Megjelent a Born This Way akusztikus verziója
2011. március 25. 19:28
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Jó
2011. március 25. 20:17
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
szerintem jó lett.
2011. március 26. 09:10
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
elmegy ...
2011. március 26. 09:39
zombeeStar
gaga nagyon sokára fog süllyesztőbe kerülni nemvok akkora nagy fan de szeretem és sztem még sokára fog süllyesztőbe kerülni
gaga nagyon sokára fog süllyesztőbe kerülni nemvok akkora nagy fan de szeretem és sztem még sokára fog süllyesztőbe kerülni
2011. március 26. 11:50
Egyébként nem tudom miért van mindenki a másikra felháborodva. Mindenki csak a véleményét mondja el..
2011. március 26. 11:54
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Úr isten! Miért kell meghallgatni ha eleve egyes emberek rühellik Gagát?! Ez már komolyan mondom, hogy a szánalom csúcspontja. Ahhoz képest, hogy hallgathatatlan elég sok rekordot döntöget meg, lehet, most más előadókkal jönni, de akkor is el kell fogadni azt a tényt, hogy Gaga napjaink egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője!
A süllyesztőbe lenne? Akkor miért kíváncsi rá szinte minden este 20 ezer ember, hogy megnézze őt egy koncert erejéig? Miért 9 millió követője van Twitteren, aki kíváncsi rá valahogy?!
A süllyesztőbe lenne? Akkor miért kíváncsi rá szinte minden este 20 ezer ember, hogy megnézze őt egy koncert erejéig? Miért 9 millió követője van Twitteren, aki kíváncsi rá valahogy?!
2011. március 26. 11:56
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Lehet véleményt alkotni, nem szabja meg senki se, hogy ne, de én se megyek és írok kommentet egy olyan előadóhoz, hogy a dala,filmje nézhetetlen vagy hasonlók...
2011. március 26. 12:25
|
|
MolcsiiiBleach *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 1367 Csatolások: 46 Azonosító: 137029 offline
|
figyelj rideawhitehorse van amiben igazad van! igaz hogy egyéniség meg minden de szerintem sokan undorodnak is tőle, meg hát azért annyira nem tehetséges mint amennyire fel van kapva, de ez az én véleményem és szerintme van aki egyet ért velem! sokkal több tehetségesebb előadó van mint ő csak nem olyan ismertek és az nem menő hogy értük rajonganak! szerintem ezért van olyan sok rajongója Gagának meg Justinkának meg ilyen felkapott sztároknak mert az a menő! persze itt is van kivétel ! de nagy része azért
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: