Malajziában betiltották Lady Gaga új számát
2011. március 22. 18:40
Idézet (eszter12 @ 2011.03.22. 17:56)
De Adrienn ki masolta le a cikkedet??
Egy pár hónapja a moderátorok előszeretettel írják át a cikkeket, ráadásul hülyeségekre. Úgyhogy én ezért sem írok már ide cikkeket.
2011. március 22. 20:53
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Adrienn gondolkozz már négyes magyar xD Hogy másolnám le, vagy hogy másolná le valaki is a cikked, ami még meg sem jelent? Szánalmas kezdesz lenni a mentegetőzéssel. Inkább csak valld be, hogy nem tudtad hogy megy, és ne mondj hülyeségeket xD A cikk saját fordítás és magyarosítás xD Ne légy tudatlan, kérlek LOL
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. március 22. 21:44
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Lehet azért mert értelmetlen volt. Érdekes. Ebbe nem javítottak bele...
Pixie Buue
2011. március 23. 14:26
Hát, nem értem Malajziát..tudom, nagyon vallásosak, de azért nem kéne egy énekesnő dalát halandzsává változtatni. Gaga simán be is perelhetné őket, bár ő nem olyan.
2011. március 23. 16:55
|
|
Glamster☾ |
|
eszter12 egyre szánalmasabb vagy kislányom
Pixie Buue
2011. március 23. 18:24
jó, úgy megértem, ha a vallásuk miatt, de amúgy ki lennék akadva
2011. március 23. 18:43
Idézet (Glamster @ 2011.03.23. 16:55)
eszter12 egyre szánalmasabb vagy kislányom
Megjegyzem kedves Glamster, hogy az utóbbi időben nem egy cikk író panaszkodott arról, hogy önkényesen irkálják át a cikkeket. Nálam a Rachel Weisről és Daniel Craigről szóló cikk csapta ki a biztosítékot. A cikkíró nem is úgy küldte be és átírták a moderátorok hihetetlen nagy hülyeségekre. Tudod, ha beküldesz egy cikket a moderátorok beletudnak nyúlni. Jééé, nem tudtad?
2011. március 23. 20:11
|
|
Glamster☾ |
|
Holly Keller azt tudom drágám, hogy belejavítanak, de ez a kislány konkrétan azzal vádolt meg, hogy elloptam a láthatatlan cikkét. Te pedig fogalmazhatnál szebben, és megtanulhatnál helyesen írni
És mielőtt beleszólsz kéretlenül, kérlek nézd meg esztike mit írt. Nem tartozom innentől magyarázattal, és lezártnak tekintem a témát.
Pixie Buue
2011. március 23. 21:36
Idézet (Glamster @ 2011.03.23. 20:11)
Holly Keller azt tudom drágám, hogy belejavítanak, de ez a kislány konkrétan azzal vádolt meg, hogy elloptam a láthatatlan cikkét. Te pedig fogalmazhatnál szebben, és megtanulhatnál helyesen írni
És mielőtt beleszólsz kéretlenül, kérlek nézd meg esztike mit írt. Nem tartozom innentől magyarázattal, és lezártnak tekintem a témát.
Miért ne lehetne? Meg egyébként, ha nem is igaz, akkor sincs jogod oltogatni és egy darab sz*rként kezelni, már ne haragudj! Azért, mert te 15 vagy, ő meg 12, ez nem jogosít fel rá. Egyébként meg bocsánat, húúú, egy d betű lemaradt. Jújj, micsoda gond. Nem felvágni akarok, de aki 400 oldalas regényeket firkál, az már csak tud helyesen írni. Apropó és a véleményem ugyanez marad, mint eddig. Rühelltem mindig is az ilyen embereket. Ha valami nem tetszik ki lehet fejezni normálisan is, és nem úgy, ahogyan te tetted. Nem tetszett a stílus? Amilyen a fogadjisten olyan az adjonisten. Számomra is lezárt a téma, csak rájöttem, hogy még több szánalmas ember jár erre a fórumra. Ahelyett, hogy normálisan fórumozánk sztárokról, ti marjátok egymást és azon versenyeztek, hogy ki tud nagyobb oltást mondani. Büszke lehetsz magadra! Na, mindegy, nem pazarlok rád több betűt tanító néni!XD
2011. március 23. 21:45
|
|
Glamster☾ |
|
Elég cikin viselkedsz. Nem oltottam le először. Nem értem miért neked tartoznék magyarázattal Eszter megtámadt. És nem érdekel a regényed. Szívem, én is írok, de ez senkit nem érdekel itt. Nem vágom, hogy mi jogosít fel téged arra, hogy beleszólj az egészbe. És arra még mindig nem feleltél - remélem nem is fogsz -, hogy láttad-e mit írt eszter12.
Pixie Buue
2011. március 24. 18:23
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek Orsyka98
2011. március 26. 17:58
|
eszter12visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 131615 offline
|
Kevdes Staritysek, kerlek segitstek....Elveszettema fonalat!....
Maqgyarula Born this Way szamban, azt enekli Gaga, hogy fogadjunk el mindenkit ugy ahogy van, de nem ert4ettem meg, hogy ez miert tiltottak be Melaysiaban?
Maqgyarula Born this Way szamban, azt enekli Gaga, hogy fogadjunk el mindenkit ugy ahogy van, de nem ert4ettem meg, hogy ez miert tiltottak be Melaysiaban?
2011. március 27. 19:19
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
mekkora farkak vannak a világban..-.-" a dal pedig király!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!