Selena Gomez rajong Britney Spearért
2011. március 23. 16:12
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
biztos jó lesz, kíváncsi vagyok rá
2011. március 23. 16:17
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
várom azt a bizonyos egyveleget...
2011. március 23. 16:24
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
szegény britney, Selenácska le fogja égetni a sz*r hangjával :/
D
2011. március 23. 16:30
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.03.23. 14:44)
Úgyanezt akartam írni
Eminemet kihagytad pedig ő is ottvolt az imádott sztárok között akit a kicsike bálványolt...de természetesen szigorúan csak miután megjelent a Not Afraid és a Love The Way You Lie. Egyszer majd ha unatkozom, összeszámolom, hány példaképéről írtak már cikket ez ügyben
Amúgy meg elég "jó" lehet majd az a kotyvasz Selena hangjával és Britney dalaival
Elkezdenék ugrálni és röhögni ha látnék egy interjút amiben Selena nem áradozik valakiről, hanem megmondja, hogy nem szereti a zenéjét...bár van egy olyan sejtésem, hogy itt csakis Justin jöhet szóba
Rihanna volt már? 
Pff igazatok lesz-.-"
Am nem csodálkoznék ha selenából is egy Britney válna... -.-
2011. március 23. 16:30
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
kiváncsi vok milyen lessz
2011. március 23. 16:42
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz az az egyveleg
2011. március 23. 17:01
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
Rekahhh írta:
Úgyanezt akartam írni Eminemet kihagytad pedig ő is ottvolt az imádott sztárok között akit a kicsike bálványolt...de természetesen szigorúan csak miután megjelent a Not Afraid és a Love The Way You Lie. Egyszer majd ha unatkozom, összeszámolom, hány példaképéről írtak már cikket ez ügyben Amúgy meg elég "jó" lehet majd az a kotyvasz Selena hangjával és Britney dalaival Elkezdenék ugrálni és röhögni ha látnék egy interjút amiben Selena nem áradozik valakiről, hanem megmondja, hogy nem szereti a zenéjét...bár van egy olyan sejtésem, hogy itt csakis Justin jöhet szóba Rihanna volt már?
Teljesn igazatok van.kezd elegem lenni a csajból.nem tudom ti hogy vagytok vele de ez már kép mutatás!!!
bocsi a fanoktól
Úgyanezt akartam írni Eminemet kihagytad pedig ő is ottvolt az imádott sztárok között akit a kicsike bálványolt...de természetesen szigorúan csak miután megjelent a Not Afraid és a Love The Way You Lie. Egyszer majd ha unatkozom, összeszámolom, hány példaképéről írtak már cikket ez ügyben Amúgy meg elég "jó" lehet majd az a kotyvasz Selena hangjával és Britney dalaival Elkezdenék ugrálni és röhögni ha látnék egy interjút amiben Selena nem áradozik valakiről, hanem megmondja, hogy nem szereti a zenéjét...bár van egy olyan sejtésem, hogy itt csakis Justin jöhet szóba Rihanna volt már?
Teljesn igazatok van.kezd elegem lenni a csajból.nem tudom ti hogy vagytok vele de ez már kép mutatás!!!
bocsi a fanoktól
2011. március 23. 17:14
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Én nagyon szeretem Selnát, és ezt tudom,hogy már sokszor mondtam. De már tényleg azért mindenkiért kell rajongani??? Hát nem tudom. De az ő dolga. nem szolok bele. csak már azért egy picit zavar,h mindenkiért rajong, mint egy átlagos kis gyerek aki még nem látott egy hírességet sem. Bocsi akit megbántok. Nem áll szándékomban. És veszekedni sem szeretnék. Ennyi.
Szeretem Selenát, sőt IMÁDOM.
2011. március 23. 17:17
kiváncsi vagyok! 
de én is nagyon szeretem Britneyt
de én is nagyon szeretem Britneyt
2011. március 23. 17:21
Én annyira nem rajongok Britneyért, bár van egy-két jó száma amit mindig szívesen meghallgatok
Ja és az egyveleg biztos jó lesz, kíváncsi vagyok ............
Ja és az egyveleg biztos jó lesz, kíváncsi vagyok ............
2011. március 23. 17:41
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
okos vagy Selena
szeretünk
Britneyt meg imáádjuk <3
2011. március 23. 17:45
én egy valamit szeretnék hallani,hogy Selena öngyilkos lett
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: