Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 22. 14:52
|
|
SeŁenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 91 Csatolások: 6 Azonosító: 125745 offline
|
Szegény Sel! Ez szerintem már szemétség, hogy az emberek ilyen dolgokon fennakadnak! 
Kelsey-nek igaza van! Ez nem is bugyi, hanem egy kisnaci, nehogy a valódi bugyi villanjon be!!
Kelsey-nek igaza van! Ez nem is bugyi, hanem egy kisnaci, nehogy a valódi bugyi villanjon be!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. március 22. 15:06
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Én is inkább villantanám ezt, mint a fenekemet!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 22. 15:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát nemtudom..még ha a szoknyához is tartozik, akkor is nagyon ronda, és miért van az egyik szára felhúzva? elég furcsa
2011. március 22. 15:15
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
"nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja". xD
én amúgy elhiszem Selenának, hogy nem az a fehérneműje. ugyan már, neki nem nagyon vannak súlyproblémái!!!
én amúgy elhiszem Selenának, hogy nem az a fehérneműje. ugyan már, neki nem nagyon vannak súlyproblémái!!!
2011. március 22. 15:23
_ToTo_ rohadt jó cikkeket szokott írni egyébként, azok amik itt szoktak lenni, azokhoz képest abszolút királyak, de minél több ciket írsz _ToTo_ annál jobban süllyed a színvonal. Én nem megbántani akarlak, meg semmi ilyesmi, de a legtöbb cikkedhez képest ez a Selenás, hát egy nagy rakás kaki. Mondom, nem bántani akarlak. Inkább írjál kevesebb cikket, de tartsad a színvonalat. Nekem személy szerint te vagy a kedvenc cikk íróm, de ez a cikk enyhén szólva, hát gáz. Szerintem tudtad, ha a rohadt dizni sztárok vannak fikázva (már pedig szerintem ideje lejáratni őket), akkor ígyis-úgyis pattogni fognak a 10-13 éves kislányok, akik Háná Montánét, Demi Lovátót, Szelena Gomezt, meg egyéb ilyen baromságokat hallgatnak. Én sem vagyok olyan hú, de öreg, de Istenemre, én Britney-n, X-tinán és Kylie-n nőttem fel, nem az ilyen tehetségtelen diznis p*csákon.
Szánalom, hogy ezekért rajonganak. Az igazi színészek és az igazi zenészek nincsenek megbecsülve, de ezek után már csorgatják a nyálukat. Abszolút te vagy a kedvencem _ToTo_, de inkább írjál értelmesebb cikkeket, mert ennek sincsen túlzott hírértéke és nem akarom azt látni, hogy lesüllyedsz arra a szinte, hogy bíbőrke tüsszentett és már arról is kell egy cikket írni. Reny72-nek igaza van egy-két dologban, de ez szerintem már vagy provokáció, semmi több.
2011. március 22. 15:23
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Ez de raj.xDD
Hát igazából engem az érdekleni, mi az OTT neki KÖZÉPEN?! :"""DDD
Hát igazából engem az érdekleni, mi az OTT neki KÖZÉPEN?! :"""DDD
2011. március 22. 15:40
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Ilyesmit sz
oktak szoknya alá venni.
oktak szoknya alá venni.
2011. március 22. 15:42
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
már régen is volt egy ilyen kép neki, azon ugyanilyen volt, csak, h ezt pont azért vette fel, mert nem egy mutogató! tudnék pl.-t mondani, de nem akarok szidni senkit. Szóval igaz amit mondott. És sztem még mindíg jobb mintha kilátszana a bugyija!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.