Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 22. 20:48
Ha alakproblémái is lennének, ami kizárt, mivel rengetegszer elmondtam, hogy ilyet a balettszoknya és PomPom szoknya alá is szokás venni, de ha mégis, miért nem lenne ez normális, közületek melyikőtök ne tette volna ezt??? Mert az elég őrült, vagy egyszerüen utcalány lehet, mert egy normális ember (egy normális ember elve felfogja, hogy ez nem bugyi) NEM SZERETNÉ, HOGY BÁRKI IS A BUYGIJÁRÓL KÉRDEZZE, VAGY ARRÓL kellene beszélni...
EZT KÉREM MÁR OLVASSÁTOK EL!!!
EZT KÉREM MÁR OLVASSÁTOK EL!!!
2011. március 22. 20:49
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
kínos helyzet! igen jól mondtátok nem kellet volna felvennie ilyen szoknyát!
2011. március 22. 21:08
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ez egy gonosz cikk. Selena izlésével nincsen semmi baj. kinek van joga ahhoz, hogy kritizálja?? vagy hogy egyáltalán bárkinek azt mondja, hogy rossz az ízlése?
2011. március 22. 21:11
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
olyan a képen, mintha farka lenne selenának. amugy meg nme ódivatú, ha neki ez a jó, akkor jó, és kész. és lehet, tényleg azért vette fel, hogy az igazi ne villanjon ki.
2011. március 22. 21:49
Idézet (virág10 @ 2011.03.22. 18:17)
sajnálom!!! de már megint egy ilyen cikk!! már régebben is volt ilyen villantgatos de igazából úgy néz ki mintha egy rövidnadrág lenne!!!szerintem!!
szerintem is
2011. március 23. 08:30
szerintem ezt direkt húzta fel h ha fellibben a szoknya akkor ne látszódjon semmi...
2011. március 23. 09:19
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
ez bugyi??
sztem egyszerű testszínű rövidnadrág. és amúgy én is felvenném ilyen szoknya alá
2011. március 23. 10:24
most akkor az lett volna a jó ízlés ha tanga van rajta vagy esetleg semmi??
Szóval nem értem ...
szerintem egyértelműen tisztában volt vele hogy a koncert hevében talán mégsem engedhet meg magának olyan dolgokat mint Lady Gaga. ezért felvette a szoknya alá ezt a kis nadrágot. abban bízva hogy a bulvár sajtó esetleg ebbe nem fog belekötni, mivel nem tanga vagy I love Justin Bieberes bugyi van rajta hanem egy "eltakarós" nadrág. de teljesen mind1 hogy mit csinál a bulvárnak beszéd téma megint!
bár lehet megkímélhetett volna mindenkit ettől ha esetleg farmer nadrágban járna koncertezni!
bár akkor valami mást találnak ami csámcsogni való!
nah mind1
Szóval nem értem ...
szerintem egyértelműen tisztában volt vele hogy a koncert hevében talán mégsem engedhet meg magának olyan dolgokat mint Lady Gaga. ezért felvette a szoknya alá ezt a kis nadrágot. abban bízva hogy a bulvár sajtó esetleg ebbe nem fog belekötni, mivel nem tanga vagy I love Justin Bieberes bugyi van rajta hanem egy "eltakarós" nadrág. de teljesen mind1 hogy mit csinál a bulvárnak beszéd téma megint!
bár lehet megkímélhetett volna mindenkit ettől ha esetleg farmer nadrágban járna koncertezni!
nah mind1
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: