VV Szandika újra plasztikáztat, Sanyi kiakadt
2011. március 20. 20:45
úúúristen, hát ez azért kicsit túlzás..most egy kicsit turcsi ez orra és akkor? és ha a szája miatt van, akkormeg ugyebár azt se kellett volna fetöltetni. a melle meg így jó ahogy van, sőt: túl nagy!
2011. március 20. 20:57
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
én úgy tudtam hogy az orra eredeti (eddig).
szerintem egyáltalán nem kellett volna plasztikáztatnia...csak nem értem hogy miért rinyál ennyit hogy ronda meg kövér (ha annyira zavarja a hasát is megcsinálhatta volna)...régen nagyon szép volt...
szerintem egyáltalán nem kellett volna plasztikáztatnia...csak nem értem hogy miért rinyál ennyit hogy ronda meg kövér (ha annyira zavarja a hasát is megcsinálhatta volna)...régen nagyon szép volt...
2011. március 20. 22:03
Akkor ő is kaphatna egy viasszobrot, mellé állhatna és nem lehetne megmondani, hogy melyik a szobor
Vagy a nyakába akasztani egy táblát, hogy 'made by 99% plastic'
2011. március 20. 23:20
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Szerintem az orrával semmi baj, edzenie kéne, fogyóznia meg a szájáből kivetetni azt a förtelmet :-S
2011. március 20. 23:21
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
szájából :-)
2011. március 20. 23:31
Sokkal jobban nézett ki a sok plasztika előtt, most rosszabb, mint Pamela Anderson...
2011. március 21. 08:46
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
uff :S
2011. március 21. 08:48
Szerintem semmi baj nincs az orrával és a mellével sem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: