Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 21. 21:35
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Amúgy nem hiszem,hogy ez bugyi. Már azért sem mert ilyen rövid ruha alá valaki felvesz egy ilyen kis gatyaféleséget,hogy véletlenül(mint itt)felfújja a szél vagy ha le hajol ne látszódjon a valódi bugyi! Nem egyszer láttam ilyet egy Hannah Montana koncerten egy videóban.
2011. március 21. 21:37
Reny72
nah ebben nagyon igazad van:Degyszer nemláttam még tőle mésmillyen cikket amiben dicsérne vkit :S
nah ebben nagyon igazad van:Degyszer nemláttam még tőle mésmillyen cikket amiben dicsérne vkit :S
2011. március 21. 21:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.03.21. 21:35)
_ToTo_ te csak mindig ilyen lejáratos semmitmondó cikkeket tudsz írni mán ha egyáltalán te írod és nem koppintod valahonnét a szöveget.
Gondolhatod, hogy nem én találom ki ezeket. Több helyen megírták, én is átírtam ide hozzánk. Ennyi.
2011. március 21. 21:38
majd ha ti is írtak annyit mint ő akkor mondjátok ezt
2011. március 21. 21:39
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
sztem tüök logikus. ha a bugyija vagy tangája vagy akármilyen fehérneműje villant volna ki akkor meg az lett volna a baj.
ez már kicsit gázos.
amúgy meg hadd húzzon fel már amit akar az Isten szerelmére!
nem valami istennő, hogy mindig tökéletes legyen. ő is csak egy ember csak valaki híressé tette.
(meg jó a hangja.
)
ez már kicsit gázos.
amúgy meg hadd húzzon fel már amit akar az Isten szerelmére!
nem valami istennő, hogy mindig tökéletes legyen. ő is csak egy ember csak valaki híressé tette.
(meg jó a hangja.
2011. március 21. 21:39
amugy meg nagyon szexi ez a bugyi szerű
új divat remélem mindenki figyelt
2011. március 21. 21:40
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
1 szörnyet hord magán?
2011. március 21. 21:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez csak egy rövid naci szoknya alá nem ő az első aki ilyet húz
2011. március 21. 21:46
Gondolhatod, hogy nem én találom ki ezeket. Több helyen megírták, én is átírtam ide hozzánk. Ennyi.-By: _ToTo_
Maga a cikked nem gond, de felnőtt vagy, gondolhatnád, sőtt tudhatnád, hogy egy csomóan lázadozni fognak, ami nem is naj, de a szöveg lényegében NEM IGAZ! Nem azért mondom mert szeretem Selt, Miley ugyan ilyen cikkjére is ezt mondtam, pedig nem szerettem... Ez csupán azért van, hogy ne látszódjon semmi, ha rövid a szoknya, mint a balett dressnél, mi van a ruha alatt ilyen nadrág, a pompom szoknya alatt mivan szép csinos lábak, amin ez!!! Tényleg nem értem ezt, Selenának tökéletes az alakja, és ő jobban figyelne a ruhára
Maga a cikked nem gond, de felnőtt vagy, gondolhatnád, sőtt tudhatnád, hogy egy csomóan lázadozni fognak, ami nem is naj, de a szöveg lényegében NEM IGAZ! Nem azért mondom mert szeretem Selt, Miley ugyan ilyen cikkjére is ezt mondtam, pedig nem szerettem... Ez csupán azért van, hogy ne látszódjon semmi, ha rövid a szoknya, mint a balett dressnél, mi van a ruha alatt ilyen nadrág, a pompom szoknya alatt mivan szép csinos lábak, amin ez!!! Tényleg nem értem ezt, Selenának tökéletes az alakja, és ő jobban figyelne a ruhára
2011. március 21. 21:46
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nekem kell egy ilyen bugyesz
2011. március 21. 21:47
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
kicsit ciki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: