Jessie J-re rászálltak a rajongók
2011. március 23. 22:25
Idézet (prézli @ 2011.03.23. 21:03)
Én kíváncsi vagyok az albumra 
Pedig nem lett nagy eresztés. Olyan szinten megcsinálták a hangját, hogy borzalom. Teljesen átlagos lett az összes számon az a gyönyörű, erőteljes hangja. Komolyan mondom én ilyet még sose gondoltam senkinél, de Jessienek mérföldekkel jobb a hangja az élő felvételeken. Főleg ilyenekre gondolok, hogy Nobodys Perfect vagy Mamma Knows Best.
2011. március 24. 14:04
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet
Justin Bieber nővéreként emlegetett lány
evvel mindet elárultak róla
2011. március 24. 14:35
Nekem a Do it Like a Dude és Price Tag is tetszett,szóval az albuma sem lehet rossz.
2011. március 24. 16:26
Én csak 2-3 számát hallottam,de azok jók voltakés szimpi a csaj
2011. március 24. 18:22
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
I love Jessie.
2011. március 25. 17:08
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
imádom a számait
klippek se rosszak
2011. március 27. 11:53
Egy részben sajnálom és más részben pedig nem.
Azért igen,mert ha ez a cikk tényleg igaz akkor egy nyugodt perce sincsen anélkül,hogy ne támadják le a rajongók.És azért nem,mert legalább neki vannak rajongói és mennyi ráadásul,más meg viszont szenved a rajongók szedése miatt.Amúgy én szeretem Jessie-t és szerintem remek hangja van!
Azért igen,mert ha ez a cikk tényleg igaz akkor egy nyugodt perce sincsen anélkül,hogy ne támadják le a rajongók.És azért nem,mert legalább neki vannak rajongói és mennyi ráadásul,más meg viszont szenved a rajongók szedése miatt.Amúgy én szeretem Jessie-t és szerintem remek hangja van!
2011. március 27. 16:19
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
'a Justin Bieber nővéreként emlegetett lány'
Ezt kitalálta ki?
Ezt kitalálta ki?
2011. április 17. 09:16
|
|
fruzsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144680 offline
|
miért lenne Justin testvéra :S de am igen mostanába naon sokat fejlődött nobody's perfect naon jo
2011. május 22. 12:18
justin beiber testvére?!
jesszus ezt meg ki találta ki de most komolyan?!
szentem egyeltalán nem a testére!
jesszus ezt meg ki találta ki de most komolyan?!
szentem egyeltalán nem a testére!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: