Nicole Scherzinger nem kell Amerikának
2011. március 21. 18:14
pedig sztem nagyon is tehetséges!!!
LULUPeas ezt én sem értem...
LULUPeas ezt én sem értem...
2011. március 21. 18:21
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
nagyon tehetség szerintem!nem értem miért nem tud beindulni Amerikában a szóló karrierje?
2011. március 21. 18:51
Én akármerre megyek mindenhol imádják, tehát ha amerikának nem is nekünk igen
2011. március 21. 18:53
A cikk igazából az igazságot tükrözi. Én ezt Nicole rajongóként mondom. De én úgy gondolom, hogy nem csak egy oka volt annak, hogy ő volt a középpontban. Kérdés ; A többi Pussycat Doll mire vitte ? Elmondom : semmire. Nicole pedig ;
az amerikai Szombat Esti Láz (Dancing With The Stars) 2010-es tavaszi szezonját megnyerte, hétről hétre 23 millió (!!!) amerikai tévénéző nézte őt, és döntött úgy szavazataival, hogy Nicole-nak kell megnyernie a versenyt
az amerikai NBC csatorna The Sing-Off nevű tehetségkutató műsorában zsűrizik immár második éve
Neil Patrick Harris rendezésében 2010 nyarán a Rent című darabban szerepelt; a kritikusok nem is magát a darabot, sokkal inkább Nicole kitűnő előadását dicsérték
Szintén nyáron Simon Cowell beültette őt az angol X-Faktor zsűriszékébe a szülési szabadságon lévő Dannii Minogue helyére; Nicole-on kívül több vendégzsűritag is beugrott Dannii helyére (többek között Katy Perry is), a nézők viszont egyöntetűen Nicole-t tartották a legjobb vendégbírának, ezenkívül Simon is megkedvelte őt, olyannyira, hogy Nicole az ősszel induló amerikai X-Faktor állandó zsűritagja lehet
Feltűnt a nagy sikerű Így jártam anyátokkal 6. évadjában, 2010 őszén
Debütáló dala, a Poison (amely csak Nagy-Britanniában jelent meg) a 3. helyig jutott a szigetországban, és még mindig a TOP40-ben tartózkodik, pedig novemberben debütált a listán
Nicole az első helyen nyitott Angliában a 'Don't Hold Your Breath'-tel!
az amerikai Szombat Esti Láz (Dancing With The Stars) 2010-es tavaszi szezonját megnyerte, hétről hétre 23 millió (!!!) amerikai tévénéző nézte őt, és döntött úgy szavazataival, hogy Nicole-nak kell megnyernie a versenyt
az amerikai NBC csatorna The Sing-Off nevű tehetségkutató műsorában zsűrizik immár második éve
Neil Patrick Harris rendezésében 2010 nyarán a Rent című darabban szerepelt; a kritikusok nem is magát a darabot, sokkal inkább Nicole kitűnő előadását dicsérték
Szintén nyáron Simon Cowell beültette őt az angol X-Faktor zsűriszékébe a szülési szabadságon lévő Dannii Minogue helyére; Nicole-on kívül több vendégzsűritag is beugrott Dannii helyére (többek között Katy Perry is), a nézők viszont egyöntetűen Nicole-t tartották a legjobb vendégbírának, ezenkívül Simon is megkedvelte őt, olyannyira, hogy Nicole az ősszel induló amerikai X-Faktor állandó zsűritagja lehet
Feltűnt a nagy sikerű Így jártam anyátokkal 6. évadjában, 2010 őszén
Debütáló dala, a Poison (amely csak Nagy-Britanniában jelent meg) a 3. helyig jutott a szigetországban, és még mindig a TOP40-ben tartózkodik, pedig novemberben debütált a listán
Nicole az első helyen nyitott Angliában a 'Don't Hold Your Breath'-tel!
2011. március 21. 19:14
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
nekem bejön a Poison és a Don't Hold your breath is. bár a lemezt még nem halottam. De majd megnézem.
2011. március 21. 19:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon szerettem a pcd-t. De nem kérdéses, hogy Nicole szólóban is nagyon jó. És a don't hold your breath egyszerűen fantasztikus lett. Jöjjön csak Európába. Itt szívesen látjuk.
2011. március 21. 20:51
uhh sztem vannak jó számai de a csapatal sem voltak sokal mássabbak a számok mert ott is szinte csak ö énekelt
2011. március 21. 21:02
|
|
Dantavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 461 Csatolások: 8 Azonosító: 126346 offline
|
Amerika egy nagy hülye ha nem kér Nicoleból!!!!
Nicole tehetséges, gyönyörű sztem ennyi épp elég ahoz, hogy szeressék és még nem is mondtam el mindent!! nem baj Nicole Európában tarol és Magyarország is Európában van és ezért lehet, hogy jön majd magyarba!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: