Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 25. 20:29
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
jaj istenem ez egy sima rövidnadrág szerű alsó, ami direkt azért van alatta hogyha felakadna a szoknyája vagy forgásnál fellibbenne akkor ne a fehérneműje, hanem az látszódjon ki..
2011. március 25. 20:53
Jaaj most az a testszínű harisnya feljebb csúszott úristen,de nagy probléma.Amúgy szerintem tök szép a rucija.
2011. március 25. 20:58
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Ajaj!!!
2011. március 25. 21:30
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
erre valóak ezek a "bugyik"...ha fellibbenne akkor ne a fehérneműje látszódjon ki, hanem ez...ez a "szoknyabugyi" xD
2011. március 25. 22:04
Selena nem a kedvencem, de el kell ismernem, hogy ez egyáltalán nem ciki. Koncert közben kisujjnyi tangát villantani, az ciki. Sel csak felkészült rá, hogy ha ugrálni fog, látszódni fog valami, és nem akart az alkalomhoz nem illő dolgot fölvenni. Ahelyett, hogy a média ócsárolná, inkább példát vehetnének róla az emberek. Előre gondolkodik, nem úgy, mint sokan ezen a világon.
2011. március 25. 23:07
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
azért Kesha fürdőruhájához viszonyítva ez semmi
egyébként meg ez eleve ilyen "pörgős" szoknya, amiben versenytáncolni is szoktak, az mindig fellibben, még szép hogy nem egy falatnyi tangát vett fel alá 
amúgy látszik hogy a cikk írója nem épp egy Justin vagy éppen Selena fan
amúgy látszik hogy a cikk írója nem épp egy Justin vagy éppen Selena fan
2011. március 26. 00:30
"Selena kínosan magyarázkodásával azt próbálta elhitetni, hogy pont azért húzta magára a fehérneműt, hogy ne tárja közszemlére a valódi alsóneműjét".
szerintem ezt nem csak próbálta elhitetni, hanem így is van, mert a helyében én is ezt csinálnám. nem mint ha védeni próbálnám, mert nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem ez igaz.
szerintem ezt nem csak próbálta elhitetni, hanem így is van, mert a helyében én is ezt csinálnám. nem mint ha védeni próbálnám, mert nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem ez igaz.
2011. március 26. 08:52
amugy én teljesen elhiszem, hogy azért vette ezt fel, hogy ne látszodjón a bugyija..
de vegyen hosszabb ruhát fel, vagy ne ugráljon.. hehe
2011. március 26. 08:54
szerintem tényleg nem akarta megmutatni az igazi buigyiját,,
2011. március 26. 09:16
és különben is, ő sem alakproblémás, sem nagyi, úgyhogy tökmindegy.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: