Justin Bieber leelőzte Michael Jacksont
2011. március 23. 16:11
Szégyen..erre ezt tudom mondani...egyszerűen hihetetlen hogy egy tehetségtelen kölyök lassan jobbnak számít mint egy olyan ember aki véleményem szerint talán az egész korszak egyik legjobbja. Mégis mit esznek ezen a srácon? Fuh,erre inkább nem mondok semmit...Michael Jacksonnál sosem lesz senki jobb,és ezt el kell fogadnia még Bibernek is...több filmet eladott,most dobjak egy hátast?Tehetségben akkor sem előzi meg és kész...most biztos engem támad majd a sok rajongó,de én kiállok ezen véleményem mellett...ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. március 23. 16:12
hát ez nem igaz! hát ez nem ér!
erre nem tudok semmit mondani
2011. március 23. 16:15
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
chhh...ez hülyeség. attól h eladott pár albumot attól még nem fogja felül mulni Jackot!még a nyomába sem érhet Jackonak!!! ugyan is Jackson a POP királya és attól h meghalt ő még a rajongok szívében HALHATATLAN !!!
2011. március 23. 16:24
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Khm.kábé ez egy olyan hasonlat,mintha egy székely gyerek találkozna egy kaliforniaival!
Jacksont soha az életbe eggyetlen férfi énekes se érheti utól,akkora rekordokat döntögetett!
Na és akkor mi lesz ha a biberfanok felnőnk?
Elszáll majd a biebr tábor,mert akkor má nem lesz "menő"?
Sztem nem is lehet justint hozzá hasonlítani,mert ahhoz soha nem lesz olyan jó!
Jacksont soha az életbe eggyetlen férfi énekes se érheti utól,akkora rekordokat döntögetett!
Na és akkor mi lesz ha a biberfanok felnőnk?
Elszáll majd a biebr tábor,mert akkor má nem lesz "menő"?
Sztem nem is lehet justint hozzá hasonlítani,mert ahhoz soha nem lesz olyan jó!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. március 23. 16:25
|
|
Szasza04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 96838 offline
|
úúúúúúúristen....hát ezt már komolyan nem hiszem el...nem szeretem Biebert és akkor még finoman fogalmazatam..nem szoktam megnyilvánulni nehogy megbántsam a fanokat de nehogy már ez a ....hát gyerek Leelőzze ...ugyan már majd ha fagy ..egy lapon se lehet említeni őket MICHAEL JACKSON egy legenda és ennyi
2011. március 23. 16:41
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
#proudofjustin
Gratulálok.Igaz,Michael Jackson akkor is legenda és még én is tisztában vagyok,hogy Justin nem csinált annyit ,mint Jacko.De akkor is 17 évesen ez nem kevés
#HAPPYMYWORLD2.0ANNIVERSARY
2011. március 23. 16:44
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Kérlek titeket legalább ezért ne piszkáljátok Justint,mert ő nem tehet arról,hogy ennyire kedvelt lett a filmje.Senki sem azt mondta,hogy megelőzte Michaelt és már jobb is ,mint ő.
2011. március 23. 16:55
|
|
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline
|
Nem kell kiakadni emberek
Mindenki tudja, hogy Michael Jackson a legjobb. Ebből is látszik, hogy hülyék az amcsik, legalábbis a mostani tinik azok. Viszont érdemes kitérni arra is, hogy a This Is it világszerte 261 millió dollárt, míg Justin filmje csak 81 millió dollárt hozott a konyhára.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.