Megjelent a Born This Way akusztikus verziója
2011. március 25. 17:48
EZ AZ!!! Ezért imádkoztam, akusztikus verzióért! - ezt kiáltoztam, mikor megláttam a címet, és elolvastam a cikket. Viszont ez is szörnyű! A refrén még így is túl gyors! Fujj...
2011. március 25. 17:54
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.03.25. 16:53)
Nagyon jó. Hát én nem tudom,mit kell itt szapulni állandóan anyánkat! -.- Nem abból él,hogy többször adja el ugyan azt... -.- Go Gaga!!
nem szapult senki semmit. te mint fan beszélsz, de aki nem fan az csak azt látja,hogy rendesen lehúzza a dalairól a lehúzni valót
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. március 25. 17:56
Lehet, hogy én nem vagyok tisztában az akusztikus szó definíciójával, de szerintem ez nem az...
2011. március 25. 17:57
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
szerintem nagyon jó lett ez a szám is!
2011. március 25. 18:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
ez jobban tetszik
2011. március 25. 18:10
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
jaj de jó lett (L) amugy igen ez abban akusztikus h nem ilyen elektronikus "DJ" keverék, számomra a harmónika picike tanyai hatást ad neki, nem jobb mint az eredeti de ez is ki***tt jó lett (y) Ügyes vagy Gaga!!
2011. március 25. 18:21
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
zombeeStar,nem mint fan beszéltem. És ha lehúzza a dalról,amit lehet,akkor mi van? Semmi. Jótékonyságra megy eme verzió bevétele,nem pedig a pénztárcájába. Ez nem izgat senkit?.... Nem értem néha az embeker hozzáállását a dolgokhoz. Attól,mert fan vagyok,még tisztán látom a dolgokat.
2011. március 25. 18:26
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.03.25. 18:21)
zombeeStar,nem mint fan beszéltem. És ha lehúzza a dalról,amit lehet,akkor mi van? Semmi. Jótékonyságra megy eme verzió bevétele,nem pedig a pénztárcájába. Ez nem izgat senkit?.. Nem értem néha az embeker hozzáállását a dolgokhoz. Attól,mert fan vagyok,még tisztán látom a dolgokat.
Az élet meg mese habbal
thunderbird
2011. március 25. 18:33
Idézet (zombeeStar @ 2011.03.25. 18:26)
Az élet meg mese habbal
szerintem Gagát az menti meg attól,hogy a süllyesztőbe kerüljön,hogy nagyon jó hangja van mert egyébként tényleg semmi új nincs benne és az van hogy ha már csinál egy új verziót legalább legyen jó mert szerintem ez nem jó persze nekem nem sok olyan dal létezik amire azt mondom,hogy jó.Személy szerint nekem a hallgathatatlan kategória.
Egyetértek, nekem is!
2011. március 25. 18:38
Gaga inkább maradjon a régi verziojánál mert ez enyhén foglamazva NEM JO !
Ez sérti a fulem !
Ez sérti a fulem !
2011. március 25. 19:03
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
zombeeStar: másnak tetszik ja és ha nem tetszik akkor ne hallgasd és képzeld ő nincs a süllyesztőben, akár hiszed akár nem. Majd egyszer abban lesz, de most jön még a java amiről te nem tudsz.
Ha nem tetszik megírod és kész én elfogadom hogy valakinek nem tetszik, de ne mocskold másnak a munkáját! Ő sok órát fektetett ebbe és nem kell meghallgatni! Ez egy másik verzió és nem új dal! Elsőbb gondolkozz és azután írd le!
Ha nem tetszik megírod és kész én elfogadom hogy valakinek nem tetszik, de ne mocskold másnak a munkáját! Ő sok órát fektetett ebbe és nem kell meghallgatni! Ez egy másik verzió és nem új dal! Elsőbb gondolkozz és azután írd le!
2011. március 25. 19:08
azt hittem hogy orgonás lesz vagy zongorás
nekem nem tetszik
thunderbird
2011. március 25. 19:16
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
nekemse jon be..
2011. március 25. 19:22
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
divaft..Teljesen egyet értek veled. Ha nem tetszik,nem kell hallgatni. Meg mese habbal??? -.-" Ó anyám...... Gaga majd egyszer jó sokára lesz süllyesztőben...Nem most. És igen,most jön a java! Gaga már sok mindenkinek erőt adott...(Köztük nekem is.) Elfogadom,ha valaki utálja vagy nem tetszik neki valami.....De van egy bizonyos határ.....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.