A Vágy és vezeklés sztárja egyre elismertebb lesz Hollywoodban, miután olyan filmek állnak mögötte, mint a Wanted és a Narnia krónikái. Most azonban úgy véli, eljött az idő a pihenésre.
A teljes cikkhez kattints ide!
James McAvoy kiszáll a filmiparból
2011. március 23. 22:14
2011. március 24. 07:51
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
nagyon jo szinesz, remelem majd meg azert vissza jon olyan jo filmekkel amiket csinalt
2011. március 24. 09:11
James félti a kis családját így érthető, hogy visszavonul. Ha a helyében lennék, vissza se mennénk Hollywoodba. Amit a Wanted és Narnia előtt letett az asztalra, sok jó kis film, mind többet ér, mint amit ott alkotott.
2011. március 24. 10:42
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Egyértelmű hogy visszavonul
De azért reménykedjünk hogy nem lesz több 1-2 évnél a pihenő több. Várjuk vissza. Én biztos. Csodálatos egy színész.
2011. március 24. 14:16
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nagyon jó színész.Nagyon szeretem és remélem a pihi után újult erővel beleveti magát a munkába..
♥
2011. március 24. 18:00
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát én kedvelem őt, kifejezetten jó színész, de megértem, és valóban - a csúcson kell abbahagyni
Bár pont a két kevésbé jelentős filme van kiemelve, elég sok mindent letett az asztalra.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.