Selena Gomez alig nyilatkozik Bieberről
2011. március 19. 16:36
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
na ebből most számomra lejött, hogy érdekkapcsolat az egész!!!
eddig bíztam benne, hogy talán szereti de mégsem!!
(előszóban annyit Justint nem szeretem)
Kihasználja Justint a hírneve miatt.
gondoltam, én hogy két hónap alatt nem lesz öcsiből nagy szerelem...
eddig bíztam benne, hogy talán szereti de mégsem!!
(előszóban annyit Justint nem szeretem)
Kihasználja Justint a hírneve miatt.
gondoltam, én hogy két hónap alatt nem lesz öcsiből nagy szerelem...
2011. március 19. 16:38
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
most akkor együtt vannak vagy mivan?
2011. március 19. 16:39
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
jaj annyira látszik, hogy csak érdekkapcsolat, nem igaz, hogy egyesek ezt nem hiszik el még most sem...
2011. március 19. 16:44
|
|
Viivyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 126635 offline
|
B.Bess nem igaz szerintem selena híresebb mint justin!! inkább pont fordítva, justin nyáladszós bieber használja ki selena hírnevét
Szerintem is csak érdekkapcsolat selena jobbat érdelem -.-"
Szerintem is csak érdekkapcsolat selena jobbat érdelem -.-"
2011. március 19. 16:52
én nem bírom egyiket sem.bibör egy kis p.cs selena meg egy nyavajgó kis ribizli.számomra semmi amit az a két tehéntrágya csinál.azt nem értem hogy ők hogyan válhattak híressé,tipikus esete a - híres vagyok, de nem értek semmihez kategóriának.
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. március 19. 16:52
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
naherizz viivy, de én B.Bessel értek eggyet... azért is mert selena most kezd híresebb lenni, justin pedig eddig is világhírű volt szval selenának kell magasabbra törekednie.
2011. március 19. 16:58
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem a Bieber nem illik Selenához. de azt hisze az a legjobb dolog, amit Selena csinál. nem mond semmi konkrétat. és a helyében én pontosan ugyanezt tenném. senkinek semmi köze nincs a magánéletéhez.
2011. március 19. 17:07
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
hát, ez nem volt nagy interjú xD
szerintem Selena és Bieberke nem illenek össze ... lehet hogy más szerint igen, de szerintem ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, már ha ez kapcsolat, de ha ezt a média így feltúrbóza -.- nem értem miért nem lehet őket békén hagyni, ők is emberek ... csak nekik a daluk lemegy a rádióban és a tévében, és az egyiknek saját tévésorozata van XDD
szerintem Selena és Bieberke nem illenek össze ... lehet hogy más szerint igen, de szerintem ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, már ha ez kapcsolat, de ha ezt a média így feltúrbóza -.- nem értem miért nem lehet őket békén hagyni, ők is emberek ... csak nekik a daluk lemegy a rádióban és a tévében, és az egyiknek saját tévésorozata van XDD
2011. március 19. 17:10
szerintem Selena és Justin nagyon is összeillenek ,és jól is tette hogy nem mond semmit sem ő és a Justin közötti kapcsolatáról...
2011. március 19. 17:11
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
amúgy azt nem értem h Selena min megy keresztül?és szegény Selena miért kell az egész ország vagy világ előtt azzal piszkálni vagy épp bejelenteni mindenkinek hogy ő és Bieber együtt járnak?lehet hogy azért egy kicsit jobban titokban szerették volna tartani!szerintem ez a kettőjük dolga!
2011. március 19. 18:15
én örülök hogy Selena jól érzi magát végre valakivel
2011. március 19. 18:18
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem tudom miért foglakozik ország-világ a kettőjük kapcsolatával ez magánügy legalábbis szerintem
Én se örülnék ha illetéktelenek is tudnák hogy van barátok és kiaz
Bár én nem vagyok híres és nem is akarok az lenni
2011. március 19. 18:32
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cukik<3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.