Megjelent a Born This Way akusztikus verziója
2011. március 26. 12:35
Nos szerintem Lady Gaga kezd kifogyni az ötletekből. Szinte ugyan az, mint az eredeti.
2011. március 26. 12:44
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Molcsiii
ne értsetek félre, ezzel nem azt akartam mondani, hogy most mindenki szeretni fogja Gagát és minden tetszeni fog tőle!
De az, amit egyesek leírtak, enyhén felháborító.
Persze kinek mi, lehet, hogy valakinek a saját anyja a szemében jobb énekesnő, mint Lady Gaga. Én soha nem mondtam, hogy ő a legtehetségesebb, de, hogy nincs benne hiány az már egyszer fix.
Persze, abban igazad van, hogy XY azért van Z rajongója, mert menő, de valamiért "menő" lett az az előadó is. Ezért mondom, hogy kinek a pap, kinek a papné
ne értsetek félre, ezzel nem azt akartam mondani, hogy most mindenki szeretni fogja Gagát és minden tetszeni fog tőle!
De az, amit egyesek leírtak, enyhén felháborító.
Persze kinek mi, lehet, hogy valakinek a saját anyja a szemében jobb énekesnő, mint Lady Gaga. Én soha nem mondtam, hogy ő a legtehetségesebb, de, hogy nincs benne hiány az már egyszer fix.
Persze, abban igazad van, hogy XY azért van Z rajongója, mert menő, de valamiért "menő" lett az az előadó is. Ezért mondom, hogy kinek a pap, kinek a papné
2011. március 26. 12:47
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
És főképp azokat utálom, akik csak idejönnek, van aki meg se hallgatja, csak látja a többi kommentet és rávágja, hogy sz*r stb.. csak azért, hogy eggyel több hozzászólásuk legyen.
2011. március 26. 13:09
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Molcsiii: Lady Gaga tehetséges. Tudd zongorázni és nem 1-2 éve kezdte hanem 5-6 évesen és ő nem mindennapi személy. Ő GaGa ! Neked ez a véleményed. De vedd figyelembe hogy vannak olyanok akik szívből szeretik és bármit megtennének érte. Pl.:rideawhitehorse,Kitty Andrews, vagy a többi kicsi szörny. Te gy anti fan vagy és utálod. Én téged utállak! Fogalmazd meg ahogy akarod Molcsii. De tudd meg hogy te fogsz pórul járni.Vedd ahogy akarod ezeket a mondatokat !
2011. március 26. 14:44
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
szerintem aki szokta nézni az élő fellépéseit és tud arról h hova járt suliba h mióta zongorázik v írt dalokat az nem mondja h nem tehetséges..persze lehet mondani h sok tehetségesebb van és csak fel van kapva..de hogy lehetne már justin bieberrel v katy perry vel pl összehaonlítani tehetségben ..sokan tényleg csak vávágják h rossz ... pedig meg lehet hallgatni..az más kérdés h az akusztikusho erre számított e mindenki ...
2011. március 26. 14:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
az igaz h szinte ugyanaz mint a rendes ..nem tudom miért ..amikor eddig Bad Romance Paparazzi Poker Face é nagyon más volt és jó ..de ez csak más alap szinte ..nem hoz hozzá nagyon több újat mint egy remix ..
persze ettől még jó ..csak egy rendes akusztikus változat jobb lett volna h az emberek melássák h tehetséges .. lehetett volna élő felvétel is
2011. március 27. 18:18
|
|
MolcsiiiBleach *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 1367 Csatolások: 46 Azonosító: 137029 offline
|
rideawhitehorse ebben igazat adok, engem is idegesít ha a kedvenceimhez írnak ilyeneket mikor lehet hogy meg se hallgatták a zenét,
igen írtam is hogy egyéniség ezért szeretik, de sajnos van olyan aki csk azért szereti mert most ez menő
vagyis ezt próbáltam elmondani
igen írtam is hogy egyéniség ezért szeretik, de sajnos van olyan aki csk azért szereti mert most ez menő
2011. március 27. 18:31
Gyerekek! Tudja itt egyáltalán valaki, hogy mi fán terem a country zene? Kérem szépen, az amerikaiaknak az a népzene tulajdonképpen. Hallgathatatlan? Rebecca Black tényleg hallgathatatlan, de ez? Ugyan az a Born this way, csupán más a zenei aláfestés. Szerintem akusztikus verzió, hiszen alapból gitárt hallunk benne, valamint harmonikát. A country zene két legfőbb hangszere. Tulajdonképpen nem tudom mit vagytok annyira oda, hogy ez nem akusztikus. Ez akusztikus, akárki akármit mond. Látom, nem sok akusztikus zenét szoktatok hallgatni. Az Evanescence-nek is ugyanilyen akusztikus számai vannak. Nincsenek hangszerek, csak gitár és Amy Lee mindig ugyanolyan gyorsasággal énekli el az adott dalt. Gagának, tény, az eddigi akusztikus számai lassúbbak voltak, de ne feledjétek, azokat zongorán kísérte. Úgyhogy nem igazán értem néhány ember felháborodását. Tessék csak Miley Cyrus eredeti fellépéseit hallgatni, vagy Rebecca Blacket, akinek már a lemezen is olyan hangja van, hogy az ember a falat kaparja. Ők tehetségtelenek, Gaga nem.
2011. március 28. 13:39
|
|
|
egyesek hozzászólásai..szánalom a köbön
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: