Mariah Carey-t és férje, Nick Cannon jómódban és dúsgatdagon élik hétköznapjaikat, addig testvérének nélkülöznie kell. Az énekesnő valószínűleg a múltban történt események miatt fordult el testvérétől, Alisontól, aki rossz útra tévedt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marah Carey testvére prostituáltként dolgozik
2011. március 21. 19:59
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
szegény :S Mimmynek sem az lenne a megoldás h elfordul tőle,hanem segíti
2011. március 21. 19:59
Szomorú, h emberek erre a sorsra jutnak, és h a családjuk nem törődik velük, Mariaht se értem, hiszen dúsgazdag, segíthetne a tesóján.
Bár biztos megvan az oka, miért nem teszi
Bár biztos megvan az oka, miért nem teszi
2011. március 21. 20:03
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
te jo isten, hogy néz ki az a nő???
2011. március 21. 20:05
Én ezt már olvastam régen egy újságban, de az még elég rég volt.
2011. március 21. 20:06
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Sajnálom, hogy ezt az utat kellett válassza, bár azt én sem értem, hogy miért fordultak el tőle. Bármi is történjék, a testvér testvér marad, nem lenne szabad magára hagyni
2011. március 21. 20:08
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ha testverem rosszat tenne akarmit akkor se fordulnek el tole hiszen a tesom..mindig melette lennek..
2011. március 21. 20:14
és egyeseknek van pofájuk ideírni a cikkhez hogy "te jo isten, hogy néz ki az a nő???"ezt most megkérdezem - te normális vagy? olvastad a cikket b*zzmeg!? ha nem akkor tedd már meg, elég ha a címet el olvasod,de ha nem tudod miről szól akkor ne írj ilyet.legalább tiszteld meg a másikat ha megírta akkor elolvasod.utálom amikor csak ennyit tudnak ideírni meg hogy "xd" "..."ezek nem vélemények...
én nagyon sajnálom hogy ilyen sorsa jutott de szerintem a családjának mindenképpen ha csak a Mariah-nak is de kellett volna neki segítenie.elvégre egy család nem...?
ja és rosszul van írva a címben a neve.vagyis szerintem.
én nagyon sajnálom hogy ilyen sorsa jutott de szerintem a családjának mindenképpen ha csak a Mariah-nak is de kellett volna neki segítenie.elvégre egy család nem...?
ja és rosszul van írva a címben a neve.vagyis szerintem.
2011. március 21. 20:15
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
szegény.annyira szomorú hogy annyira szüksége van valakinek a pénzre hogy ilyen dolgokat válal el.
2011. március 21. 20:18
Szerintem érthető, hogy Mariah nem akar segíteni neki... mert drogra én sem adnék pénzt senkinek...
2011. március 21. 20:23
"nem drogot akartam venni".... mindegyik ezt mondja mégis drog,cigi,pia.. csak ezeket látni.. -.- nem csodálom hogy nem segítettek neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: