Erről ennyit.. ha csak egy ember itt végignézte volna a Google interjút, megkérdezték tőle, hogy látta-e a videót, mondta, hogy nem és ami itt is le van írva azt általánosságban mondta, hogy van aki dolgozik egy adott dalon( ami tényleg szar) és utána vki lefikázza...
Gondolkodjatok már, vagy legalább nézzétek meg a videót... -.-
Lady Gaga: „Rebecca Black egy igazi tehetség”
2011. március 24. 11:00
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
2011. március 24. 12:02
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
GaGa-nak igaza van! Mondjuk a barom kicsit túlzás. Mindenkinek más tetszik. Imádlak GaGa! <3
2011. március 24. 12:44
láttam a videót,háááát.........láttam már SOKKAL jobbakat is!
2011. március 24. 14:10
Amikor először hallottam a dalt, kiesett a tömésem (bár nincs is) Borzasztó, és ezen még Gaga sem tud segíteni, bármennyire is szeretne.
2011. március 24. 14:32
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Tudjátok nekem az egyik justin bieber számra emlékeztett. nekem nem tetszik a klip mert a szép oldalát mutatja a lány és olyan kicsit nyálas. Kicsit nevetséges az egész, olyan mint egy mesevilág. Mindenki máshogy próbál szerencsét. Ő így más meg amúgy! Nekem jobban tetszik mint selena gomez, mert legalább egy kicsit más, és legalább bemutatja hogy neki mint jelent ez a dal, és ha nem ő írta akkor is el kell fogadnunk. MERT Ő ÍGY SZÜLETETT BABY !!! BORN THIS WAY BABY !
2011. március 24. 14:42
|
calebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 47741 offline
|
Szóval zseni. Nem tudom, mi abban a zseniális, hogy a kis Bekinek anyuci 2000 dolcsi ellenében íratott és felvetetett egy számot, mert úgy gondolta, az ő irtó tehetséges kislányának be kell futnia.
Még Gaga barmozza le az embereket... Nézzen már magára, ezt a kretén nőt bármelyik elmeorvos bezáratná, ha nem tudná kicsoda.
Még Gaga barmozza le az embereket... Nézzen már magára, ezt a kretén nőt bármelyik elmeorvos bezáratná, ha nem tudná kicsoda.
2011. március 24. 14:42
Ha ennyit ért a tehetséghez, gratulálok. Már akkor kételkedem, hogy ő is tehetséges lenne.
2011. március 24. 14:46
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
csatlakozom a lebarmozottak közé! de hát engem úgy nem érdekel az amit Gaga mond...én akkor pocséknak tartom ezt a Black gyereket
2011. március 24. 15:12
Hát akkor én most le lettem barmozva!
Egyébként nem igazán érdekel Lady Gaga véleménye, csak annyit tudok mondani, hogy a tehetségtelen támogajta a még tehetségtelenebbet! Hiába, a tehetségteleneknek össze kell tartaniuk a mai világban!
2011. március 24. 15:17
|
Nóóvagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 147681 offline
|
Lady Gaga az egész viláhot lebarmozta.nem értem hogy kinek tetszik Rebeca hangja -.-" az igaz, hogy kedves, mert támogatja, de én nem hiszem el hogy neki tetszik az a szám -.-"
2011. március 24. 15:47
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Uhhhh! Nagyon érdekes hangja van a kislánynak... :-)))) Semmi extra egyébként. Pontosan olyan, mint a mai tini slágerek, amiket annyira utálok. A Youtube-on nem csak a legjobb videók a legnépszerűbbek, hanem a legrosszabbak is, a nevetséges kategória is ide tartózik, csak úgy mint ez a dalocska is a hozzászólások alapján. :-)))
2011. március 24. 15:52
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Ez a Rebecca Black leányzó, nagyon messze van attól, hogy tehetségesnek lehessen titulálni. Egyszerűen borzalmas hangja van, és még szépen fogalmaztam.
2011. március 24. 16:06
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
GaGa szeritem tudja h miylen ha leszólják a munkáját ..mondjuk ő már nagyonsok rajongót gyűjtött ... csak azért ez mindneképp aranyos tőle és nem a rossz oldalát kell nézni ..főleg álatalánosságba gondolta és nem látta a videót se . Csak h az emberek ne csak leszólni tudjanak mindent ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: