A túl sok festéstől hullik Lady Gaga haja
2011. március 21. 21:09
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
szegény.
dehát az ő baja..:/
2011. március 21. 21:11
Így jár az, aki sokat különcködik és így hívja fel magára a figyelmet ...
2011. március 21. 21:18
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
hát igen..van ez igy.
2011. március 21. 21:19
|
|
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline
|
Kíváncsi lennék, hogy honnan van ez a hír, mert én sehol sem találkoztam vele. A People magazinnak nemrég adott egy interjút, amiben arról beszélt, hogy nagyon jó génekkel van megáldva stb... Ilyeneket meg sem említett. Ez egy hülyeség.
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 21. 21:24
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Hát sajnálom 
De ezek a dolgok is megoldhatóak
De ezek a dolgok is megoldhatóak
2011. március 21. 21:27
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
szent szar mi ez a cikk????Grat a szerzőjének ez a hét nagy durranása úristen honnan szedted ezt a nevetséges ötletet h ezt megírd???A véleményem meg h ez mind Gaga magánügye.Bocs de nagyon kiakadtam ezen a béna cikken!!
2011. március 21. 21:27
ŐŰ akarta... amúgy 10 év múlva úgy fog kinézni ha folytatja, mint egy 50 éves. De lehet elég lesz neki 5 év is
2011. március 21. 21:46
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
gaga
remélem nem lesz semmi baja,vagy max ne járjon annyira nagy magassarkúba nehogy még rosszab legyen a lába
imádlak gaga lg forever <3
2011. március 21. 22:07
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Nem bírod Gagát az tény, azért írsz róla ilyeneket, amivel nem értem, h mi a célod..
A rajongói úgy se ez miatt fognak eltávolodni tőle.
A cikkre csak annyit, hogy kíváncsi lennék arra, hogy ezt hol olvastad, mert ez csak sztem egy pletyka, aminek esetleg lehet valóság alapja, de úgy gondolom, h nem alszik sminkbe mert ennyire nem lehet naiv! és készültek róla képek smink nélkül már...
A haját lehet festi, de nem többet mint egy átlagos hajátfestő ember, ugyanis parókákat cserélgeti a fején és nem a hajfestéket...
A magassarkú cipős részhez nem tudok hozzászólni, mert nem tudom, h mit tesz a lábbal, de nem hiszem, h akkora károkat okozhat egy cipő
A rajongói úgy se ez miatt fognak eltávolodni tőle.
A cikkre csak annyit, hogy kíváncsi lennék arra, hogy ezt hol olvastad, mert ez csak sztem egy pletyka, aminek esetleg lehet valóság alapja, de úgy gondolom, h nem alszik sminkbe mert ennyire nem lehet naiv! és készültek róla képek smink nélkül már...
A haját lehet festi, de nem többet mint egy átlagos hajátfestő ember, ugyanis parókákat cserélgeti a fején és nem a hajfestéket...
A magassarkú cipős részhez nem tudok hozzászólni, mert nem tudom, h mit tesz a lábbal, de nem hiszem, h akkora károkat okozhat egy cipő
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 21. 22:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.03.21. 21:27)
szent szar mi ez a cikk??Grat a szerzőjének ez a hét nagy durranása úristen honnan szedted ezt a nevetséges ötletet h ezt megírd???A véleményem meg h ez mind Gaga magánügye.Bocs de nagyon kiakadtam ezen a béna cikken!!
Az adatlapodon volt ez a hír. Ott olvastam, gondoltam megírom.
2011. március 21. 23:28
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Sokáig bírtam Lady Gagát, de azt hiszem egy ideje túllő nálam a célon ezzel a sok botránnyal. Általában azok szoktak ennyi hülyeséget csinálni akik nem tudják a tehetségükkel felhívni magukra a figyelmet, hát akkor mással kell. Lady Gaga pedig pont letudna annyit szimplán a hangjával letenni az asztalra, hogy legyen pont ugyanilyen híres. Addig fogja ezt az életmódot folytatni, a folyamatos fogyókúrát, a botránykeltést, a drogozást (amit pont ő maga vallott be, hogy csak úgy tud dalokat írni ha betép) amíg addig jut, hogy örüljünk ha megéli a 40 éves kort. 40-et? Sokat mondtam szerintem.
2011. március 21. 23:28
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
követheztetés : 2héten belül kopaszan fog tesznyékedni
2011. március 21. 23:54
omgszandii : szerintem igaza van hogy barna jobb lenne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.