Megjelent a Born This Way akusztikus verziója
2011. március 25. 16:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
igen beleírtam a címét de gaga ez csak tegnap derült ki ...és addig azt mondta akusztikus verzió és azt írta holnap jön az akusztikus verzió ... csak a többi szám a másik verzióba sokat változott és ezért jobb lett volna kiadni bad roamance v paparazzi akusztikus verzióhoz klippet mert azok nagyon mások ..de ez szinte ugyanaz ..más alappla .. olyan kicsit semmilyen
2011. március 25. 16:04
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Cannibal3,
mondjuk én jobban örültem volna egy olyan verziónak, ahol zongorázik! Mint a Monster Ball-on, az olyan szép!
mondjuk én jobban örültem volna egy olyan verziónak, ahol zongorázik! Mint a Monster Ball-on, az olyan szép!
2011. március 25. 16:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
igen az is ilyesmi de a refrén ott nagyon más . .és az tényleg megható és nagyon szép ..nagyon tetszett a MBos akusztikus verziója
azhittem az lesz ez is csak csak stúdió verzióba ..ez se rossz csak nem ilyenre gondoltam ..a klippre kíváncsi leszek nagyon ..mert Gaga sminkese még a BTW klippforgatás után azt mondta gyönyörű és megható szép klipp ..és hát a rendes változat klipp nem lett olyan ezért gondolom ez lesz de a dal nem iylen ..
2011. március 25. 16:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ebből él, többször eladja ugyanazt? Majd jön rock verzió? Szinfónikus verzió? Rap verzió? Latin verzió? Más egyéb?
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. március 25. 16:53
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Nagyon jó. Hát én nem tudom,mit kell itt szapulni állandóan anyánkat! -.- Nem abból él,hogy többször adja el ugyan azt... -.- Go Gaga!!
2011. március 25. 16:58
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Óóóh de nagyon király ez a verzsön!!
IMÁDOM Gagááát ♥♥♥
2011. március 25. 17:02
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
nekem a "paparazzis-alejandros" gaga jobban tetszett. meg a zene is :S de egyébként nem rossz
2011. március 25. 17:29
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
nagyon jó! nekem nagyon tetszik az akusztikus verzió is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.