Paris Hiltont rasszizmussal vádolják
2011. március 26. 11:48
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
miért jó az embereknek, hogy ilyeneket találnak ki adott celebekről? Ez már undorító..
2011. március 26. 18:50
úramistenem...ez a kijelentése nagyon durva...kár volt mondania...
2011. március 31. 17:00
Ha tényleg igaz,akkor ez elég nagy szemétség volt,ha nem akkor én is csak annyit írhatok,hogy gratula
2011. április 26. 10:52
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ehh...Ez szánalom...Rasszizmus?!O.o
Kicsit se zavarjon senkit se, de ha valakinek nem jönnek be a fekete bőrű emberek akkor az rasszista???Jólvan látom megint hozták a formájukat az ujság irók -.-"!Amugy meg honnan veszik h igazat mond az a csaj?én is mondhatom egy ujságirónak h xy ezt mondta meg azt...De nincs rá bizonyiték h igaz-e -.-"""
Kicsit se zavarjon senkit se, de ha valakinek nem jönnek be a fekete bőrű emberek akkor az rasszista???Jólvan látom megint hozták a formájukat az ujság irók -.-"!Amugy meg honnan veszik h igazat mond az a csaj?én is mondhatom egy ujságirónak h xy ezt mondta meg azt...De nincs rá bizonyiték h igaz-e -.-"""
2011. április 26. 11:00
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez egy elég csúnya, felelőtlen és ostoba kijelentés volt, de tőle nem várok többet. Viszont ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy rasszista. Egyszerűen csak nem jönnek be neki a néger pasik. Nekem se jönnek be, nagy kunszt, ettől még nem utálom őket és rasszista sem vagyok. Ha egy kicsit szebben fogalmaz a hölgyike, nem lett volna probléma a kijelentésével. Ha meg már régi ügy, talán hagyni kellene lógni. Sok mindent el lehet mondani erről a nőről, de azt nem, hogy faji előítéletei lennének.
2011. május 22. 16:45
|
szöszilány13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 151554 offline
|
á.
paris folyton kiművel valamit
2011. június 19. 10:56
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
höhö
D
látom paris hilton is minden szembejövő emberrel már smárol xD gondolom a nevét se tuggya :'D
amúgy nem attól rasszista mert nem jönnek be neki a fekete pasik hnem mert azt monta "soha nem érnék hozzá egyhez sem"
látom paris hilton is minden szembejövő emberrel már smárol xD gondolom a nevét se tuggya :'D
amúgy nem attól rasszista mert nem jönnek be neki a fekete pasik hnem mert azt monta "soha nem érnék hozzá egyhez sem"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: