VV4: Éva miatt kaptak büntetést a villalakók
2011. március 22. 17:48
Komolyan bírom a kommentelőket. ettől elmegy a kedvetek Évától? persze mert a mosogassuk be magunkat a döntőbe jobb? Engem nem érdekel felőlem ordítozhat egy banánnal a fején és szambázhat közben én ÉVA párti maradok!
2011. március 22. 17:49
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Ahogy mások is írták, Gigi kussoljon. Annyira szánalmas, hogy az már valami hihetetlen.
Én se hagynám, hogy úgy beszéljenek velem, mint ahogy azt a katonák tették. Nem kiképzőtáborban vannak...
Én se hagynám, hogy úgy beszéljenek velem, mint ahogy azt a katonák tették. Nem kiképzőtáborban vannak...
2011. március 22. 17:56
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ha csak ő kap, abból még nem biztos hogy tanul.
Viszont így, hogy a többieket szívatja azzal, hogy nem tartja be a "parancsokat" így talán tud parancsolni magának és megtanulja a rendet. Különben kiutálják. Ilyen egyszerű...
Viszont így, hogy a többieket szívatja azzal, hogy nem tartja be a "parancsokat" így talán tud parancsolni magának és megtanulja a rendet. Különben kiutálják. Ilyen egyszerű...
2011. március 22. 17:58
Szálljatok már le Gigiről -.-" Anikót meg Jerzyt miért nem szidjátok?
Meg gondolkozzatok: ez egy feladat, teljesíteniük kell, ők vállalták. A villalét nem mindig csak abból áll, h élvezem az életet, miközben vesznek a kamerák, a feladatottak próbálják meg érdekesebbé tenni a villalétet a stábtagok, meg az RTL
Ev Bryal és EdInA0915el egyetértek.
Meg gondolkozzatok: ez egy feladat, teljesíteniük kell, ők vállalták. A villalét nem mindig csak abból áll, h élvezem az életet, miközben vesznek a kamerák, a feladatottak próbálják meg érdekesebbé tenni a villalétet a stábtagok, meg az RTL
2011. március 22. 18:01
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.22. 17:58)
Szálljatok már le Gigiről -.-" Anikót meg Jerzyt miért nem szidjátok?
Amúgy lehet én is beszóltam volna GiGi helyébe. Most ő tényleg nem hibás semmiért. Amúgy meg eddig nem csináltak semmit, csak lustálkodtak. Béci el is ismerte, hogy megúszta a katonaságot... egy hét nem a világ. Amúgy se olyan kemény az egész. Simán ki lehet bírni.
2011. március 22. 18:07
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Heetella,
teljesen egyetértek!
Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Gigin mit lehet nézni! Azt, hogy mosogat, kétszínűsködik stb?! Éva még akkor is érdekesebb ha alszik, mint Gigi.
Undorító az, ahogy a testvérével együtt játszanak. Vagy most köszönjem meg azt, hogy a jótékonysági heten normálisak voltak?!
teljesen egyetértek!
Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Gigin mit lehet nézni! Azt, hogy mosogat, kétszínűsködik stb?! Éva még akkor is érdekesebb ha alszik, mint Gigi.
Undorító az, ahogy a testvérével együtt játszanak. Vagy most köszönjem meg azt, hogy a jótékonysági heten normálisak voltak?!
2011. március 22. 18:08
Éva már nyugodtan elhúzhatná a csíkot hazafelé...
2011. március 22. 18:13
Én bírom Évát, és most is igaza volt, mint általában! Hülyeség ez a katonaság, és Gigi csak ne szóljon be!
2011. március 22. 18:13
Ez a Gigi mekkora egy s*gg ... -.-'' ... így lesz erős ha fekvőtámaszokat csinál... nem éva a hibás ennyi.!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: