Rebecca Blacknek egyre nagyobb a népszerűsége
2011. március 28. 18:27
rákerestem a csajra.. egyszerűen borzalmas... most nem hazudok nekem sokkal jobb hangom van, pedig nem vagyok egy nagy tehetség
2011. március 28. 19:20
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
szerintem ez a kis csaj egy nagy nulla. még én is feltudom sorolni a napokat angolul a "hajszárítóba" egy dallamra és tudok csinálni egy sokkal jobb házi videót, szóval nem tudom, hogy a sztárok miért vannak rákattanva..
2011. március 28. 20:08
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szentem justinnak hányingere van ettől a csajtól nem hogy még duett legyen!! szánalmas ez a csaj! és hogyha nem akar foglalkozni a rossz kritikával meg kell erőltetnie magát mert pocsék egy csaj ez!!!!
2011. március 28. 23:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Alexiss @ 2011.03.28. 14:53)
Justin nem lehet megelözni sem Britneyt Keshát vagy Katyt mind a négyen zseniális elöadók amikor ez a csaj egy kis kezdö amatör akinek fogalma sincs a zenérör. szánalmas ahogy van. mi abban a zenében jó hogy friday friday semmi lényege sincs. 
Ezt most úgy írtad, mintha Kesha meg Justin már öregmotorosok lennének a szakmában
Egyébként ez a szám tényleg förtelem, nem tudom elképzelni, hogy van olyan, akinek ez tetszik, de mégis furcsállom, hogy még ilyen Miley meg Justin rajongók is sz.rozzák, közbe kb. annyit ér és egy kategória velük ez a csaj. Szerintem egyébként döbbenetesen hasonlít a hangja Miley hangjára
2011. március 29. 01:28
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
És ez lesz, ha egy kiskukac nevenincs csajról mindenki dumál... az lényegtelen, h jót vagy nem jót, a lényeg, h róla szólnak a dolgok, azt pedig a fejesek nagyon szeretik a maguk javára fordítani... Most komolyan most kéne szembesülnie a csajnak azzal, h rémförtelem amit csinál, minthogy világéletében abban a tudatban éljen, hogy ő egy zseni... el kéne ásni jó mélyen valahová, ahonnan nem fog tudni előjönni
2011. március 29. 13:40
Ismételten egy olyan tinisztár kit a net fedezet föl.Szerintem bármelyikünk híres lehetne ha videókat raknánk föl magunkról a youtubera csak annyira szerencséjük volt azoknak kiket a neten ismertek föl,hogy egy híresség aki már több éve a pályán és sikeres megtalálja a videódat és a szimpi vagy neki akkor máris sztár vagy.Szerintetek miért találták ki a Playbake nevű gépet.Amúgy megnéztem erről a csajsziról egy videót valami Friday volt a neve a számának és borzalmas a zene is és a videó klip is a csajnak szerintem gáz hangja van.Amúgy szimpatikus.♥
2011. március 29. 15:17
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Most nem akkarom leszolni de hallotátok a friday számát.....
:O KATASZTRÓFA....BAKKER......NULLA........
de komolyan ez vinyogás és a nem tom mi ....ÉS a füllnek is rossz szegény csajnak fülészetre kéne mennie
2011. március 29. 16:37
Nekem az egyik barátnőm egyfolytában ezt hallgatja...már nagyon unom
2011. március 29. 17:31
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Nincs is hangja, miért ilyen "népszerű?"Engem nagyon iritál.
2011. március 29. 17:34
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Amúgy nem tom mit vártam, egy 13 vagy mennyi éves lánytól, jó én 1 évvel fiatalabb vagyok, de én legalább nem égetem magam a világ előtt.
2011. március 29. 20:46
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
már több helyen láttam a csaj fejét, de eddig gőzöm nem volt, ogy ki az.
2011. március 29. 21:16
hihetetlen, hogy ma már bármilyen tehetségtelen ember lehet híres és sikeres, az igazi tehetségek pedig háttérbe szorulnak és le se sz*rják őket..
2011. március 29. 22:30
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Hiába oltja mindenki, ha mégis meggazdagodott ebből a kislány...ugyanis azt hallottam, hogy ha letöltik a videód youtube-ról, letöltésenként 7 centet kap...na most gondoljatok bele, mindenki ezen röhög, letöltik, mutogatják, újabb verziókat készítenek belőle (lásd: metál, punk-rock) Gondolkozzatok kicsit, hogy vajon hányan töltötték le, mennyit keresett ezzel a szarral. Elég elgondolkodtató, hogy a mai világban ilyen emberek tesznek szert népszerűségre, meg egy csomó pénzre...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: