Malajziában betiltották Lady Gaga új számát
2011. március 20. 16:41
szerintem ez hülyeség volt össze mixelni ilyan halandzsával... az úgy jó ahogy van
2011. március 20. 16:53
Érdekes mik vannak, furcsa, de megértem, ha ott ez van, ez van. Nem kell nekik-akkor bizonyára ez a jó náluk. Ha nem akarják, minek erőltetni?
Viszont azoknak is igazuk van akik előttem írtak, hiszen ez egy dal, nem kell csak úgy összevagdalni. Ráadásul nem is arról szól a szám, hogy legyél homokos...
Viszont azoknak is igazuk van akik előttem írtak, hiszen ez egy dal, nem kell csak úgy összevagdalni. Ráadásul nem is arról szól a szám, hogy legyél homokos...
2011. március 20. 16:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.03.20. 16:06)
Akkor ne adják le az egész klipet, szerintem tudnak élni azzal a tudattal, hogy nincs a tévében a klip.
Azzal a tudattal, hogy a klipje nem látható a tvben, itt európában is sokan élnének szívesen
2011. március 20. 17:22
lol
Nem gondoltam volna , hogy betiltják valahol ezt XD
2011. március 20. 17:24
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
A Born This Way szívét megölték ! Erről szól a dal hogy fogadjuk el olyannak magunkat amilyenek vagyunk.
Hát tiltsák ha ennyi eszük van, vannak olyan emberek akik saját nemükhöz vonzódnak, nem tehetünk ellenük semmit.
aki nem tud angolul legalább a klipből értesülhet mit is jelenthet a szöveg.
nekem tetszik a dal, az egész klip minden.
Hát tiltsák ha ennyi eszük van, vannak olyan emberek akik saját nemükhöz vonzódnak, nem tehetünk ellenük semmit.
aki nem tud angolul legalább a klipből értesülhet mit is jelenthet a szöveg.
nekem tetszik a dal, az egész klip minden.
2011. március 20. 17:30
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
ez nevetséges.
2011. március 20. 17:37
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ezszanalmas..
2011. március 20. 18:00
elmaradott ország, és olyan amberek akik nem értik a lényegét. ez szomorú :/
2011. március 20. 18:03
Azt csinálnak amit akarnak.A vallásuk tiltja és ha be akarják tiltani egészségükre.Miért kell ezen felháborodni?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: