Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. április 01. 16:29
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Szegény kicsit ciki lehetett neki, lehet hogy nincs megelégedve az alakjával vagy kitudja
2011. április 01. 16:59
Ez nem bugyi hanem ilyeneket nem a ruhák alá szoktak fel venni a lányok? De nem tudom nem XD
2011. április 01. 18:21
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
ez nem is bugyi,hanem ilyen igazából "gatya" ami kb a köldököd fölé ér és ilyenek alá szoktak szűv ruhát felvenni,h esetlegesen egy kis felesleg ne buggyanjon ki.ezt is a rajongókért meg magáért tette,h ne legen köztéma,h duckó.bár kicsit hülyén jött ki,de Selena amúgy sem kövér,így ezt a gatyadolgot sem igazán értem.na m1.sztem ez akkor sem túl ciki.nem tehet róla,h nincs megelégedve az alakjával,de örüljünk neki mi,rajongók,h nem zsírleszívásra ment vagy drasztikus fogyókúrába kezdett.
2011. április 01. 19:23
|
|
kacskacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 144248 offline
|
Már ez is... Szerintem igazat mond, tudta, hogy ugrálni fog, s nem akart igazi bugyit villantani, és ezért húzta fel "ezt". Amikor mi a suliban, azt hiszem farsangkor, a csókkirályra táncoltunk, tudtam hogy fel fog libbenni a pöttyös szoknyám, ezért rövidnadrágot vettem alá... És ennyi.
2011. április 01. 20:06
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
aha ez sztem is gatya!na és ha bugyi(bár nem hiszem) akk mi van ha bugyit villantot most komolyan melyik nő sztár nem villantott bugyit minimum egyszer!de ze nem is bugyi hanem gatya és szerintem i9s tudta hogy fel fog libbenni a szoknyája ezért húzott alá gatyát!és szerintem igen is jó alakja van!
2011. április 02. 07:44
ez valami kis naci féle,a bugyi nem ilyen hosszú..
2011. április 02. 12:03
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Ez nem egy bugyi!!
Ha valaki egy ilyen rövid és szűk ruhát vesz fel,akkor természetes hogy valami ilyesmit vesz fel alá.Annak jobban örülnétek,ha a tangáját villantotta volna meg?!?!
Ha valaki egy ilyen rövid és szűk ruhát vesz fel,akkor természetes hogy valami ilyesmit vesz fel alá.Annak jobban örülnétek,ha a tangáját villantotta volna meg?!?!
2011. április 02. 14:09
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
ez nem is bugyi....xĐ
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: