A színésznő legújabb interjújában elárulta, sokat jelent számára a rajongók elvárása, így sokszor emiatt vállal el egy-egy produkciót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michelle Rodriguez a rajongóinak él
2011. március 23. 08:34
2011. március 23. 09:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szerintem ez a baj, hogy pont a rajongói skatulyázzák be. Én speciel szívesen látnám másfajta szerepkörben, mert tehetségesnek tartom és biztos vagyok benne, hogy nem csak a kemény verekedős vadmacskát tudja eljátszani. Kár, hogy az úgynevezett rajongói nem így gondolják.
2011. március 23. 09:40
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Én is szívesen látnám már más szerepben, mert jó-jó, tudjuk milyen baromi jól játssza a kemény csajt, de én többre tartom ennél. Menne neki más is szerintem.
2011. március 23. 09:42
én is szívesen látnám más szerepben, de nehezen tudnám elképzelni romantikus-vicces alkatként. Viszont annak örülnék, ha egy kicsit csinosabb szerepeket is elvállalna
2011. március 23. 09:46
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nagyon tehetséges az nem kétséges,de ha csak a rajongók "elvárásai" szerint éli az életét annak nem lesz jó vége. :/
2011. március 23. 11:15
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
szerintem ez jó. én birom a csajt a Lost-ban is szerepelt és ott is kemény nőt alakított..jól állnak neki ezek a szerepek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: