Rebecca Blacknek egyre nagyobb a népszerűsége
2011. március 27. 15:23
Jesszusom leelőzte Britney...
Én is felrakok a netre egy videót amin így énekelek az meggazdagodom belőle, ne már, hogy ez kell az embereknek? *.* Tiszta szánalom...
2011. március 27. 15:35
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
de könyörgöm ez a csaj egyzserűen szörnyű-.-
2011. március 27. 16:05
|
|
viviennxdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 138211 offline
|
ez hírnév? szerintem kevered az arányokat ember XD ne az utálókat számold ha "hírnévről" írsz... ennek a csajnak max a bnői a rajongói meg a családja de ha ezen kívül vannak még azok nem földi lények!
2011. március 27. 16:22
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
valahol láttam, hogy miért kell megalázni ezt a csajt...a legnagyobb probléma az vele, hogy ROSSZ AZ AMIT CSINÁL ÉS MÉGIS FOLYTATNÁ. Vki szóljon már neki, hogy NEEEEEEEEE!
2011. március 27. 16:45
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
úr isten az a dal....hagy ne mondjak rá semmit....xD
2011. március 27. 17:21
Idézet (Holly Keller @ 2011.03.27. 14:56)
Ki azaz elmebeteg idióta, aki hajlandó belemenni abba, hogy egy tehetségtelen kis senkit felkaroljon?
Sok olyan ember van, aki hajlandó erre. Egy ideje már nem a tehetség számít, de úgy gondolom, hogy most már eljutottunk arra a mélypontra, hogy az kell, ami már a cikinél is cikisebb. Ez a lány tényleg nem tud énekelni, de van mersze kiállni a kamerák elé, és olyan borzasztó hangja van, hogy az ember nem tud nem arra figyelni. Alapvetően nem azzal van a gond, hogy ki karolja fel, azzal van a gond, hogy ciki vagy nem, egyre több ember hallgatja és szereti őt és amíg ilyen színvonlú zenékre van igény, addig ne is számítsunk ennél jobbra. Lassan kifogyunk azokból, akik legalább énektanárhoz jártak, de énekelni sem tudnak, most azokon van a sor, akik énektanárhoz sem jártak.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. március 27. 17:22
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
ÚRISTEN, mindenkinek elment a józan esze?? Először Lady Gagának, aztán Simon Cowellnek is?? mi van ezekkel?? ez nem zsenialitás, ami ennek a kis vinnyogógépnek van. menjen vissza a suliba, oszt ott boldogítsa az osztálytársait(ha nekem ilyen osztálytársam lenne, még a városból is elmenekültem volna)..
2011. március 27. 17:22
|
|
Maci22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 594 Csatolások: 0 Azonosító: 135529 offline
|
én nem értem,hogy miért olyan híres ez a csaj.nem irigylem se semmi, mert nekem is meg van a népszerűségem, de most ne erről beszéljünk.
hanem arról,hogy nincs tehetsége, se semmi..nah mind1.
hanem arról,hogy nincs tehetsége, se semmi..nah mind1.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.