VV Szandika bepereli Fábry Sándort
2011. március 25. 16:24
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
az a kép...mondjuk tényleg nem volt szép dolog Fábrytól, hogy ilyeneket mondott
2011. március 25. 16:25
Nem szép dolog, de Szandika se tudja viccesen felfogni, akkor miről beszélünk?
Nem tud mit kezdeni magával, ennyi.
Nem tud mit kezdeni magával, ennyi.
2011. március 25. 16:27
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
"nyilatkozta a Blikknek a Maria Geronazzohoz hasonlító lány, aki szerint milliókat is nyerhet az ügyön."
vagyis csak a pénzért csinálja.Nem az önérzete miatt...
vagyis csak a pénzért csinálja.Nem az önérzete miatt...
2011. március 25. 16:28
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Istenem mennyire izé már de komolyan Fábry mindenkit kigúnyol (amit nagyon jól csinál:))
2011. március 25. 16:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
És hova fordul majd ha a bíroság kimondja, hogy szatyorszája van?
Kicsinálják a bíróságon egy ilyen hülyességgel. Ha netán mégis megszorulna Fábryék nyakán a hurok - majd kárpótlásul meghívják a műsorba, hogy visszanyerje (sosem volt) becsületet. Szó sincs itt semmiféle milliókról.
Amúgy Olivér is lehülyepi**ázta, azon meg röhögött, ott nem fontolgat pert?
Porig alázta ő saját magát amikor egy szál pin*ban vonaglott Alekosz meredező hímtagján, vagy mikor párducmintás gatyába bújtatott bojler testét verte a földhöz saturészegen.
Kicsinálják a bíróságon egy ilyen hülyességgel. Ha netán mégis megszorulna Fábryék nyakán a hurok - majd kárpótlásul meghívják a műsorba, hogy visszanyerje (sosem volt) becsületet. Szó sincs itt semmiféle milliókról.
Amúgy Olivér is lehülyepi**ázta, azon meg röhögött, ott nem fontolgat pert?
Porig alázta ő saját magát amikor egy szál pin*ban vonaglott Alekosz meredező hímtagján, vagy mikor párducmintás gatyába bújtatott bojler testét verte a földhöz saturészegen.
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
ugyis folyik ki a szilikon a szájábol, szoval nem sokáig fognak rajta viccelödni, mert lassan elfog fogyni
jajj istenem Fábrytól ezt meg kell szokni ha híres leszel egyszer úgyis ki fog parodizálni de ezt viccesen kell felfogni.ez a lényege a shownak és ha ezt nem tudja felfogni akkor lényegében igaza lehet Fábry-nak
mondjuk nem hiszen hogy meg akarta bántani de valljuk be ennél durvább beszólásai is voltak már...
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2011. március 25. 16:30
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ez Magyarország, a tapossunk mindenkibe bele című magyar elv.
2011. március 25. 16:33
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Mégis mit várt Fábrytól? Aki nem bírja elviselni Fábry nagy száját, nem el kell elfogadni a meghívást.
És én még kezdtem örülni, h Annácskáról semmi hír... erre jön egy másik...
És én még kezdtem örülni, h Annácskáról semmi hír... erre jön egy másik...
2011. március 25. 16:39
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
De Fábry csak hülyeségből mondta..Valami érdekes témával fel kell dobni a műsort
♥♥Dikaa♥♥
2011. március 25. 16:43
akkor én is beperelhetem az osztálytársamat, amiért elsőben azt mondta, hogy pulihajam van? király.
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2011. március 25. 16:57
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
az egy "humorműsor" ezért nem fog semmit kapni Fábry. amúgy meg teljesen igaz, mert hurka szája van. viszont ez kell Szandika image-éhez és az ő szempontja is igaz. :"D én mind2t szeretem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.