Malajziában betiltották Lady Gaga új számát
2011. március 21. 14:35
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
szteem nagyoon jóól tették -.-"
2011. március 21. 15:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Gaganak tudnia kellett, mikor készült ez a szám, hogy nem fogja minden ország rögtön imádni. Inkább összeteheti a két kezét, hogy még csak Malajziában került betiltásra...
Mellesleg én sem értek egyet a muszlim vallással, de a többieknek igaza van, el kell fogadni őket, ők ilyenek.
Mellesleg én sem értek egyet a muszlim vallással, de a többieknek igaza van, el kell fogadni őket, ők ilyenek.
2011. március 21. 15:14
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
az aktivistáknak van igaza..köszönöm, ennyi lettem volna
2011. március 21. 17:29
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
nem tudom miért kell mondnai ezeket h jól tették meg h örülhet h csak egy országban ..mert van ez a része.. de ezen kívül is a szám arról szól h mindneki úgy tökéletes ahogy van mert Isten nem hibázik soha és mindneki szeresse önmagát .. és akkor nem kell ilyenekkel jönni h botrányos és szerencse h betiltották
2011. március 21. 18:18
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Cannibal3 : Figyelj szerintem hagyd ezt az egészet. Mindig lesznek anti fanok! fogadd el! én is szívesen vitatkoznék mert kicsi szörny vagyok. Hagyjuk ezeket vannak ennél rosszabbak is!
2011. március 21. 19:06
Habár tény, vannak olyan mélyen vallásos emberek, akik ezt nem tartják helyénvalónak. Habár én sosem voltam hívő, de tudtommal itt nálunk sem köthetnek házasságot a melegek templomban, mert a kereszténység elítéli a homoszexualitást. Ezt el kell fogadni. Egyébként, ha annyira zavarja őket, akkor az egész számot tiltsák be és ne az legyen az, hogy összevissza vágják. Aki akarja az úgyis le tudja tölteni és tudja hallgatni. Ráteszi a telójára, vagy a zenelejátszójára. Azért, mert a számot nem adják a rádiók és a klipet meg a zenecsatornák... nem nagy kunszt.
2011. március 21. 20:07
szerintem tisztelni kell az ő vallásukat, még ha nem is értünk vele teljesen egyet. a világ minden táján más kultúrákhoz kötöttek az emberek, és amíg Magyarországon nem tiltják be, nem értem, miért van mindenki annyira felháborodva ezen...
2011. március 21. 20:47
|
calebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 47741 offline
|
Elég furcsán jön ki, hogy pont ilyen kijelentésekkel akarnak a melegek mellé állni, hogy "...fogadd el, aki vagy, mert gyönyörűnek teremtettek..."
Ezt onnan is lehetne nézni, hogy a férfiak fogadják el, hogy férfinak születtek, a nők meg hogy nőnek. Szerintem maguk ellen beszélnek.
A tolerancia meg kétoldalú. A melegek mindenhol elismerést és jóváhagyást akarnak, de ha onnan nézzük, ők sem toleránsak a konzervatív emberekkel szemben. (pl. felvonulások, kihívó viselkedés és megjelenés)
Ezt onnan is lehetne nézni, hogy a férfiak fogadják el, hogy férfinak születtek, a nők meg hogy nőnek. Szerintem maguk ellen beszélnek.
A tolerancia meg kétoldalú. A melegek mindenhol elismerést és jóváhagyást akarnak, de ha onnan nézzük, ők sem toleránsak a konzervatív emberekkel szemben. (pl. felvonulások, kihívó viselkedés és megjelenés)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 22. 13:49
Kedves sz(t)aritysek -.-
Vmaik nap nagyon jól és kidolgozottam megírtam ezt a cikket. mivel nyelvtanból 4-es voltam félévkor, ezért biztosítani tudom h jól meg lett írva. Nah, az egy dolog h most a komiba így írok, de ha kell akk suzépen is tok írni-.- szvl nem tudom h most le tiltotok-e, mondjuk nem is érdekel, de már 1x leírtam h ha még egyszer átcopyzzák az én híremet, akkor nem jövök többé ide. majd a suliból olvasom a híreket Gagámról, belépés nélkül. áhh mind1 nem is keverem tovább a szart. heloo ^^
Vmaik nap nagyon jól és kidolgozottam megírtam ezt a cikket. mivel nyelvtanból 4-es voltam félévkor, ezért biztosítani tudom h jól meg lett írva. Nah, az egy dolog h most a komiba így írok, de ha kell akk suzépen is tok írni-.- szvl nem tudom h most le tiltotok-e, mondjuk nem is érdekel, de már 1x leírtam h ha még egyszer átcopyzzák az én híremet, akkor nem jövök többé ide. majd a suliból olvasom a híreket Gagámról, belépés nélkül. áhh mind1 nem is keverem tovább a szart. heloo ^^
2011. március 22. 13:59
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Adrienn szívem, a helyesírásod látszik a kommentetből. Én 5-ös vagyok nyelvtanból és irodalomból is, de nem tudom ez hogy jön ide. Velem is előfordult már ez egy Miley Cyrusos cikknél. Azért nem a tiédet fogadták el, mert én valószínűleg előbb küldtem be, és aszerint mérik - meg a cikk stílusa, megfogalmazása szerint. Szép napot, járj utána, mielőtt okoskodsz.
2011. március 22. 17:17
Legalább lenne annyi kreativitása az illetőnek, h valami pluszt is hozzá tesz, és nem pont ugyanazokkal a szavakkal írja meg, ahogy én írtam -.- kicsit fura, de gáz h ha az illető nem tud jobbat tőlem...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.