Kisebb melegjogi aktivisták már tiltakoznak, és felháborodottságuknak adnok hangot a médiában: „Gaga ki akart fejezni valamit a Born This Way által, azt, hogy fogadd el, aki vagy, mert gyönyörűnek teremtettek. Nem értem, miért kell a dalt felboncolni, mert ezzel tulajdonképpen megölték benne a lényeget. Ez nem feltételnül csak a popularitásról kellene, hogy szóljon. Felháborító, hogy ez az ország még csak itt tart, ennyire elmaradott felfogásban élik mindennapjaikat.”
Szerintem Malayzia egy elmaradt orszag, ha nem tettszik nekik a dal , ne halgaassak. Lady Gaga nem azert irta ezt a dalt , h mindig reklamajanak neki! Ha NEM TETTSZIK mALAYZIANAK gAGA SZAMA, AKKOR NEZZEK MEG A RIHANNA S AND M-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malajziában betiltották Lady Gaga új számát
2011. március 20. 18:27
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
az h betiltják az csak ingyenreklám GaGának... az S&m-mel is így volt... (oké, nem mintha kéne neki még reklám)
2011. március 20. 18:32
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (eszter12 @ 2011.03.20. 18:06)
Szerintem Malayzia egy elmaradt orszag, ha nem tettszik nekik a dal , ne halgaassak. Lady Gaga nem azert irta ezt a dalt , h mindig reklamajanak neki! Ha NEM TETTSZIK mALAYZIANAK gAGA SZAMA, AKKOR NEZZEK MEG A RIHANNA S AND M-T!!
A Te gondolkodásmódod az elmaradt, nem Malajzia.
Sokkal nagyobb egyetértésben, békében élnek a vallásuk által, mint máshol. Nem Gaga írányítja a világot - ott tesznek rá magasról, hogy miről vagy kiről írt dalt. Meg tudom érteni, hogy vallásos emberek nem kiváncsiak egy tangában és melltartóban vonagló előadóra. Ha ezt Ti sem értitek meg, akkor hozzátok sem jutott el agyilag Gaga üzenete. Malajziát így kéne elfogadni, mert ők ilyenek. Erre fröcsögtök itt össze-vissza.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 20. 18:35
Idézet (eszter12 @ 2011.03.20. 18:06)
Kisebb melegjogi aktivisták már tiltakoznak, és felháborodottságuknak adnok hangot a médiában: „Gaga ki akart fejezni valamit a Born This Way által, azt, hogy fogadd el, aki vagy, mert gyönyörűnek teremtettek. Nem értem, miért kell a dalt felboncolni, mert ezzel tulajdonképpen megölték benne a lényeget. Ez nem feltételnül csak a popularitásról kellene, hogy szóljon. Felháborító, hogy ez az ország még csak itt tart, ennyire elmaradott felfogásban élik mindennapjaikat.”
Szerintem Malayzia egy elmaradt orszag, ha nem tettszik nekik a dal , ne halgaassak. Lady Gaga nem azert irta ezt a dalt , h mindig reklamajanak neki! Ha NEM TETTSZIK mALAYZIANAK gAGA SZAMA, AKKOR NEZZEK MEG A RIHANNA S AND M-T!!
Ha a dal arról szól, hogy mindenkit úgy kell elfogadni, ahogyan vannak, akkor az aktivistáknak meg azt kell fogadni, hogy náluk ez van. Ők így élnek. Nem mondom, hogy ez most jó vagy rossz de ők ilyenek és kész. Különben sem a világ véle, hogy megremixelték/betiltották, a világon száz másik országban még szól ...
2011. március 20. 18:41
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
_ToTo_ megint teljes mértékben igazad van
és nem én vagyok az egyedüli aki egyetért
2011. március 20. 18:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
ez szerintem nem botrányos. egyet értek az előttem levőkkel. Malajziát így kell elfogadni. tiszteletben kell tartani másoknak a kultúrait és vallásait.. ha ez nem fér bele a Born this Way a kultúrába, akkor ez van. addig jó, amíg nem itt csinálnak belőle mixet...
2011. március 20. 18:53
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
nem is annyira jó szám
2011. március 20. 19:00
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (eszter12 @ 2011.03.20. 18:53)
Erdekes _ToTo_, te akarmit irok muszaj belekossel...
2011. március 20. 19:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (eszter12 @ 2011.03.20. 19:08)
Malaysia egy civilizalatlan kis orszag a semmi kozepen! Hogy is lehetne fogalma az olyan nagy es hires sztarokrol, mint Gaga?
Így fest az általad 'civilizálatlannak' tartott Malajzia
Majd, ha magyarország eljut erre a szintre akkor lecivilizálatlanozhatod őket, addig meg bármit írsz, csak magadat járatod le, egyre jobban.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.