VV Szandika bepereli Fábry Sándort
2011. március 25. 17:02
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Idézet
num1Kolosszus
akkor én is beperelhetem az osztálytársamat, amiért elsőben azt mondta, hogy pulihajam van? király.
akkor én is beperelhetem az osztálytársamat, amiért elsőben azt mondta, hogy pulihajam van? király.
gondolom téged nem ekkora nézőközönség előtt aláztak meg. bár elvileg a pulihajazás is személyi jogok sértésének számít szal..
2011. március 25. 17:02
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Fábry eléggé nagyképű lett mostanában...eddig se bírtam a a humorát de most...
2011. március 25. 17:04
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
tudhatná, hogy Fábry stílusa ilyen... Ha nem elég erős ahhoz, hogy eltűrje a sértegetést, vagy, hogy viccnek fogja fel és visszaszóljon, akkor minek fogadta el a felkérést?? Mit várt, hogy dicsérni fogják össze vissza?
amúgy is, Fábry csak ki mondta azt amivel mindenki tisztába van..
Ő járatja le magát, ezzel pereskedéssel meg aztán végképp. XD pfff szánalom ez az egész minden ami a VV-vel kapcsolatos... szégyenlem
amúgy is, Fábry csak ki mondta azt amivel mindenki tisztába van..
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2011. március 25. 17:14
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
ahh de szemét ez a fábry -.-' és még azt hiszi h egy kicsit is bármikor vicces volt >:( hajrá dika remélem megnyered a peret
2011. március 25. 17:24
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Jézusom... -.-" Fábry szinte minden sztárról mondott már nem túlságosan pozitív dolgokat és hogyha az összes a bíróságra rohangálna... Am se kell komolyan venni ilyen stílusa.. annyira szerintem nem sértő mivel a vv-ben láthattuk milyen intelligenciával rendelkezik meg a száját is láttuk szal ezeket mindenki tudta saját magától : D
IAmTheCheeseMaestro
2011. március 25. 17:37
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
LULUPeas
jajj istenem Fábrytól ezt meg kell szokni ha híres leszel egyszer úgyis ki fog parodizálni de ezt viccesen kell felfogni.ez a lényege a shownak és ha ezt nem tudja felfogni akkor lényegében igaza lehet Fábry-nak mondjuk nem hiszen hogy meg akarta bántani de valljuk be ennél durvább beszólásai is voltak már...
Teljesen egyetértek
jajj istenem Fábrytól ezt meg kell szokni ha híres leszel egyszer úgyis ki fog parodizálni de ezt viccesen kell felfogni.ez a lényege a shownak és ha ezt nem tudja felfogni akkor lényegében igaza lehet Fábry-nak mondjuk nem hiszen hogy meg akarta bántani de valljuk be ennél durvább beszólásai is voltak már...
Teljesen egyetértek
IAmTheCheeseMaestro
2011. március 25. 17:41
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
jajj istenem -.- perelje,ezzel csak magát járatja le...Elkéne fogadnia,hogy ez a "sztárság" ára. Nem kell ezen így végigsértődni,én a helyében csak röhögnék azon,hogy valakinek nincs jobb dolga mint a másikat kritizálni (egyébként szerintem vicces volt amit Fábry mondott,én jót nevettem rajta...de mondjuk,ha én lennék Szandika helyébe egy kicsit nekem is rosszul esne)
2011. március 25. 17:41
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
azért ennyi nem kellett volna kigúnyolni és teljesen egyet értek Szandival!
2011. március 25. 17:45
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Ami igaz, az igaz!
2011. március 25. 17:47
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
jaj de nagy dolog
szerettem Szandit...de ilyen marhaságon megsértődni!sztem Fábry nem roszból gondolta!
szerettem Szandit...de ilyen marhaságon megsértődni!sztem Fábry nem roszból gondolta!
2011. március 25. 17:52
Fogadja el, celeb akart lenni, nem? Ez az ára, birjozzon meg vele!!
2011. március 25. 17:53
Egyetértek Szandival. Fábry egyszer nézzen már magába, de jó mélyre! Szégyellje magát, nincs joga így lejáratni senkit az ország előtt, mindegy, hogy hogy néz ki az illető, vagy mi van a fejében.
2011. március 25. 18:03
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
ő akart celeb lenni akkor hát viselje a következményeket -..-
2011. március 25. 18:04
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Uram Isten ,most aztán tényleg porig lett alázva!
Most komolyan ő nem vette észre ,hogy Fábry "ecsetelése"nélkül is ezt gondolják róla,meg az egész valóvilágról az emberek ?!
Én ezt nem cinizmusból mondom ,
de ha már tényleg nem túl előnyös külsővel rendelkezik legalább ne lenne egy áruló...
Most komolyan ő nem vette észre ,hogy Fábry "ecsetelése"nélkül is ezt gondolják róla,meg az egész valóvilágról az emberek ?!
Én ezt nem cinizmusból mondom ,
de ha már tényleg nem túl előnyös külsővel rendelkezik legalább ne lenne egy áruló...
IAmTheCheeseMaestro
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.