Keira Knightley ismét drámában tűnik fel
2011. március 20. 13:39
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hű, már várom. annyira testhezállóak az ilyen szerepek neki
2011. március 20. 14:59
Én nem szeretem Keira dráma oldalát
Engem valamiért nem tud meggyőzni a drámai alakításaival. A filmről pedig: újabb remake?
Ez olyan amerikai szokás, ne vegyük már azt is, könyörgöm
Az angol filmipar tele van lehetőségekkel akkor minek remake?
2011. március 20. 15:05
kateblock! Az Anna Karenina egy regény, így ha film készül belőle, csak remakeet tudnak csinálni. Hogy oldanák meg másképp? A lényeg így is elvész azokból a filmbekből, amiket regények alapján készítenek... jó, én se igazán szeretem a remakekeket, de lehet jobb lesz,mint az eredeti 
Azért sok sikert Keiranak, remek színésznő!
2011. március 20. 16:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.20. 15:05)
kateblock! Az Anna Karenina egy regény, így ha film készül belőle, csak remakeet tudnak csinálni. Hogy oldanák meg másképp? A lényeg így is elvész azokból a filmbekből, amiket regények alapján készítenek... jó, én se igazán szeretem a remakekeket, de lehet jobb lesz,mint az eredeti
Szerintem Kateblock pontosan tudja, hogy az Anna Karenina egy regény. A remake-et arra szokták mondani, ha valamilyen történetet többször megfilmesítenek. Az Anna Kareninánál pedig ez a helyzet, nem ez lesz az első filmes változat
2011. március 20. 17:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
szeretem a csajt
joleszmajd.*.*
2011. március 20. 18:00
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.20. 15:05)
Ebből már van egy film. Nem értem, hogy miért pont ebből kell új filmes verziót csinálni? Annyi regény van még amiből még nem készült film ..
2011. március 22. 12:20
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
várom nagyoon..
2011. március 22. 13:06
Imádom Keira-t! Biztos jó lesz! =) Már nagyon várom!!!! Csakis jó lehet! =)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: