes mása vagyok Selenának. Jó vicc.
Én meg: "Seriously? Azt hun látod, kicsiscsillag?"
Meg ha már itt tartunk akkor azt a Scooby Doo röhögést sem kéne kihagyni.
(sry, ha nem ide tartozik, de csak ez ugrott be.)
Én meg: "Seriously? Azt hun látod, kicsiscsillag?"
Meg ha már itt tartunk akkor azt a Scooby Doo röhögést sem kéne kihagyni.
(sry, ha nem ide tartozik, de csak ez ugrott be.)
2016. május 10. 01:20
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
A személyiségem szinte tökéletes mása Dave Gahan személyiségének. Ő is elég könnyen rá tud kattanni mindenféle rossz dologra, én dettó. Emellett kól parodiz embereket, ehhez állítólag nekem is van tehetségem. Másban szerintem (vagy sajnos - én nem vagyok világhírű énekes) nem hasonlítunk.
Egy napon születtem Anthony Kiedis-szel, de azon kívül semmi hasonló nincs bennünk.
Egy napon születtem Anthony Kiedis-szel, de azon kívül semmi hasonló nincs bennünk.
2016. május 10. 18:26
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
arcra gyakran megkapom, hogy hasonlítok Axente Vanessára, bár szerintem csak a mosolyunk hasonlít de a legtöbbet azt mondják annyi a különbség köztünk, hogy ő szőke, meg persze cirka 15 cm magasságbeli különbség
a családom és közeli barátaim sokszor hasonlítanak Sofia Vergarahoz, mert hasonlít a bőrszínünk és a stílusunk és valahogy bennem is megvan a latin temperamentum, amit nem tudom honnan örököltem
a családom és közeli barátaim sokszor hasonlítanak Sofia Vergarahoz, mert hasonlít a bőrszínünk és a stílusunk és valahogy bennem is megvan a latin temperamentum, amit nem tudom honnan örököltem
2016. május 10. 18:31
Selena is szereti a savanyú uborkát és én is xD Illetve állítólag Kendall Jennerre hasonlítok külsőre de nem úgy vettem észre.
2016. május 13. 00:27
John Frusciantét nagyon szeretem, így volt időm észrevenni pár apró hasonlóságot.
Példának okáért:
- ugyanolyan színű a szemünk (kívül zöld, belül barna)
- neki is vékonyabb a felső ajka, míg az alsó vastagabb
- felemásul állnak a fülei, de nem feltűnően
- szereti a macskákat
- embertelen hajlékonyság, avagy a lábát ő is a nyakába tudja rakni
- csendesebb személyiség, de így is jó értelemben hülye
- és ami nem 100% de elég valószínű: olasz gyökerek
- ja meg embertelenül csikis ő is :"D
Amúgy ezeket véletlen vettem észre (pl. azt is, hogy tőle teljesen függetlenül volt olyan hajam, mint neki -> vörösre festett, két oldalt felnyírt), és néha mindfuck-ot kapok a sokadik ilyen után, de tiszta illuminati az egész, lehet én vagyok a fiatal lány alteregója. Már csak gitározni kéne tudnom.
Példának okáért:
- ugyanolyan színű a szemünk (kívül zöld, belül barna)
- neki is vékonyabb a felső ajka, míg az alsó vastagabb
- felemásul állnak a fülei, de nem feltűnően
- szereti a macskákat
- embertelen hajlékonyság, avagy a lábát ő is a nyakába tudja rakni
- csendesebb személyiség, de így is jó értelemben hülye
- és ami nem 100% de elég valószínű: olasz gyökerek
- ja meg embertelenül csikis ő is :"D
Amúgy ezeket véletlen vettem észre (pl. azt is, hogy tőle teljesen függetlenül volt olyan hajam, mint neki -> vörösre festett, két oldalt felnyírt), és néha mindfuck-ot kapok a sokadik ilyen után, de tiszta illuminati az egész, lehet én vagyok a fiatal lány alteregója. Már csak gitározni kéne tudnom.
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2016. május 27. 12:54
Na megint itt vagyok, mivel imádok ilyen dolgokat megfigyelni.
Most azt figyeltem meg, ahogy egyre jobban beleásom magam a twenty one pilots világába, hogy Josh Dun és Tyler Joseph a fiú alteregója nekem és egy barátnőmnek. Legalábbis nevetési szokásokban biztos.
Először is, ők is legjobb barátok, és jó értelemben vett idióták.
Joshnak göndör haja van, és mikor nevet, kidugja a nyelvét, mint barátnőm. Tylernek vámpírfogai vannak, és mikor nevet, csapkodja a lábait, mint én.
Most azt figyeltem meg, ahogy egyre jobban beleásom magam a twenty one pilots világába, hogy Josh Dun és Tyler Joseph a fiú alteregója nekem és egy barátnőmnek. Legalábbis nevetési szokásokban biztos.
Először is, ők is legjobb barátok, és jó értelemben vett idióták.
Joshnak göndör haja van, és mikor nevet, kidugja a nyelvét, mint barátnőm. Tylernek vámpírfogai vannak, és mikor nevet, csapkodja a lábait, mint én.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.