Új taggal bővül a Barátok közt csapata. A női szíveket és lelkeket egyaránt felkavaró karaktert az X-Faktor legsikeresebb együttesének, a Non Stopnak a tagja, Solti Ádám alakítja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Solti Ádám felcsap színésznek
2011. március 23. 17:54
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
wow !!!
olyan szexi ez a pasi
olyan szexi ez a pasi
2011. március 23. 17:56
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
fuj de utáltam a Non Stop-ot az X-Faktor-ban.. nem tudom minek ez a BK-ban -.-
2011. március 23. 17:57
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Háát próbálja meg..
Sok sikert neki hozzá
2011. március 23. 17:58
én sem a kabátok kösztöt,sem őt nem bírom. szóval én meg sem fogom tapasztalni jó színész-e vagy sem.
2011. március 23. 17:59
Jó legyen színész,tegye próbára magát,lehet,hogy tök jó színésznek is. De könyörgöm.. Miért pont a barátok köztben?
2011. március 23. 18:02
Idézet (LaDySmIth @ 2011.03.23. 18:01)
Crybi: mert ez Magyarország legnézettebb sorozata. Hazánkban máshogy nemigazán tudna befutni, mint színész.
Lássuk be,ez azért szomorú... De van benne valami..
2011. március 23. 18:22
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Biztos Klaudiát szédíti majd.
Amúgy a BK még mindig jobb, mint a terrortámadást is megélő Csillagvirág klinika a TV2-n, amibe csak gazdag, trendi emberek vannak. A BK-ba legalább vannak a gazdagok mellett csórók is, mint szegény Anyus és családja.
2011. március 23. 18:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Megmondtam...
Nem ellene beszélek, jópofa, jó hangja van és jóképű pasi, de emlékszem, egyszer azt mondtam, hogy a legtöbb x-faktorost majd valamelyik magyar tévésorozatban látjuk viszont és ennyi lesz a nagy karrier. Kár, hogy ez a jóslatom pont nála jött be.
2011. március 23. 18:34
Idézet (szavy @ 2011.03.23. 18:22)
a terrortámadást is megélő Csillagvirág klinika a TV2-n, amibe csak gazdag, trendi emberek vannak.
Azért Bodolaiékat se veti fel a pénz...
Viliék meg csak ne panaszkodjanak a túloldalon, amikor most találtak tizen-valahány milliót a pincében... bár nekem lenne ilyen pincém, ahol a kacatok mélyén megtalálnám a gazdagságot...
A cikkhez érdemben is hozzászólva: nem néztem az X-faktort annak idején, ezzel együtt nem örülök az új tagnak, elég volt már ezekből a bájgúnár palikból, helyettük felvehetnének pár csinos és tehetséges színésznőt, de nem a 10-17 éves korosztályból, mert azokkal tele a padlás, és annyit tán még én is konyítok a színészethez, mint ők...
Összegezve: eléggé elbillen a mérleg nyelve, ami a nemek arányát illeti...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: