Starity

Van valami közös benned és egy sztárban?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 29. 14:09 #81
- törölt felhasználó -    
Nos én a barátaimtól általában a Selena Gomez/Becky G - hez való hasonlóságokat kapom, de az idősebbek szerint tiszta Jennifer Aniston vagyok
2016. április 10. 17:26 #82
- törölt felhasználó -    
Emma Robertsnek is Emma a neve, ha hasonlítani kellene valakire akkor sokak szerint olyan vagyok, mint Katelyn Tarver.
2016. május 02. 21:12 #83
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 243382
Fhu, kicsit korábban mindenki azt vágta a fejemhez, hogy tökéletes mása vagyok Selenának. Jó vicc. rohog.gif
Én meg: "Seriously? Azt hun látod, kicsiscsillag?" wtf.gif
Meg ha már itt tartunk akkor azt a Scooby Doo röhögést sem kéne kihagyni. thumbsup.gif
(sry, ha nem ide tartozik, de csak ez ugrott be.)
2016. május 02. 21:13 #84
- törölt felhasználó -    
Troian Belissario,mert ő is csellózik
2016. május 10. 01:20 #85
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
A személyiségem szinte tökéletes mása Dave Gahan személyiségének. Ő is elég könnyen rá tud kattanni mindenféle rossz dologra, én dettó. Emellett kól parodiz embereket, ehhez állítólag nekem is van tehetségem. Másban szerintem (vagy sajnos - én nem vagyok világhírű énekes) nem hasonlítunk. rohog.gif

Egy napon születtem Anthony Kiedis-szel, de azon kívül semmi hasonló nincs bennünk. rohog.gif
2016. május 10. 18:26 #86
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
arcra gyakran megkapom, hogy hasonlítok Axente Vanessára, bár szerintem csak a mosolyunk hasonlít de a legtöbbet azt mondják annyi a különbség köztünk, hogy ő szőke, meg persze cirka 15 cm magasságbeli különbség rolleyes.gif
a családom és közeli barátaim sokszor hasonlítanak Sofia Vergarahoz, mert hasonlít a bőrszínünk és a stílusunk és valahogy bennem is megvan a latin temperamentum, amit nem tudom honnan örököltem rohog.gif
2016. május 10. 18:31 #87
- törölt felhasználó -    
Selena is szereti a savanyú uborkát és én is xD Illetve állítólag Kendall Jennerre hasonlítok külsőre de nem úgy vettem észre. mellow.gif
2016. május 13. 00:27 #88
- törölt felhasználó -    
John Frusciantét nagyon szeretem, így volt időm észrevenni pár apró hasonlóságot. biggrin.gif
Példának okáért:
- ugyanolyan színű a szemünk (kívül zöld, belül barna)
- neki is vékonyabb a felső ajka, míg az alsó vastagabb
- felemásul állnak a fülei, de nem feltűnően
- szereti a macskákat
- embertelen hajlékonyság, avagy a lábát ő is a nyakába tudja rakni
- csendesebb személyiség, de így is jó értelemben hülye
- és ami nem 100% de elég valószínű: olasz gyökerek
- ja meg embertelenül csikis ő is :"D

Amúgy ezeket véletlen vettem észre (pl. azt is, hogy tőle teljesen függetlenül volt olyan hajam, mint neki -> vörösre festett, két oldalt felnyírt), és néha mindfuck-ot kapok a sokadik ilyen után, de tiszta illuminati az egész, lehet én vagyok a fiatal lány alteregója. Már csak gitározni kéne tudnom. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2016. május 27. 12:54 #89
- törölt felhasználó -    
Na megint itt vagyok, mivel imádok ilyen dolgokat megfigyelni.
Most azt figyeltem meg, ahogy egyre jobban beleásom magam a twenty one pilots világába, hogy Josh Dun és Tyler Joseph a fiú alteregója nekem és egy barátnőmnek. Legalábbis nevetési szokásokban biztos.
Először is, ők is legjobb barátok, és jó értelemben vett idióták. biggrin.gif
Joshnak göndör haja van, és mikor nevet, kidugja a nyelvét, mint barátnőm. Tylernek vámpírfogai vannak, és mikor nevet, csapkodja a lábait, mint én. rohog.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!