Mariah Carey-t és férje, Nick Cannon jómódban és dúsgatdagon élik hétköznapjaikat, addig testvérének nélkülöznie kell. Az énekesnő valószínűleg a múltban történt események miatt fordult el testvérétől, Alisontól, aki rossz útra tévedt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marah Carey testvére prostituáltként dolgozik
2011. március 21. 19:59
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
szegény :S Mimmynek sem az lenne a megoldás h elfordul tőle,hanem segíti
2011. március 21. 19:59
Szomorú, h emberek erre a sorsra jutnak, és h a családjuk nem törődik velük, Mariaht se értem, hiszen dúsgazdag, segíthetne a tesóján.
Bár biztos megvan az oka, miért nem teszi
Bár biztos megvan az oka, miért nem teszi
2011. március 21. 20:03
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
te jo isten, hogy néz ki az a nő???
2011. március 21. 20:05
Én ezt már olvastam régen egy újságban, de az még elég rég volt.
2011. március 21. 20:06
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Sajnálom, hogy ezt az utat kellett válassza, bár azt én sem értem, hogy miért fordultak el tőle. Bármi is történjék, a testvér testvér marad, nem lenne szabad magára hagyni
2011. március 21. 20:08
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ha testverem rosszat tenne akarmit akkor se fordulnek el tole hiszen a tesom..mindig melette lennek..
2011. március 21. 20:14
és egyeseknek van pofájuk ideírni a cikkhez hogy "te jo isten, hogy néz ki az a nő???"ezt most megkérdezem - te normális vagy? olvastad a cikket b*zzmeg!? ha nem akkor tedd már meg, elég ha a címet el olvasod,de ha nem tudod miről szól akkor ne írj ilyet.legalább tiszteld meg a másikat ha megírta akkor elolvasod.utálom amikor csak ennyit tudnak ideírni meg hogy "xd" "..."ezek nem vélemények...
én nagyon sajnálom hogy ilyen sorsa jutott de szerintem a családjának mindenképpen ha csak a Mariah-nak is de kellett volna neki segítenie.elvégre egy család nem...?
ja és rosszul van írva a címben a neve.vagyis szerintem.
én nagyon sajnálom hogy ilyen sorsa jutott de szerintem a családjának mindenképpen ha csak a Mariah-nak is de kellett volna neki segítenie.elvégre egy család nem...?
ja és rosszul van írva a címben a neve.vagyis szerintem.
2011. március 21. 20:15
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
szegény.annyira szomorú hogy annyira szüksége van valakinek a pénzre hogy ilyen dolgokat válal el.
2011. március 21. 20:18
Szerintem érthető, hogy Mariah nem akar segíteni neki... mert drogra én sem adnék pénzt senkinek...
2011. március 21. 20:23
"nem drogot akartam venni".... mindegyik ezt mondja mégis drog,cigi,pia.. csak ezeket látni.. -.- nem csodálom hogy nem segítettek neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: