Csak aprópénz marad az X-Faktor énekeseinek
2011. március 25. 22:21
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Háát aki a magyar "tehetségkutatón indul az számítson erre....
pff
2011. március 26. 07:06
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
Idézet (SaS91 @ 2011.03.25. 23:15)
"Az összeget osszuk el kettővel."
Tehát 80 rugót kapnak csak azért,mert 1,5-2 órát a színpadon vannak.Valahogy nem tudom őket sajnálni.
Tehát 80 rugót kapnak csak azért,mert 1,5-2 órát a színpadon vannak.Valahogy nem tudom őket sajnálni.
ha valóban 80 rugót kapnak (ahogy te fogalmaztál) akkor mér kell nyavajogni? nem elég az nekik?
2011. március 26. 07:22
nem kell azért őket sajnálni. valaki egy hónap alatt KEMÉNY MUNKÁVAL nem keres annyit mint ők egy este. nem mintha nem szeretném őket, mert szeretem, de ez az igazság.
2011. március 26. 07:41
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez van
2011. március 26. 09:58
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Ez így igazságos. Jut is marad is. Én sem sajnálom őket, de azért a pénzt se sajnálom tőlük. Lehet utánuk csinálni...
A lényeg, hogy kaptak egy lehetőséget, hogy megalapozzák a karrierjüket. Majd pár év múlva kiderül, ki tud élni vele...
A lényeg, hogy kaptak egy lehetőséget, hogy megalapozzák a karrierjüket. Majd pár év múlva kiderül, ki tud élni vele...
2011. március 26. 11:59
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
most sajnáljam őket ?
2011. március 26. 13:42
|
|
noncsi784új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 127611 offline
|
hildus hildus
Ez így igazságos. Jut is marad is. Én sem sajnálom őket, de azért a pénzt se sajnálom tőlük. Lehet utánuk csinálni...
Én is pontosan igy gondolom
Én is pontosan igy gondolom
2011. március 26. 15:07
|
|
surjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.10. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 4423 offline
|
Nagy szart fizetnék a kereskedelmi csatornának..szétkeresték magukat a műsorral.Úgy lenne korrekt,h te sikeres lettél,mi meg jól megszedtük magunkat a X-faktorral és az alatta lévő reklámokkal..egálban vagyunk
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: