de,Selena semmi rosszat nem tett.
Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 22. 10:56
És, kit érdekel? Valaki még bugyit sem vesz fel. Egyébként is, senkinek semmi köze nincs, hogy hogy öltözködik Selena, főleg ha a fehérneműről van szó.
2011. március 22. 11:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Esküszöm, ToTo, néha nem tudom hogy bizonyos cikkeket miféle célból írsz meg.
Pedig nem vagyok hülye! Szeretem a cikkeidet, de néha nem tudom mit akarsz velük kifejezni, vagy milyen eredményt kívánsz elérni velük. Például e mögé se látok.
2011. március 22. 11:49
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Háát...Legalább vehetett volna fel harisnyát
2011. március 22. 11:57
Lilly GaGa:
Ez villanásvédő
Úgy röhögtem amikor elolvastam, hogy nem bírtam türtőztetni, főleg az, hogy egy felnőtt értelmes ember írta, nem tudom miért
?
Értem, nem kedveli Selenát, de ez akkor sem igaz, én nem szidom _ToTo_t, csak csalódtam benne, mert általába értelmes cikket írt, és egy értelmes ember fel bírja ogni, hogy egy nagy szabású sztár odafigyel az olyanra, hogy ne látszodjon ki semmi, ezért hord iet, mint ahogy a Pompom lányok is hordják a szoknyájuk alatt! Már többször kivilliant neki ez, és mindig ugyan az, ilyen soványokra pedig nem is gyártanak olyan soványitó nadrágot
! És minden sztár, aki oda figyel erre rövid ruha alá hord, másnál is kivillant, de ennek ez a célja, hogy a bugyi ne látszodjon
! Egy értelmes ember ezt felfogja
Ez villanásvédő
Úgy röhögtem amikor elolvastam, hogy nem bírtam türtőztetni, főleg az, hogy egy felnőtt értelmes ember írta, nem tudom miért
Értem, nem kedveli Selenát, de ez akkor sem igaz, én nem szidom _ToTo_t, csak csalódtam benne, mert általába értelmes cikket írt, és egy értelmes ember fel bírja ogni, hogy egy nagy szabású sztár odafigyel az olyanra, hogy ne látszodjon ki semmi, ezért hord iet, mint ahogy a Pompom lányok is hordják a szoknyájuk alatt! Már többször kivilliant neki ez, és mindig ugyan az, ilyen soványokra pedig nem is gyártanak olyan soványitó nadrágot
2011. március 22. 12:09
Annak idején Nagyimnak voltak ilyen cuccai! Beszarok! :-D :-D :-D
2011. március 22. 12:42
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
hát.. öhmm.. igen..
2011. március 22. 13:03
Idézet (Bekyce @ 2011.03.22. 13:02)
a mi pom-pom lány csapatunkban is sokan hordunk ilyet, mert kilátszana a bugyink a szaltónál.. szerintem ez nem jelent semmit
Ezt magyaráztam a fenti "szövegemben"!
2011. március 22. 13:20
|
|
adruska121új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 146283 offline
|
ez gáz
2011. március 22. 13:22
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Néhány hónapja már sejthető volt, hogy nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja.
xD ez nagyon nagy
xD ez nagyon nagy
2011. március 22. 13:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 11:12)
Esküszöm, ToTo, néha nem tudom hogy bizonyos cikkeket miféle célból írsz meg.
Pedig nem vagyok hülye! Szeretem a cikkeidet, de néha nem tudom mit akarsz velük kifejezni, vagy milyen eredményt kívánsz elérni velük. Például e mögé se látok. 
Nem kell semmit mögé látni. Tegnap alig voltak új cikkek a Starityn. Olvasgattam a híreket más portálokon és amit érdekesnek tartottam azt megírtam ide hozzánk. Nem kell mindenben keresni a mély mondanivalót. Ahogy a filmek és a zenék közt is van komoly, kevésbé komoly vagy komolytalan úgy a cikkekben is. Lehet engem szidni ahogy páran ráálltak erre, de ezeket akkor sem én találom ki ahogy a többi cikkíró sem. Más portálokról vesszük át és írjuk át az egyes híreket ki-ki a saját szája íze szerint.
Aki a jövőben bármelyik cikkíróba beleköt, hogy nem igazat ír vagy, hogy honnan szedi ezt vagy azt és ez nem igaz - nos azt személyesen fogom kitiltani jónéhány napra.Vagy a cikk tartalmához füzzetek kommentet vagy kutassák fel az eredeti hír szerzőjét legyen az magyar vagy tengerentúli - és ott adják le reklamációs levelüket.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. március 22. 13:27
Én azt mondom, rajta legalább van
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 22. 13:28
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.03.22. 13:24)
Nem kell semmit mögé látni. Tegnap alig voltak új cikkek a Starityn. Olvasgattam a híreket más portálokon és amit érdekesnek tartottam azt megírtam ide hozzánk. Nem kell mindenben keresni a mély mondanivalót. Ahogy a filmek és a zenék közt is van komoly, kevésbé komoly vagy komolytalan úgy a cikkekben is. Lehet engem szidni ahogy páran ráálltak erre, de ezeket akkor sem én találom ki ahogy a többi cikkíró sem. Más portálokról vesszük át és írjuk át az egyes híreket ki-ki a saját szája íze szerint.
Okés, akkor ez csak úgy van. Értettem, és egyébként sejtettem is, hogy mindössze ennyi volt a célod, hogy legyenek cikkek.
Köszönet a munkádért!
2011. március 22. 13:36
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
xD no comment arra a bugyira
2011. március 22. 13:36
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
ha neki ez kényelmes mért ne viselhetné
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.